Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynen belkide denk geldik kısmet iste sana prenatal life, nidicard, prograf 1 mg verdiler mi?
Yok hiçbirini vermediler bana. Lutinus, estrofem, proluton, coraspin, hibor, gevitamax verdiler.
Kendini nasil hissediyorsun canım, var mı bir kıpırtı

Döllenme sayın ve yumurta sayın cok guzel. Gebelık vardır canım belki dur bakalım bekle karamsarlık yapma
12.günde idrarda belli olmayan görmedim hiç hep okuyunca burdan da erken çıkanları hiç ihtimal vermiyorsun. Çok zor bi de evde kayınpeder ağlayıp ağlayıp misafir ağırlıyorum bi taraftan

12.günde idrarda belli olmayan görmedim hiç hep okuyunca burdan da erken çıkanları hiç ihtimal vermiyorsun. Çok zor bi de evde kayınpeder ağlayıp ağlayıp misafir ağırlıyorum bi taraftan
Bu dönemde niye misafir gelir ki gelen kişi yardım amaçlı geliyorsa gelsin

Cok negatif aldim. o yuzden gene hayal kirikligi yasamamak icin idrar testini gununden once yapmayi dsunmuyorum. Insallah mutlu olacagimz sevincten agliyacagimiz bir hafta olur :)

Aynen ben gunune takilmiyorum saglikla tutunsunlarda

kızlar ben şuanda iğne ile yumurta büyütme aşamasındayım yani yeni başladım bu dönemde transfer öncesi yapmamı ,yememi önerdiğiniz bir şey var mı yumurtaya veya rahime faydası dokunacak.. daha önce gittiğim bir dr rahim duvarım için ince demişti mesela bununla da alakalı olabilir..

Sonucum cıkmış ama öğrenemiyorum çünkü enabiza düşmedi ve özel hastanede söylemiyor telefonda eşimle onun kuzenini dinledim ananızda çıkıyormuş diye orda beklemedik canım çok sıkkın enabiza ne zaman duser bilgisi olan var mı

Hemn düşmeyebilir canım da hastanenin internet sitesi yok mu elinde barkod yok mu baksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…