- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.501
Ayy ne kadar iyisiniz herkes ellerindekini satmayi planliyor insanlar ne kadar xorluklarla aliyor ilaclari parayla alsalar eczaneden alirlar zatenNe parası. Hiç gerek yok gelip almanız yeterli duanız yeter
Canım geçen bwnimde idrarda çıkmadı kanda çıkmıştı düşük oldu kimyasal daha doğrusu ama bu bile bi adım olarak görülüyo doktorlar tarafından ve tedavinin yönünü dwğiştiryolar bi sonraki transferde git bence bil ne olduğunu32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işte
Canim kan ver muhakkak kotu dusunme idrarda cikmayip kanda cikan cok kisi var neden idrar testi yaparsiniz bilmiyorum insanin psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmiyorKan vermedim canm yarın kan günüm gitmek bile istemiyorum boşu boşuna
Olsun yaşın genç. Gerçekten nasip sen yine de umutsuz olma bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var hem 3. Gün embriyosuydu o biraz zor çıkıyor. Olumsuz durum olsa bile kötü düşünme çünkü 2. Durumda şans çok daha artıyor genelde ikinci de tutturan çok sana dua edicem inşallah kan da çıkar32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işte
aynen bende çok hareketliyim.45kiloydum artık hareketi azalttm işi brakınca 47.5oldumZaten. BU zayıflar genelde çok hareketli olduğu için. Ben de öyleyim aşırı hızlı hareketliyim hatta şimdi transferden sonra annem özellikle uyardı yavaş ol diye şimdi yavaşlamış modda davranmak zor geliyo yağ artsın bari
Kesinlikle bunu bildiğim için nasıl para isteyebilirimAyy ne kadar iyisiniz herkes ellerindekini satmayi planliyor insanlar ne kadar xorluklarla aliyor ilaclari parayla alsalar eczaneden alirlar zaten
Srn neden bir tane kullandin canim ben her gun oluyorum
Ay kilo alamayanlara 2 kilo almak büyük bişey vallaaynen bende çok hareketliyim.45kiloydum artık hareketi azalttm işi brakınca 47.5oldum
Hayırlı olsunArkadaşlar ben dün transfer oldum. Bugün çok kasık ve bel ağrım var. Hastaneden ağrılarınız olur demişlerdi ama yine de korkuyorum bir sorun yoktur değil mi ? Sizlerde de oldu mu böyle ağrılar?
Ya kilo vermekte zor,almakta zor ben 5yılda alabıldm 2.5kiloyu.kimi vermek istiyor kimi almak değişikk işlerAy kilo alamayanlara 2 kilo almak büyük bişey vallazaten şimdi alabilirsek aldık hareket az yeme çokken
Allah razı olsun canımOlsun yaşın genç. Gerçekten nasip sen yine de umutsuz olma bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok kişi var hem 3. Gün embriyosuydu o biraz zor çıkıyor. Olumsuz durum olsa bile kötü düşünme çünkü 2. Durumda şans çok daha artıyor genelde ikinci de tutturan çok sana dua edicem inşallah kan da çıkar
Aynen ama kimileri özenir işte bize boşverYa kilo vermekte zor,almakta zor ben 5yılda alabıldm 2.5kiloyu.kimi vermek istiyor kimi almak değişikk işler
Senden de Allah razı olsunAllah razı olsun canımtek ümidimiz ikinciye kaldı zaten. Yarın kanda baktırıp yazacağım size
Haklısın bile bile lades heves heyecan işte... sonra oturup ağlamaca. Eşim de kızdı zaten. Binde bir umut mecbur gidip yarın vereceğim kanı. Sağol canım sen deCanim kan ver muhakkak kotu dusunme idrarda cikmayip kanda cikan cok kisi var neden idrar testi yaparsiniz bilmiyorum insanin psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmiyor
Çok teşekkürler. Aslında benimki de adet ağrısı gibi. Adet ağrılarım da çok yoğun olurdu. O zaman normaldir. Hayırlısıyla bekleyelim bakalımHayırlı olsunSanırım bu kişiden kişiye değişiyor sonuçta orada işlem vs. Yapılıyor bende de hafif adet ağrısı gibi şeyler oldu arada gelip gidiyor
Canım sağolasın senin idrarda çıkmayan kanda çıkan değerin kaçtı?Canım geçen bwnimde idrarda çıkmadı kanda çıkmıştı düşük oldu kimyasal daha doğrusu ama bu bile bi adım olarak görülüyo doktorlar tarafından ve tedavinin yönünü dwğiştiryolar bi sonraki transferde git bence bil ne olduğunu
Rica ederimÇok teşekkürler. Aslında benimki de adet ağrısı gibi. Adet ağrılarım da çok yoğun olurdu. O zaman normaldir. Hayırlısıyla bekleyelim bakalım
Kan verdim şimdi bekliyorum canım hayirlsii inşallah ❤Cok sevindim canım Allah tamamına erdirsinakşam 8'den sonra git sen de
Güzel haberlerini bekliyoruz ❤❤❤Kan verdim şimdi bekliyorum canım hayirlsii inşallah ❤
Canuk hadi hayrılısı öğrenince bizede yazarsınKan verdim şimdi bekliyorum canım hayirlsii inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?