• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

O kalcayı bılıyorum ya cok fena yapıyo bi süre sonra. Yok canım ya her bunye farklı benımde su an kesildi🙂 bulaşık makınadı yapmasydın iyi olurdu ama yapıncada bişey olcagını sanmıyorum.. kaçıncı gunde tutunuyo bu bebişler onu da tam bılmıyorum ben
48 saat içinde tutunuyormuş o yuzden ilk 2 gün çok önemli dediler.
Allahtan iğne 3 günde bir benim. Bir sağ vuruluyorum bir sol vuruluyorum sıkıntı olmuyor😂
Azı gitti çoğü kaldı hadi teste son 11 gün😂

Söylemedik eşimin ailesine söylesen bir dert hiç istemedim söylemsen böyle ayrı dert sinir oluyorsun yemin ediyorum tek başıma dağ başına çıkıp orda yaşamak istiyorum bir süre. Yarın işe gideceğim bir de bu psikolojiyle.
Haklısındır canım off hep sıkıntı valla bu halinle bir de hizmet etmek hey Allahım yaaa. gerçekten insan onu istiyor en sonunda ben söyledim her iki tarafa da malum biz uzaktayız . Biz eşimin görevi nedeniyle güneydoğudayız aileler İstanbulda. Eşim demişti tüpü İstanbulda yaptıralım. Asla istemedim burada olanak neyse o kendi evim kendi başım dedim gitmedim valla. İnsan kimseyi çekemiyor vallahi. Herkes bişey konuşuyo

Reglime iki gün var olmazsa tüpe geçicez. Bundan bir önceki döngüde aşılama yaptık olmadı. Bu ayı normal değerlendirdik. Tabi hala belli olan birşey yok ama eğer regl olursam hemen adetin 2.,3. Günü bir yere gitmem gerekeceği için araştırıyorum. Kararsız kaldım. Amh dışında tüm değerlerime bakıldı hepsi normal. Amh a gerek görmedi sanırım 2. Gün sayarak rezerve bakınca. Yaş 28. Siz hangi merkeze ve dr a gidiyorsunuz?
Önce amh bakılması lazımdı aslında. Ultrasonda yumurtalarla ilgili bir sorun görmedi demek bu güzel bir sey.
Benim durum sizinkine cok benziyor. Önce aşılama denedik tutmayınca tüpe geçtik biz de. Maslak acıbademde yapıldı işlemlerim dün transfer oldum hatta. Transfer öncesi kontrole çağırmadılar mesela ben kendim gittim. Sonra transfer ertelendi falan. Tek embriyo koyulacaktı son hafta isterseniz çift koyalım dediler. Tutunmanın kolaylaşması için solüsyon kullandılar.
Yani iyi bulduğum tarafları da var hoşuma gitmeyen tarafları da var. Dipsiz kuyu gibi resmen araştırma yaparken insan kayboluyor. Ama ben memorial ve acibadem labaratuvarlarinin iyi olduğunu duydum

Haklısındır canım off hep sıkıntı valla bu halinle bir de hizmet etmek hey Allahım yaaa. gerçekten insan onu istiyor en sonunda ben söyledim her iki tarafa da malum biz uzaktayız . Biz eşimin görevi nedeniyle güneydoğudayız aileler İstanbulda. Eşim demişti tüpü İstanbulda yaptıralım. Asla istemedim burada olanak neyse o kendi evim kendi başım dedim gitmedim valla. İnsan kimseyi çekemiyor vallahi. Herkes bişey konuşuyo
KEsinlikle ben de olsam aynen öyle yapardım en doğrusunu düşünmüşsün biz eşimin ailesine yakınız o kadar çok zorluğunu çekiyoruz ki kendi sorunlarımız varken hep ordan gelen bir yükü de taşımak zorunda kalıyoruz gelmeler gitmeler mecburiyetler çok oluyor. Herşey süt liman olsa neyse. Allahım inşallah ikincide yüzümüzü güldürür ya çok Yorgun’um.🤲

İnşallah bunlar tutunma belirtisidir. Tutunsun da ben razıyım. Test yaptin mi. Kanı mi beiliyosun. Bni 9.gun kana çağırdılar. Ama bn 7.gun erken gebelik yapmak istiyorum😍
İnşaAllah canım benim 🤗 kanı bekliyorum ben salı günü vericem tahlil. Gebelik testlerine karşıyım şöyle ki normal yolla hamile kalmaya çalıştığımda o kadar çok test yaptım ki ve o kadar çok negatif gördüm ki şimdi bildiğin tiksiniyorum o testlerden. 2 günüm kalmış zaten kendimi yıpratmak istemiyorum.

