- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.561
Yani geçici dir umarimiştah mı açıyor ödem mi yapıyor acaba geçici bir kiloda olabilir.bol su tüket bari geçici bir kilo aldırımıdır bence
Kac yumurta toplanıp kaçı dollendı? Bakalım benımde embrıyolarım iyiydı 3. Gun embrıyolarım ne olacakDoktorum rahmin tertemiz embriyoların çok sağlıklı demişti hatta ısrarla iki tane koydurdu 3.gün. bir tanesi 5.güne gitti ama dondurduk bizim sebepsiz zaten yaşım da 32 neden diye soruyor insan hep neden
12. Gun test gunu degıl miAy gün geçmiyor vallasen kaçıncı günündesin. Ben bugün 12. Günümdeyim. Bir de hiç ev işi falan yapıyor musun
Öncesinde başka bir ilaç kullandınız mı sizMuhtemelen aralık sonuna gelcek canımm bendensin sende
Cuma gunu yapmayi dusunuyorum. SizAmiiinn insallah. Ne zaman test yapmayi dusunuyosun
Neden oluyomuş agrı? Ben sormadım soylemedılerdeArkadaşlar ben dün transfer oldum. Bugün çok kasık ve bel ağrım var. Hastaneden ağrılarınız olur demişlerdi ama yine de korkuyorum bir sorun yoktur değil mi ? Sizlerde de oldu mu böyle ağrılar?
Yaaa ne guzel umut oluyosunuz insallah saglikla keseyi gormekte nasip olur allahin izniyle :)Canim neden belirti ariyorsun ki benimde hic belirtim yoktu sadece karnima arada kramp girerdi oladar gogus hassasiyetim bile yok hala yok dusun 10 gun 280 12.gun 606 cikti persembe kontrolum var hala hamile gibi hissetmiyorum hayirlisi teste gore hemileyim ama belirtim yok bakalim foktor kontrolunde ne cikcak bugun 15.gunum
12. Gun test gunu degıl mibn dun transfer oldum bugun 1. Gunum dun biraz dolaştım ama genel olarak uzandım bugunde evın içinde işte yarım saatte 1 kalkıp dolaşıyorum kan dolaşımı olsun diye.
A sen daha yenisin iyi yapıyosun bende öyle yapıyordum şimdi 12. Günümdeyim12. Gun test gunu degıl mibn dun transfer oldum bugun 1. Gunum dun biraz dolaştım ama genel olarak uzandım bugunde evın içinde işte yarım saatte 1 kalkıp dolaşıyorum kan dolaşımı olsun diye..
Çıkmadı mı canım dahaA sen daha yenisin iyi yapıyosun bende öyle yapıyordum şimdi 12. Günümdeyimlan verdim geldim bakalım sonuç nasıl çıkacak
Aslında canım işlem yapılmıyor ki embrıyoyu koyuyor sadece muayene gbi bişey transfer işlemi. Acaba rahım embrıyoyu tanımaya mı calışıyo alışmaya mı calışıyorlar bırbırlerıne sonuçta embrıyo yabancı bişey, bu da agrı mı yapıyoHayırlı olsunSanırım bu kişiden kişiye değişiyor sonuçta orada işlem vs. Yapılıyor bende de hafif adet ağrısı gibi şeyler oldu arada gelip gidiyor
Ayyy beklemek cok heyecanlıA sen daha yenisin iyi yapıyosun bende öyle yapıyordum şimdi 12. Günümdeyimlan verdim geldim bakalım sonuç nasıl çıkacak
Kimyasal olan sanırım degıl mi cok dusuk bi deger cunku tutunmuş bırakmış16.95 ti canım
Canım 10 tane toplandı 7si döllendi. İkisi transfer oldum 3.gün. Biri de 5e gitti dondurduk..Kac yumurta toplanıp kaçı dollendı? Bakalım benımde embrıyolarım iyiydı 3. Gun embrıyolarım ne olacak
Belirti olur mu ki su an cok yenı degıl mi 1.5 aylık olcakki belirti olsun canım.Sanki tutmamis gibi hissediyorum .
Hadi hayırlısıyla güzel haberlerin gelsin inşallahA sen daha yenisin iyi yapıyosun bende öyle yapıyordum şimdi 12. Günümdeyimlan verdim geldim bakalım sonuç nasıl çıkacak
Sıkı sıkı tutunurlar inşallah annesi.Kac yumurta toplanıp kaçı dollendı? Bakalım benımde embrıyolarım iyiydı 3. Gun embrıyolarım ne olacak
Kimyasal oldu canımKimyasal olan sanırım degıl mi cok dusuk bi deger cunku tutunmuş bırakmış
Tuzlu kraker ye canım leblebi falan da olur bastırırAşırı derecede miğde bulantım var iki gündür vaedı ama çoğaldı dayanamıcak gibiyim kızlar ne geçirir bunu çok kötüyüm allahım ağlıcam nerdeyse
Insqllah canim okadar umutsuz gitmistim ki tahlile ilk degerimi aldim dedim artmaz ama cok sukur artti hala belirtim yok insan kendini hamile gibi hissetmiyor persembe gunu belli olcak umudunuzu kaybetmeyin sakin erken idrar testi falan yapmayin cok yaniltici oluyor kan testini bekleyin muhakkakYaaa ne guzel umut oluyosunuz insallah saglikla keseyi gormekte nasip olur allahin izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?