- Konu Sahibi pembiss123
- #9.541
Sanki tutmamis gibi hissediyorum .Ayni gun transferimiz benimde belirtim yok hic hemde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki tutmamis gibi hissediyorum .Ayni gun transferimiz benimde belirtim yok hic hemde
O zaman gayet normal bir ağrı buRica ederimBende tam onu diyecektim normalde de adet ağrınız fazlaysa daha yoğun hissedebilirsiniz diye. Bende hissettim adet ağrısını. Mesela ben adetten 1 hafta öncesinde baş ağrılarım çok olurdu 4 gündür başımın ağrısı hiç dinmedi. Bugün transferin 12. Günü 2. Kez kan vericem hala da ağrıyor başım
Insallah olmazsinnBenım de öyleydi arada gelen sancı vardı hala var gerçi adet olacak gibi hissediyorum
Seninle ayniyiz benimde 4. Gun embriyosu 2 tane transfer oldum. Belirtin varmi ya benm sadece kasiklarmda arada sızı oluyr baska bsey 'yok![]()
İnşAllah canım hayırlısı olsunInsallah olmazsinn![]()
Sanki tutmamis gibi hissediyorum .![]()
Evet ya.. bakiyorm herkesin beli sirti fln agriyomus bende yok... arada kasiklarim sizliyor o kdr. Gogus hassasiyeti de ilaclardan kalma. Rabbim yuzumuzu guldursun insallahYa benim hic yok arada adet agrisi gibi cok cok hafif bi agri vuruyodu su an oda yok. Karnimda şişlik var onun disinda cok cok normalimayrica 4.gun embriyosuda hic yok sitede onuda anlamis degilim
Ya ben cok umutluyum aslinda ama ara ara olmadi galiba ya diye vuruyor bana. Bilemiylrum belirti olmadigi halde pozitifi gorende cok aslinda.
4. Gün embriyosu nasıl oluyor. 5e gitmesini neden beklemediler ?Seninle ayniyiz benimde 4. Gun embriyosu 2 tane transfer oldum. Belirtin varmi ya benm sadece kasiklarmda arada sızı oluyr baska bsey 'yok![]()
Bazen bende umutlaniyorum ya varsa diye.. ama bugün bi negatif uyandim sanirim..Ya ben cok umutluyum aslinda ama ara ara olmadi galiba ya diye vuruyor bana. Bilemiylrum belirti olmadigi halde pozitifi gorende cok aslinda.
İnşallah öyledir canımKan testi yapmadan adını koyma canım. İdrar pozitif olsa bile güvenme. Bozuk olabiliyor.
Bilmiyorum canim. 4. Gün transfer ettiler 2 tane4. Gün embriyosu nasıl oluyor. 5e gitmesini neden beklemediler ?
4. Gün embriyosu nasıl oluyor. 5e gitmesini neden beklemediler ?
Bilmiyorum canim. 4. Gün transfer ettiler 2 tane
Evet evet hiç endişe etme gayet normalO zaman gayet normal bir ağrı buİnşallah sonucun çok güzel olur
ilkini görmüştüm burada. Biraz düşük diye üzülmüştün inşallah şimdi olması gerektiği gibi çıkar
![]()
Yo bana bisey demediler bende sormadimSana neden 4 peki 5 e gitmez mi dediler
Yo bana bisey demediler bende sormadimgelisimleri guzel dediler
Olsun olacaksa 3 4 5 fark etmez ben ona takilmadim da.. yeterki tutunsalar allahin izniyleAynen banada oyle. Belkide rahim icinde daha guzel gelisir dediler ama yani 4hic yok nerdeyse hep 3-5 transferleri
Olsun olacaksa 3 4 5 fark etmez ben ona takilmadim da.. yeterki tutunsalar allahin izniyle
Canim neden belirti ariyorsun ki benimde hic belirtim yoktu sadece karnima arada kramp girerdi oladar gogus hassasiyetim bile yok hala yok dusun 10 gun 280 12.gun 606 cikti persembe kontrolum var hala hamile gibi hissetmiyorum hayirlisi teste gore hemileyim ama belirtim yok bakalim foktor kontrolunde ne cikcak bugun 15.gunumEvet ya.. bakiyorm herkesin beli sirti fln agriyomus bende yok... arada kasiklarim sizliyor o kdr. Gogus hassasiyeti de ilaclardan kalma. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah![]()