• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar. İstanbulda hangi merkez/dr dan memnun kaldınız? Laboratuvar çok önemliymiş neresi iyidir karar veremedim. Nelere dikkat etmek gerekir hiç fikrim yok. Havuzlama yazanlar olmuş mikroenjeksiyon deniyor bunların farkı nedir? Embriyolara genetik tarama yaptırın diyen olmuş. Tecrübelerizle yardımcı olabilir misiniz🙏🏼

Sonucum cıkmış ama öğrenemiyorum çünkü enabiza düşmedi ve özel hastanede söylemiyor telefonda eşimle onun kuzenini dinledim ananızda çıkıyormuş diye orda beklemedik canım çok sıkkın enabiza ne zaman duser bilgisi olan var mı
Bende özel hastanede yaptırdım email atmak zorunda lar mail olarak istesen canım
Sonucu direk soyleyemezler evet ama mail atmak zorundalar

Olsun olacaksa 3 4 5 fark etmez ben ona takilmadim da.. yeterki tutunsalar allahin izniyle
Tabi ki yeter ki Rabbim ol desin ☺️ Belki de tehlikeye atmak istemediler. Dün embriyolog bana 3.günden 5.güne embriyoların %50 si geçiyor demişti. Zira benim de 3. Gün 4 embriyom vardı 5. Güne bi blast bir tane de gelişimi geriden gelen embriyo kalmış ikisini de transfer ettiler bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepinizin sonucu pozitif olur 🤲🏻🥰

Neden oluyomuş agrı? Ben sormadım soylemedılerde🤷🏻‍♀️ Benımde agrım var kasıklarımda transferden sonra oldu. Bi de dun akşam ateşim cıktı biraz hatta üstümü örttüm üşümedr geldi degişik oldum gectı sonra
Bel kasık ağrısı çok normal dediler parol kullanabilirmişiz. Ben aldım hatta bir tane dayanamadım. Ama ateş bulantı da hastaneye haber vermek gerekiyormuş. İsterseniz bi hemşirenize sorun. Ateş yok bende. Bir de benim dün transfer esnasında canım çok acıdı belki de ondandır ama bilemiyorum tabi 🤷🏻‍♀️

Insqllah canim okadar umutsuz gitmistim ki tahlile ilk degerimi aldim dedim artmaz ama cok sukur artti hala belirtim yok insan kendini hamile gibi hissetmiyor persembe gunu belli olcak umudunuzu kaybetmeyin sakin erken idrar testi falan yapmayin cok yaniltici oluyor kan testini bekleyin muhakkak
Bu çok güzel bir tavsiye. Bende öyle planlıyorum ama eşim ailem idrar testi yaparız diye ısrar ediyorlar 😅

Merhaba kızlar. İstanbulda hangi merkez/dr dan memnun kaldınız? Laboratuvar çok önemliymiş neresi iyidir karar veremedim. Nelere dikkat etmek gerekir hiç fikrim yok. Havuzlama yazanlar olmuş mikroenjeksiyon deniyor bunların farkı nedir? Embriyolara genetik tarama yaptırın diyen olmuş. Tecrübelerizle yardımcı olabilir misiniz🙏🏼
Havuz yönteminde birkac kez ust uste yumurta toplanıp donduruluyor. Mikroenjeksiyonda da erkek kaynakli infertilitede erkekten tese ile sperm alınıp en iyi spermi kendileri döllüyorlar. Genetik tarama da genellikle birkaç başarısız denemeden sonra öneriliyor. Ben yaptırmadım.

Valla bana seninkiler cok iyi hizli gelisim gosterdi 4-5 farketmez dediler ama blast degil yani hic anlamadim
O isi ztn
Allah Allah. Bülent bey de tedavi oldum ben. Blast dışındakileri embriyodan saymıyor gibiydi. Asıl istediğimiz embriyo bu dedi transfer esnasında. Sizin doktorunuzun da bi bildiği vardır muhakkak ne güzel hızlı gelişmeleri

Back
X