- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.521
Ay hadi hayırlısı haber ver hemenKan verdim şimdi bekliyorum canım hayirlsii inşallah ❤
Muhtemelen aralık sonuna gelcek canımm bendensin sendeBende Perşembe vurundum iğnemi artık ne zamana denk gelecek bilmiyorum
Güzel haberlerle gel bize inşallahKan verdim şimdi bekliyorum canım hayirlsii inşallah ❤
16.95 ti canımCanım sağolasın senin idrarda çıkmayan kanda çıkan değerin kaçtı?
Hemşiremle gorustum içerde kalan birikmiş kan ve jel dokuluyordur kahverengiyse sorun yok dedi..tekrar kırmızı yada açık pembe gibi olursa hemen haber ver dedi..bolca istirahat et dedi cnmAnladım canım hayrlısı olsun lekelenme için tekrar doktara haber verdin mi ne dedi
Anladım cnm ben hiç gebe kalamadım dediğin gibi belki öyleyse bile o da bir aşamadır..16.95 ti canım
Ay miğdeme kramp girdi sanki ben bekliyorumKan verdim şimdi bekliyorum canım hayirlsii inşallah ❤
Ewet bizim için değil ama doktor için önemli bir gelişme vitamin takviyesi yaptı bana mesela sonra iki ay adet görmexen tranaferimi yaptı lıcrin vurulup yaşına hatta kilona höre bile değişiyo bu durumlarAnladım cnm ben hiç gebe kalamadım dediğin gibi belki öyleyse bile o da bir aşamadır..
Yaaa hadi inşaAllah güzel haberler almayı nasib etsin Rabbim. Biz de sabırsızlıkla sonucunu bekliyoruz.Kan verdim şimdi bekliyorum canım hayirlsii inşallah ❤
Kan testi yapmadan adını koyma canım. İdrar pozitif olsa bile güvenme. Bozuk olabiliyor.32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işte
Merhaba.. 17 kasimda 2 embriyo transferi olmustum.. ama benim belirtim yok sadece bazen kasiklarimda hafiif sizlama disinda. Goguslerde hassasiyet var ama ilaclardan o biliyörum... belirti olmamasi normalmi ya.. tutmamis gibi hissediyorumm..Olabilir canım senin kaçıncı günün belirtin var mı? Benim transfer sonrası 3.günüm sadece cok nadir bacaklarımda çekilme oluyor başka hiç bir belirtim yok
O halde bol bol yatış canımHemşiremle gorustum içerde kalan birikmiş kan ve jel dokuluyordur kahverengiyse sorun yok dedi..tekrar kırmızı yada açık pembe gibi olursa hemen haber ver dedi..bolca istirahat et dedi cnm
Canım bu arkadaşımız hesabını kapatmış sanırım onun gebelik yoktu çokk üzüldü uzaklaşmak istedi. Daha test gününü baya var senin de bence hiç belirti aramaMerhaba.. 17 kasimda 2 embriyo transferi olmustum.. ama benim belirtim yok sadece bazen kasiklarimda hafiif sizlama disinda. Goguslerde hassasiyet var ama ilaclardan o biliyörum... belirti olmamasi normalmi ya.. tutmamis gibi hissediyorumm..
Okuyorum cogu kisinin belirtisi var benim yokCanım bu arkadaşımız hesabını kapatmış sanırım onun gebelik yoktu çokk üzüldü uzaklaşmak istedi. Daha test gününü baya var senin de bence hiç belirti arama
Kasıkların falan ağrıyor muOkuyorum cogu kisinin belirtisi var benim yokkeske bi an once sonucu ogrenebilsem...
Merhaba.. 17 kasimda 2 embriyo transferi olmustum.. ama benim belirtim yok sadece bazen kasiklarimda hafiif sizlama disinda. Goguslerde hassasiyet var ama ilaclardan o biliyörum... belirti olmamasi normalmi ya.. tutmamis gibi hissediyorumm..
Seninle ayniyiz benimde 4. Gun embriyosu 2 tane transfer oldum. Belirtin varmi ya benm sadece kasiklarmda arada sızı oluyr baska bsey 'yokBenim bugun transfer haric 5.gunum. 4cu gun cift embriyo. Gercekren zaman gecmiyor ya ne zaman test yapsam cikar acaba utanmasam yarin kanntestine falan gidicem:d
Arada sızlıyor geciyor.Kasıkların falan ağrıyor mu
Benım de öyleydi arada gelen sancı vardı hala var gerçi adet olacak gibi hissediyorumArada sızlıyor geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?