• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kan sulanrici da bi o ilaçta var. Haram mı acaba. Yani ilaç sonuçta doktor veriyor ama bilemedim hiç kafam karıştı açıkçası
Canım değişirtir bşey olmaz ki enox al oskopar al kaç ml se senin ki zaten hepsi kan sulandırıcı. Doktor reçete de bana enox yazmış ben oksapar aldım

Beni dikkate aldigin için teşekkür ederim ben faydasını görüyorum dün belim çok ağrıyordu hastaneye gittim yoruldum diye sonra aklıma geldi su fazla içmemiştim içer içmez rahatladım iyi geldi farkını rahatlıkla görebiliyorum arkadaşlar belirti aramayın faydalı besinler tüketmeye çalışın havuç suyunu çıkaramadım sürekli kaşıkladım robotu vurduğun havucu ☺😁😁😁
Tabikii dikkate aldım sen sağol 🥰 su çok faydalı gerçekten. Havucunda suyu çok zor çıkıyo 😁 elime aldım kütür kütür yedim

Onun söylemesinden rahatsızlık duymadım ondan 2 gün önce arayıp büyük eltimin söylemesinden rahatsız oldum. Senden saklıyorlar üzülürsün diye demişti
Ben mi farklı düşünüyorum ama banane benim Eltimin hamileliğinden ben olsam eltime haber vermem mesela duyarsa duyar ama bizzat arayıp söylemem Onun da bunun için beni aramasını istemem galiba bu samimiyetle alakalı bir durum

Canım değişirtir bşey olmaz ki enox al oskopar al kaç ml se senin ki zaten hepsi kan sulandırıcı. Doktor reçete de bana enox yazmış ben oksapar aldım
Olmuyor canım benim. Igne 7500 luk diğerinde 6000 8000 var.

Ben mi farklı düşünüyorum ama banane benim Eltimin hamileliğinden ben olsam eltime haber vermem mesela duyarsa duyar ama bizzat arayıp söylemem Onun da bunun için beni aramasını istemem galiba bu samimiyetle alakalı bir durum
Evet banane niye üzüleyim ki o hamile diye benım olmuyor diye kimsenin olmayacak mı. İşte bşey diyemiyorsun böyle bir olay geçti başımdan 🤷‍♀️🤷‍♀️

Evet banane niye üzüleyim ki o hamile diye benım olmuyor diye kimsenin olmayacak mı. İşte bşey diyemiyorsun böyle bir olay geçti başımdan 🤷‍♀️🤷‍♀️
Evet herkesin olsun ama sonuçta sen bu konuda sıkıntı çekiyorsun Benim en sevdiğim biri hamile kalsa bile ben onun adına sevinir kendi adıma içim burkulurdu ama senden saklıyorlar falan demesi daha kırıcı olmuş böyle insanlardan uzak durmak her zaman daha iyi her bişeyin altında bit yeniği ararlar

Back