• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Rica ederim 😊Bende tam onu diyecektim normalde de adet ağrınız fazlaysa daha yoğun hissedebilirsiniz diye. Bende hissettim adet ağrısını. Mesela ben adetten 1 hafta öncesinde baş ağrılarım çok olurdu 4 gündür başımın ağrısı hiç dinmedi. Bugün transferin 12. Günü 2. Kez kan vericem hala da ağrıyor başım
O zaman gayet normal bir ağrı bu ☺️ İnşallah sonucun çok güzel olur 🤲🏻 ilkini görmüştüm burada. Biraz düşük diye üzülmüştün inşallah şimdi olması gerektiği gibi çıkar 🤲🏻🥰

Seninle ayniyiz benimde 4. Gun embriyosu 2 tane transfer oldum. Belirtin varmi ya benm sadece kasiklarmda arada sızı oluyr baska bsey 'yok :(

Ya benim hic yok arada adet agrisi gibi cok cok hafif bi agri vuruyodu su an oda yok. Karnimda şişlik var onun disinda cok cok normalim :( ayrica 4.gun embriyosuda hic yok sitede onuda anlamis degilim

Ya benim hic yok arada adet agrisi gibi cok cok hafif bi agri vuruyodu su an oda yok. Karnimda şişlik var onun disinda cok cok normalim :KK43: ayrica 4.gun embriyosuda hic yok sitede onuda anlamis degilim
Evet ya.. bakiyorm herkesin beli sirti fln agriyomus bende yok... arada kasiklarim sizliyor o kdr. Gogus hassasiyeti de ilaclardan kalma. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah :(

O zaman gayet normal bir ağrı bu ☺️ İnşallah sonucun çok güzel olur 🤲🏻 ilkini görmüştüm burada. Biraz düşük diye üzülmüştün inşallah şimdi olması gerektiği gibi çıkar 🤲🏻🥰
Evet evet hiç endişe etme gayet normal 😊 inşallah cümlemizin sonucu güzel olsun 🙏🏻🙏🏻 arttığını görürüm inşallh bugün önemli bakalım 12. Gün veriliyor genelde kan testi

Evet ya.. bakiyorm herkesin beli sirti fln agriyomus bende yok... arada kasiklarim sizliyor o kdr. Gogus hassasiyeti de ilaclardan kalma. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah :KK43:
Canim neden belirti ariyorsun ki benimde hic belirtim yoktu sadece karnima arada kramp girerdi oladar gogus hassasiyetim bile yok hala yok dusun 10 gun 280 12.gun 606 cikti persembe kontrolum var hala hamile gibi hissetmiyorum hayirlisi teste gore hemileyim ama belirtim yok bakalim foktor kontrolunde ne cikcak bugun 15.gunum

Back
X