Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bide akıl veriyorum akşam 8'den sonra git diye. Zorla ceza yazdırtıcam millete
Ay hastane olunca sıkıntı çıkmıyor canım, ben diğer karantinada diş kanal tedavisindeydim ağrı kesici vurdurmaya gidiyodum akşamları. Bi kere polis durdurdu söyledik bir problem olmadı. Aman acil bir şey olursa filan sakın beklemeyin evde kızlar

Boyum 1.70 kilom 51 52 arası gelip gidiyorum cok hareketlıydim onu bıraktım yag kutlem artsın siye sukur artmıştı en son

Evet gercekten kan verip beklemek cok zor ya. İnşallah bu ay bize guzel gelecek

Boyum 1.70 kilom 51 52 arası gelip gidiyorum cok hareketlıydim onu bıraktım yag kutlem artsın siye sukur artmıştı en son
Zaten. BU zayıflar genelde çok hareketli olduğu için. Ben de öyleyim aşırı hızlı hareketliyim hatta şimdi transferden sonra annem özellikle uyardı yavaş ol diye şimdi yavaşlamış modda davranmak zor geliyo yağ artsın bari

Bende oyle valla salondan mutfaga gtmek 10 dakikamı alıyo boyle gun nasıl gecıcek hiç fikrim yok

Hayır öyle bişey yapma git kan ver öyle neticeye kavuşsun. Hem olumsuz bir durum bile olsa pes etmek yok. Kaç yaşındaydın. Nerede yaptırmıştın
32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…