Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Doktorum rahmin tertemiz embriyoların çok sağlıklı demişti hatta ısrarla iki tane koydurdu 3.gün. bir tanesi 5.güne gitti ama dondurduk bizim sebepsiz zaten yaşım da 32 neden diye soruyor insan hep neden
Kac yumurta toplanıp kaçı dollendı? Bakalım benımde embrıyolarım iyiydı 3. Gun embrıyolarım ne olacak

Ay gün geçmiyor valla sen kaçıncı günündesin. Ben bugün 12. Günümdeyim. Bir de hiç ev işi falan yapıyor musun
12. Gun test gunu degıl mi bn dun transfer oldum bugun 1. Gunum dun biraz dolaştım ama genel olarak uzandım bugunde evın içinde işte yarım saatte 1 kalkıp dolaşıyorum kan dolaşımı olsun diye..

Arkadaşlar ben dün transfer oldum. Bugün çok kasık ve bel ağrım var. Hastaneden ağrılarınız olur demişlerdi ama yine de korkuyorum bir sorun yoktur değil mi ? Sizlerde de oldu mu böyle ağrılar?
Neden oluyomuş agrı? Ben sormadım soylemedılerde Benımde agrım var kasıklarımda transferden sonra oldu. Bi de dun akşam ateşim cıktı biraz hatta üstümü örttüm üşümedr geldi degişik oldum gectı sonra

Yaaa ne guzel umut oluyosunuz insallah saglikla keseyi gormekte nasip olur allahin izniyle :)

12. Gun test gunu degıl mi bn dun transfer oldum bugun 1. Gunum dun biraz dolaştım ama genel olarak uzandım bugunde evın içinde işte yarım saatte 1 kalkıp dolaşıyorum kan dolaşımı olsun diye.
12. Gun test gunu degıl mi bn dun transfer oldum bugun 1. Gunum dun biraz dolaştım ama genel olarak uzandım bugunde evın içinde işte yarım saatte 1 kalkıp dolaşıyorum kan dolaşımı olsun diye..
A sen daha yenisin iyi yapıyosun bende öyle yapıyordum şimdi 12. Günümdeyim lan verdim geldim bakalım sonuç nasıl çıkacak

Hayırlı olsunSanırım bu kişiden kişiye değişiyor sonuçta orada işlem vs. Yapılıyor bende de hafif adet ağrısı gibi şeyler oldu arada gelip gidiyor
Aslında canım işlem yapılmıyor ki embrıyoyu koyuyor sadece muayene gbi bişey transfer işlemi. Acaba rahım embrıyoyu tanımaya mı calışıyo alışmaya mı calışıyorlar bırbırlerıne sonuçta embrıyo yabancı bişey, bu da agrı mı yapıyo

Aşırı derecede miğde bulantım var iki gündür vaedı ama çoğaldı dayanamıcak gibiyim kızlar ne geçirir bunu çok kötüyüm allahım ağlıcam nerdeyse

Yaaa ne guzel umut oluyosunuz insallah saglikla keseyi gormekte nasip olur allahin izniyle :)
Insqllah canim okadar umutsuz gitmistim ki tahlile ilk degerimi aldim dedim artmaz ama cok sukur artti hala belirtim yok insan kendini hamile gibi hissetmiyor persembe gunu belli olcak umudunuzu kaybetmeyin sakin erken idrar testi falan yapmayin cok yaniltici oluyor kan testini bekleyin muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…