Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallh su içmeyi çok aksatmıştım şimdi suya dayandım bakalım sonucu nasıl etkilicek. Sema arkadaş demişti sanırım kese oluşumuna en çok katkı sağlayan su diye. Sen de bol bol iç
Ana cidden mi kız? Transferden beri canim sıkıldıkça su içiyorum. Sonra da durmadan tuvalete taşınıyorum diye söyleniyordum. Azaltmiyim o zaman

Ana cidden mi kız? Transferden beri canim sıkıldıkça su içiyorum. Sonra da durmadan tuvalete taşınıyorum diye söyleniyordum. Azaltmiyim o zaman
Gerçek tabiiiYa azaltma tabi. Hatta doktor bana günde 2 lt su iç demişti ben ilk 2 gün içtim dediğin gibi devamlı tuvaletteydim. Ben suyu çok içmeyenlerdenim sonra sonra unuttum hep suyu şimdi tekrar başladım

İnşallh su içmeyi çok aksatmıştım şimdi suya dayandım bakalım sonucu nasıl etkilicek. Sema arkadaş demişti sanırım kese oluşumuna en çok katkı sağlayan su diye. Sen de bol bol iç
Beni dikkate aldigin için teşekkür ederim ben faydasını görüyorum dün belim çok ağrıyordu hastaneye gittim yoruldum diye sonra aklıma geldi su fazla içmemiştim içer içmez rahatladım iyi geldi farkını rahatlıkla görebiliyorum arkadaşlar belirti aramayın faydalı besinler tüketmeye çalışın havuç suyunu çıkaramadım sürekli kaşıkladım robotu vurduğun havucu ☺

Gerçek tabiiiYa azaltma tabi. Hatta doktor bana günde 2 lt su iç demişti ben ilk 2 gün içtim dediğin gibi devamlı tuvaletteydim. Ben suyu çok içmeyenlerdenim sonra sonra unuttum hep suyu şimdi tekrar başladım
Benimki 2 lt falan degil ama 4 litreyi geçtigi oluyor. Sudan zehirlencem diye korkuyom

Bende zorla içiyorum suyu ama içmek lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…