Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Adet dönemine de denk geldiği inin sanırım aynı ağrıları yine hissediyoruz. Çünkü pozitif olup hiç belirti yaşamayanda var

Kimyasal 10larda 20 lerde okuduk hep merak etme senin değerin yüksek göreceksin bak güzel bir artış olacak inşallah mis gibi
Allah razı olsun inşlh hep birlikte Bi arkadaş da yazmıştı 80 çıkmış 12 günde ikiye katlayıp kimyasal dönüşen varmış bilemiyorumki ne duyarssk ona sevindim ona üzülür olduk. Tüp bebek bekleyen kadınların yeri gerçekten çok ama çook ayrı Allah sabır versin hepimize

Yok canım korkma hayrlısı olsun kanaman yok bşey yok niye kimyasal olsun
Ne bileyim insan herşeyden korkar oldu bu seferde yerleşme kanamam yok diyorsun. Arkadaşa da yazdığım gibi Allah tüp bebek annelerine ayrı bir sabır versin gerçekten. Hem bekleyiş zor hemde o kadsr ilaçlarla duygu durumu bozuklupuyla bu gergşnle başetmek

Amin canım biz naparsak yapalım allahın dediği olacak hayrlısını olsun inşallah

Olsun olacaksa 3 4 5 fark etmez ben ona takilmadim da.. yeterki tutunsalar allahin izniyle
Bende buna inanıyorum akrabamın 5. Gun transferı oldu tutmadı, 38 yasında döllenen 3 tane embrıyo transfer oldu komsumun 3. Gun embrıyosu ikizleri var su an.. benım 3. Gun embrıyolarım 6 adet vardı 1. Kaliteli olanları koydular bakalım nasip bu işler genetiği iyi ise embrıyonun tutuyo

İlk 2 3 gun adet agrısı gbi agrın oldu mu? Bende kramp sanki en iyi belirti gbi dusunuyrm tutunurken rahımı kazıyomuş o zaman kramp grıyo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…