- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.581
Ne yesem geri geliyor sinirden başladım ağlamaya annemde üzüldü çok yaTuzlu kraker ye canım leblebi falan da olur bastırır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yesem geri geliyor sinirden başladım ağlamaya annemde üzüldü çok yaTuzlu kraker ye canım leblebi falan da olur bastırır
Yok canım şimdi verdim geldim. 5 gibi almaya gidicem iğne saatim 5 zaten sabırla bekliyorum kimyasal olmaktan çok korkuyorumÇıkmadı mı canım daha
Sakin ol psikolojikte olabilir canım daha kötü olursa doktoruna bi söyle istersenNe yesem geri geliyor sinirden başladım ağlamaya annemde üzüldü çok ya
Adet dönemine de denk geldiği inin sanırım aynı ağrıları yine hissediyoruz. Çünkü pozitif olup hiç belirti yaşamayanda varAslında canım işlem yapılmıyor ki embrıyoyu koyuyor sadece muayene gbi bişey transfer işlemi. Acaba rahım embrıyoyu tanımaya mı calışıyo alışmaya mı calışıyorlar bırbırlerıne sonuçta embrıyo yabancı bişey, bu da agrı mı yapıyo
Off sormayın korkuyla bekliyorum şuan sonucuAyyy beklemek cok heyecanlıbazen yapmıcam gbi gelıyo testı
![]()
Yok canım korkma hayrlısı olsun kanaman yok bşey yok niye kimyasal olsunYok canım şimdi verdim geldim. 5 gibi almaya gidicem iğne saatim 5 zaten sabırla bekliyorum kimyasal olmaktan çok korkuyorum![]()
Kimyasal 10larda 20 lerde okuduk hep merak etme senin değerin yüksek göreceksin bak güzel bir artış olacak inşallah mis gibiYok canım şimdi verdim geldim. 5 gibi almaya gidicem iğne saatim 5 zaten sabırla bekliyorum kimyasal olmaktan çok korkuyorum![]()
İnşallahHadi hayırlısıyla güzel haberlerin gelsin inşallah![]()
Allah razı olsun inşlh hep birlikteKimyasal 10larda 20 lerde okuduk hep merak etme senin değerin yüksek göreceksin bak güzel bir artış olacak inşallah mis gibi![]()
Yok be piskolojik niye olsun bende yok öle bi düşünce bukadar miğde bulanmaz piskolojik cok kötüyüm gerçekten dayanılmıcak gibiSakin ol psikolojikte olabilir canım daha kötü olursa doktoruna bi söyle istersen
Ne bileyim insan herşeyden korkar oldu bu seferde yerleşme kanamam yok diyorsun. Arkadaşa da yazdığım gibi Allah tüp bebek annelerine ayrı bir sabır versin gerçekten. Hem bekleyiş zor hemde o kadsr ilaçlarla duygu durumu bozuklupuyla bu gergşnle başetmekYok canım korkma hayrlısı olsun kanaman yok bşey yok niye kimyasal olsun
Amin canım biz naparsak yapalım allahın dediği olacak hayrlısını olsun inşallahNe bileyim insan herşeyden korkar oldu bu seferde yerleşme kanamam yok diyorsun. Arkadaşa da yazdığım gibi Allah tüp bebek annelerine ayrı bir sabır versin gerçekten. Hem bekleyiş zor hemde o kadsr ilaçlarla duygu durumu bozuklupuyla bu gergşnle başetmek![]()
İnşallh canım aynen öyle nasipte ne varsa onu görecezAmin canım biz naparsak yapalım allahın dediği olacak hayrlısını olsun inşallah
Bende buna inanıyorum akrabamın 5. Gun transferı oldu tutmadı, 38 yasında döllenen 3 tane embrıyo transfer oldu komsumun 3. Gun embrıyosu ikizleri var su an.. benım 3. Gun embrıyolarım 6 adet vardı 1. Kaliteli olanları koydular bakalım nasip bu işler genetiği iyi ise embrıyonun tutuyoOlsun olacaksa 3 4 5 fark etmez ben ona takilmadim da.. yeterki tutunsalar allahin izniyle
İlk 2 3 gun adet agrısı gbi agrın oldu mu? Bende kramp sanki en iyi belirti gbi dusunuyrm tutunurken rahımı kazıyomuş o zaman kramp grıyo heraldeCanim neden belirti ariyorsun ki benimde hic belirtim yoktu sadece karnima arada kramp girerdi oladar gogus hassasiyetim bile yok hala yok dusun 10 gun 280 12.gun 606 cikti persembe kontrolum var hala hamile gibi hissetmiyorum hayirlisi teste gore hemileyim ama belirtim yok bakalim foktor kontrolunde ne cikcak bugun 15.gunum
Al benden de o kdar suan öyleyim. Hayir igne de yapiyorum bi sönüversem iyiydiŞişiriyor resmen kortizon ilacı gibi. Bir yerime yanlışlıkla iğnr batsa sönecem sanki pufff diye![]()
Döllenme sayın ve yumurta sayın cok guzel. Gebelık vardır canım belki dur bakalım bekle karamsarlık yapmaCanım 10 tane toplandı 7si döllendi. İkisi transfer oldum 3.gün. Biri de 5e gitti dondurduk..
İnşallh guzel olurOff sormayın korkuyla bekliyorum şuan sonucu![]()