Amin inşallah gerçekten çok ruh halim bozuk ama varsa bir bebek etkilenmesinden korkuyorum varmıdır ki
Kendini cok kasma kuzum.. Olma ihtimali cok yuksek sonucta..senı cok ıyı anlıyorum.. Bende suan elimden geleni yapmistim sonuclara ulasmak ıcın, ama sakın ol. Aslında mail olarak atmak zorundalar.. Hatta benim ilk testi verdıgım gun pazardı.aradık mail atarmısınız dedik attılar hemen.. Ikıncı testi yaptırmaya gittigimde.. Sonucu mail atmanızı istiyoruz dedik. Veznede duran bayan,testın ozel bir test oldugunu ondan dolayı gelip almanız gerekiyor dedı.. Tabi ben hemen carladım 🙈🙈🙈ilkini yolladınız yeni zorluklarmı cıkartıonuz dıe.. Tamm yollarız dedı😃😃😃

Söyledim bayağı sinirlendim ben rahatsızdım duramadım orda enabiza düşerler dedikleri için geldim eve dedim normalde düşer dedi ama mesai saatleri içinde arayın yardımcı olurlar dedi bütün bilgilerimi söylim ama bana sonucu söyleyin dedim biz söyleyemeyiz dedi
Ne kadar saçma. Ben de hastane personeliyim hastalar aradığı zaman yardımcı oluyorum. Aslında doğru bilgi vermeleri yasak bizim de öyle ama çok zorda kalınca hastalar hele senin gibi uzaktalarsa ben yardımcı oluyorum. Abartmışlar olayı.

48 saat içinde tutunuyormuş o yuzden ilk 2 gün çok önemli dediler.
Allahtan iğne 3 günde bir benim. Bir sağ vuruluyorum bir sol vuruluyorum sıkıntı olmuyor😂
Azı gitti çoğü kaldı hadi teste son 11 gün😂
Benım 3. Gun oldgu için belki 48 saatten daha fazladır 3 4 gun olabılır diye dusunuyrm☺️ O zaman bugun ya da yarın tutunuyo olacak keratalar🥰 bu arada sende sorun ne yaş kaç?

arama boşuna canım hiçbi gün vermiyolar telefonda bilgi yasak e-devletede düşmüyo mecbur gitcen
Kendini cok kasma kuzum.. Olma ihtimali cok yuksek sonucta..senı cok ıyı anlıyorum.. Bende suan elimden geleni yapmistim sonuclara ulasmak ıcın, ama sakın ol. Aslında mail olarak atmak zorundalar.. Hatta benim ilk testi verdıgım gun pazardı.aradık mail atarmısınız dedik attılar hemen.. Ikıncı testi yaptırmaya gittigimde.. Sonucu mail atmanızı istiyoruz dedik. Veznede duran bayan,testın ozel bir test oldugunu ondan dolayı gelip almanız gerekiyor dedı.. Tabi ben hemen carladım 🙈🙈🙈ilkini yolladınız yeni zorluklarmı cıkartıonuz dıe.. Tamm yollarız dedı😃😃😃
belim ağrıyor ve çok strese girdim hiç bu kadar üzülmemiştim bu beni çok etkiledi var mı ki acaba beni bu kadar üzüyorlar söylemiyorlar diyorum

Ne kadar saçma. Ben de hastane personeliyim hastalar aradığı zaman yardımcı oluyorum. Aslında doğru bilgi vermeleri yasak bizim de öyle ama çok zorda kalınca hastalar hele senin gibi uzaktalarsa ben yardımcı oluyorum. Abartmışlar olayı.
😔😔çok moralimi bozdular 3 defa aradım ama malesef yardımcı olmadilar

Back
X