• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah öyledir canım 😞 bugün bile gider vericim belki de doktorum diyecek bi gün mü bekleyemedin diye gereksiz eceleci davranmışım gibi olacak çekiniyorum
Canım için içini kemirecekse yaptır. Şahsen ben günümü beklediğime pişman oldum. Boşu boşuna 3 gunum zehir oldu, git yaptır neyse çıksın sonuç, umarım oluu çıkar 😊

Sakin ol üzülme lütfen. Bebeğini düşün onlar da etkileniyor. Zaten ne kaldı yarına. Pozitif düşünüyoruz hadii 🤗 ara ara da e nabız ı kontrol et...🤗😙
Benim sadece gündüz netim var 5ten sonra olamayacam internetim yok artık benim için önemli olan düşünmemek galiba yarın sabah 9dan sonra girebilecem inşallah dediğin gibi olur canım hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim ❤❤❤ dilerim inşallah tez zamanda kucaklariniz dolsun 🤲

KEsinlikle ben de olsam aynen öyle yapardım en doğrusunu düşünmüşsün biz eşimin ailesine yakınız o kadar çok zorluğunu çekiyoruz ki kendi sorunlarımız varken hep ordan gelen bir yükü de taşımak zorunda kalıyoruz gelmeler gitmeler mecburiyetler çok oluyor. Herşey süt liman olsa neyse. Allahım inşallah ikincide yüzümüzü güldürür ya çok Yorgun’um.🤲
Yakınlık söz konusu olunca hiç bir zaman herşey süt liman olmaz maalesef. Ama kendini düşün takılma hiç birşeye benden sana tavsiye 🙏🏻 inşallh bunda olumlu. Sonucu alırsın

Kizlar birsey sorucam tup bebek doktoru istediginde rapor yazabiliyor mu carsamba insallah transferim olacak persembe cuma rapor almak istiyorum ogretmenim malesef okuloncesi anasinifi tatil olmadi hic olmadi 2 gun alirsam persembe cuma cumartesi pazar evde dinlenmis olurum.. yeter mi bu kadar dinlenme yine okuldada cok dikaktli olurum yardimci ogretmenlerimiz var onlarda yardimci olur..

Kizlar birsey sorucam tup bebek doktoru istediginde rapor yazabiliyor mu carsamba insallah transferim olacak persembe cuma rapor almak istiyorum ogretmenim malesef okuloncesi anasinifi tatil olmadi hic olmadi 2 gun alirsam persembe cuma cumartesi pazar evde dinlenmis olurum.. yeter mi bu kadar dinlenme yine okuldada cok dikaktli olurum yardimci ogretmenlerimiz var onlarda yardimci olur..
Evet canım benim doktorum 10 günlük rapor veriyordu. Senin doktorun da yazar büyük ihtimal durumunu bildir.

Benım 3. Gun oldgu için belki 48 saatten daha fazladır 3 4 gun olabılır diye dusunuyrm☺️ O zaman bugun ya da yarın tutunuyo olacak keratalar🥰 bu arada sende sorun ne yaş kaç?
Doğru muhtemelen 3 4 gün içinde olur 😍 bende yumurta rezerv düşüklüğü var yaş 29.

Canım o zaman test için bugün çok erken değil miydi? Ben de 19 u oldum çünkü. Dr 30 una çağırdı. Test sonucunu çok merak ettim. Ama negatifi görürsen sakın üzme kendini olur mu. Çünkü pozitifi görmek için bana çok erken geldi 🥰🥰
Çok çok özür dilerim ben seni başka kullaniciyla karistirdim .. 🥰🥰🥰🥰

Back
X