• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok hiçbirini vermediler bana. Lutinus, estrofem, proluton, coraspin, hibor, gevitamax verdiler.
Kendini nasil hissediyorsun canım, var mı bir kıpırtı 😊
Kasıklarımda adet agrısı gbi bişey var canım bu kıpırtıysa😃 proluton gobekten iğne mi? Sende var mı kıpırtı😬

Havuz yönteminde birkac kez ust uste yumurta toplanıp donduruluyor. Mikroenjeksiyonda da erkek kaynakli infertilitede erkekten tese ile sperm alınıp en iyi spermi kendileri döllüyorlar. Genetik tarama da genellikle birkaç başarısız denemeden sonra öneriliyor. Ben yaptırmadım.
Şimdi anladım. Çok teşekkür ederim.

Kasıklarımda adet agrısı gbi bişey var canım bu kıpırtıysa😃 proluton gobekten iğne mi? Sende var mı kıpırtı😬
Proluton kalçadan. Bende hiçbir sey yok ya. Doktor eğilip kalkma demişti unutup bulaşık makinesini boşalttım bugün 😓 dün kasıklarımda batma vardı bugün o da yok.
Lekelenme filan oldu mu sende transfersen sonra?

İlk 2 gün ben de öyleydim karmakarışık 🙃 normale dönüyorsun merak etme. Ağrı 'da normal. Ben de 8. Gün hala var ara ara ağrıyor.
İnşallah bunlar tutunma belirtisidir. Tutunsun da ben razıyım. Test yaptin mi. Kanı mi beiliyosun. Bni 9.gun kana çağırdılar. Ama bn 7.gun erken gebelik yapmak istiyorum😍

Bel kasık ağrısı çok normal dediler parol kullanabilirmişiz. Ben aldım hatta bir tane dayanamadım. Ama ateş bulantı da hastaneye haber vermek gerekiyormuş. İsterseniz bi hemşirenize sorun. Ateş yok bende. Bir de benim dün transfer esnasında canım çok acıdı belki de ondandır ama bilemiyorum tabi 🤷🏻‍♀️
Dun akşam bi ateşim oldu gbi geldi ama ateşimi ölctuğumde 36.7 idi ben mi oyle hissedıyorum anlayamadım

Sinirden ağlıyorum ya bana yarın arayın mesai saatleri içinde diyor kaldım ortada zaten çabuk sinirleniyorum hep eşimle kuzeni yüzünden beklemedik ben bekleyecektim
Bu nasıl saçmalık özele gidiyorsun para veriyorsun adamların umrunda değil özele gitmekteki amaç zaten çabuk çıkması ve sonucu daha rahat bir şekilde öğrenmek. Biraz sert çıksaydın canım doktoruma söylemem lazım sonucu yarını bekleyemem deseydin

Bu nasıl saçmalık özele gidiyorsun para veriyorsun adamların umrunda değil özele gitmekteki amaç zaten çabuk çıkması ve sonucu daha rahat bir şekilde öğrenmek. Biraz sert çıksaydın canım doktoruma söylemem lazım sonucu yarını bekleyemem deseydin
Söyledim bayağı sinirlendim ben rahatsızdım duramadım orda enabiza düşerler dedikleri için geldim eve dedim normalde düşer dedi ama mesai saatleri içinde arayın yardımcı olurlar dedi bütün bilgilerimi söylim ama bana sonucu söyleyin dedim biz söyleyemeyiz dedi

Proluton kalçadan. Bende hiçbir sey yok ya. Doktor eğilip kalkma demişti unutup bulaşık makinesini boşalttım bugün 😓 dün kasıklarımda batma vardı bugün o da yok.
Lekelenme filan oldu mu sende transfersen sonra?
O kalcayı bılıyorum ya cok fena yapıyo bi süre sonra. Yok canım ya her bunye farklı benımde su an kesildi🙂 bulaşık makınadı yapmasydın iyi olurdu ama yapıncada bişey olcagını sanmıyorum.. kaçıncı gunde tutunuyo bu bebişler onu da tam bılmıyorum ben

Bu dönemde niye misafir gelir ki gelen kişi yardım amaçlı geliyorsa gelsin 🙄
Söylemedik eşimin ailesine söylesen bir dert hiç istemedim söylemsen böyle ayrı dert sinir oluyorsun yemin ediyorum tek başıma dağ başına çıkıp orda yaşamak istiyorum bir süre. Yarın işe gideceğim bir de bu psikolojiyle.

Ilk deneme mi olacak? Yaş kaç? Amh bakıldı mı?
Reglime iki gün var olmazsa tüpe geçicez. Bundan bir önceki döngüde aşılama yaptık olmadı. Bu ayı normal değerlendirdik. Tabi hala belli olan birşey yok ama eğer regl olursam hemen adetin 2.,3. Günü bir yere gitmem gerekeceği için araştırıyorum. Kararsız kaldım. Amh dışında tüm değerlerime bakıldı hepsi normal. Amh a gerek görmedi sanırım 2. Gün sayarak rezerve bakınca. Yaş 28. Siz hangi merkeze ve dr a gidiyorsunuz?

Söyledim bayağı sinirlendim ben rahatsızdım duramadım orda enabiza düşerler dedikleri için geldim eve dedim normalde düşer dedi ama mesai saatleri içinde arayın yardımcı olurlar dedi bütün bilgilerimi söylim ama bana sonucu söyleyin dedim biz söyleyemeyiz dedi
O zman e nabız takip ediceksij canım başka şansın yok özel hastanede ki tahliller benim e nabiza düşüyor ama bazen geç düşüyor olmadı sabah erkenden ararsın.

Back
X