• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ne parası. Hiç gerek yok gelip almanız yeterli duanız yeter 😊
Ayy ne kadar iyisiniz herkes ellerindekini satmayi planliyor insanlar ne kadar xorluklarla aliyor ilaclari parayla alsalar eczaneden alirlar zaten
Srn neden bir tane kullandin canim ben her gun oluyorum

32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işte
Canım geçen bwnimde idrarda çıkmadı kanda çıkmıştı düşük oldu kimyasal daha doğrusu ama bu bile bi adım olarak görülüyo doktorlar tarafından ve tedavinin yönünü dwğiştiryolar bi sonraki transferde git bence bil ne olduğunu

32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işte
Olsun yaşın genç. Gerçekten nasip sen yine de umutsuz olma bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var hem 3. Gün embriyosuydu o biraz zor çıkıyor. Olumsuz durum olsa bile kötü düşünme çünkü 2. Durumda şans çok daha artıyor genelde ikinci de tutturan çok sana dua edicem inşallah kan da çıkar 🙏🏻🌸

Zaten. BU zayıflar genelde çok hareketli olduğu için. Ben de öyleyim aşırı hızlı hareketliyim hatta şimdi transferden sonra annem özellikle uyardı yavaş ol diye şimdi yavaşlamış modda davranmak zor geliyo yağ artsın bari 😅😁😅
aynen bende çok hareketliyim.45kiloydum artık hareketi azalttm işi brakınca 47.5oldum😊

Ayy ne kadar iyisiniz herkes ellerindekini satmayi planliyor insanlar ne kadar xorluklarla aliyor ilaclari parayla alsalar eczaneden alirlar zaten
Srn neden bir tane kullandin canim ben her gun oluyorum
Kesinlikle bunu bildiğim için nasıl para isteyebilirim 😊 Bu ilacı bir önceki tedavimde çatlatma için vermişlerdi 1 tane kullandım. Dolapta duruyor. Bu ay tekrar tedaviye başlamıştık dün transfer oldum. Paradaysa duaya ihtiyacım var ☺️ İhtiyacı olan gelip alabilir gerçekten.

Arkadaşlar ben dün transfer oldum. Bugün çok kasık ve bel ağrım var. Hastaneden ağrılarınız olur demişlerdi ama yine de korkuyorum bir sorun yoktur değil mi ? Sizlerde de oldu mu böyle ağrılar?

Arkadaşlar ben dün transfer oldum. Bugün çok kasık ve bel ağrım var. Hastaneden ağrılarınız olur demişlerdi ama yine de korkuyorum bir sorun yoktur değil mi ? Sizlerde de oldu mu böyle ağrılar?
Hayırlı olsun🙏🏻Sanırım bu kişiden kişiye değişiyor sonuçta orada işlem vs. Yapılıyor bende de hafif adet ağrısı gibi şeyler oldu arada gelip gidiyor

Olsun yaşın genç. Gerçekten nasip sen yine de umutsuz olma bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var hem 3. Gün embriyosuydu o biraz zor çıkıyor. Olumsuz durum olsa bile kötü düşünme çünkü 2. Durumda şans çok daha artıyor genelde ikinci de tutturan çok sana dua edicem inşallah kan da çıkar 🙏🏻🌸
Allah razı olsun canım🙏🙏 tek ümidimiz ikinciye kaldı zaten. Yarın kanda baktırıp yazacağım size😞

Canim kan ver muhakkak kotu dusunme idrarda cikmayip kanda cikan cok kisi var neden idrar testi yaparsiniz bilmiyorum insanin psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmiyor
Haklısın bile bile lades heves heyecan işte... sonra oturup ağlamaca. Eşim de kızdı zaten. Binde bir umut mecbur gidip yarın vereceğim kanı. Sağol canım sen de🙏 Hepinizin güzel haberleriyle umut yolculuğuna devam ederim.

Hayırlı olsun🙏🏻Sanırım bu kişiden kişiye değişiyor sonuçta orada işlem vs. Yapılıyor bende de hafif adet ağrısı gibi şeyler oldu arada gelip gidiyor
Çok teşekkürler. Aslında benimki de adet ağrısı gibi. Adet ağrılarım da çok yoğun olurdu. O zaman normaldir. Hayırlısıyla bekleyelim bakalım 😊

Canım geçen bwnimde idrarda çıkmadı kanda çıkmıştı düşük oldu kimyasal daha doğrusu ama bu bile bi adım olarak görülüyo doktorlar tarafından ve tedavinin yönünü dwğiştiryolar bi sonraki transferde git bence bil ne olduğunu
Canım sağolasın senin idrarda çıkmayan kanda çıkan değerin kaçtı?

Çok teşekkürler. Aslında benimki de adet ağrısı gibi. Adet ağrılarım da çok yoğun olurdu. O zaman normaldir. Hayırlısıyla bekleyelim bakalım 😊
Rica ederim 😊Bende tam onu diyecektim normalde de adet ağrınız fazlaysa daha yoğun hissedebilirsiniz diye. Bende hissettim adet ağrısını. Mesela ben adetten 1 hafta öncesinde baş ağrılarım çok olurdu 4 gündür başımın ağrısı hiç dinmedi. Bugün transferin 12. Günü 2. Kez kan vericem hala da ağrıyor başım

Back
X