- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #10.001
Kan sulanrici da bi o ilaçta var. Haram mı acaba. Yani ilaç sonuçta doktor veriyor ama bilemedim hiç kafam karıştı açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sulanrici da bi o ilaçta var. Haram mı acaba. Yani ilaç sonuçta doktor veriyor ama bilemedim hiç kafam karıştı açıkçası
Rahatsızlık duydun mu seni arayıp söylemesindenEvet canım hamileymiş geçen gün aradı söyledi o keseyi falan görmüş 6 haftalık falan var yani
Canım değişirtir bşey olmaz ki enox al oskopar al kaç ml se senin ki zaten hepsi kan sulandırıcı. Doktor reçete de bana enox yazmış ben oksapar aldımKan sulanrici da bi o ilaçta var. Haram mı acaba. Yani ilaç sonuçta doktor veriyor ama bilemedim hiç kafam karıştı açıkçası
Onun söylemesinden rahatsızlık duymadım ondan 2 gün önce arayıp büyük eltimin söylemesinden rahatsız oldum. Senden saklıyorlar üzülürsün diye demiştiRahatsızlık duydun mu seni arayıp söylemesinden
Tabikii dikkate aldım sen sağolBeni dikkate aldigin için teşekkür ederim ben faydasını görüyorum dün belim çok ağrıyordu hastaneye gittim yoruldum diye sonra aklıma geldi su fazla içmemiştim içer içmez rahatladım iyi geldi farkını rahatlıkla görebiliyorum arkadaşlar belirti aramayın faydalı besinler tüketmeye çalışın havuç suyunu çıkaramadım sürekli kaşıkladım robotu vurduğun havucu ☺![]()
Hay maşallah hayatta o kadar su tüketemem ama olsun iyidir ya çünkü en az 2 lt içmek lazımmışBenimki 2 lt falan degil ama 4 litreyi geçtigi oluyor. Sudan zehirlencem diye korkuyom![]()
Ay kesinlikle. Süt falan da içiyor musun. Günde 1 bardak içiyorum bal karıştırıpBende zorla içiyorum suyu ama içmek lazım yani
Süt içmedim canım ayran ve kefir içiyorum aradaAy kesinlikle. Süt falan da içiyor musun. Günde 1 bardak içiyorum bal karıştırıp
Canım doktor öyle yap demişti öyle yapıyorm korkuyorum bi de yanlış noktaya yaparım diye
Anladım canımKız yok bwn heryerden yapıpm tanıdığım arkadaşlarda öle
Üst. Tarafına canım kaba eteKolunun neresıne yapıyosun
Kefir de iyi. İyi yapıyosun cnmSüt içmedim canım ayran ve kefir içiyorum arada
Ben mi farklı düşünüyorum ama banane benim Eltimin hamileliğinden ben olsam eltime haber vermem mesela duyarsa duyar ama bizzat arayıp söylemem Onun da bunun için beni aramasını istemem galiba bu samimiyetle alakalı bir durumOnun söylemesinden rahatsızlık duymadım ondan 2 gün önce arayıp büyük eltimin söylemesinden rahatsız oldum. Senden saklıyorlar üzülürsün diye demişti
Olmuyor canım benim. Igne 7500 luk diğerinde 6000 8000 var.Canım değişirtir bşey olmaz ki enox al oskopar al kaç ml se senin ki zaten hepsi kan sulandırıcı. Doktor reçete de bana enox yazmış ben oksapar aldım
Aynen canım sende iç aradaKefir de iyi. İyi yapıyosun cnm
Evet banane niye üzüleyim ki o hamile diye benım olmuyor diye kimsenin olmayacak mı. İşte bşey diyemiyorsun böyle bir olay geçti başımdanBen mi farklı düşünüyorum ama banane benim Eltimin hamileliğinden ben olsam eltime haber vermem mesela duyarsa duyar ama bizzat arayıp söylemem Onun da bunun için beni aramasını istemem galiba bu samimiyetle alakalı bir durum
Bende öyle yapacam şu püre yaptıklarımı kaşıklim daTabikii dikkate aldım sen sağolsu çok faydalı gerçekten. Havucunda suyu çok zor çıkıyo
elime aldım kütür kütür yedim
Kese gozukmeden yorum yapilamaz kan degeri ileÇok heyecanlıyım, İnşallah Allahım kucagıma almayı da nasip ederİkiz olup olmadıgı test beta hcg de anlaşılıyor mu?
Kol bana daha rahat geliyo koluda morqrtıyo ama daha cabuk geçiyo göbek üç hafta geçmedi benimKoldan rahat oldumu benimde göbeğimi morarttı ve batmıyo iğne acıtıyo
Evet herkesin olsun ama sonuçta sen bu konuda sıkıntı çekiyorsun Benim en sevdiğim biri hamile kalsa bile ben onun adına sevinir kendi adıma içim burkulurdu ama senden saklıyorlar falan demesi daha kırıcı olmuş böyle insanlardan uzak durmak her zaman daha iyi her bişeyin altında bit yeniği ararlarEvet banane niye üzüleyim ki o hamile diye benım olmuyor diye kimsenin olmayacak mı. İşte bşey diyemiyorsun böyle bir olay geçti başımdan![]()