- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.687
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.481
CanımmmNasıl oldun hale? Iyi gördüm seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımmmNasıl oldun hale? Iyi gördüm seni![]()
Tedaviyi yarida kestin o zaman senyok hala ailemin yanındayım.klasik erkek yalvarmaları pişmanlıklarıyla ugrasıom.
Dinle dinle embriyolar dolapta seni bekliyor nasılsaCanımmmdeğişen bişe olmadı ama ben iyiyim toparlandım biraz
kafa dinliyorum
Ay hastane olunca sıkıntı çıkmıyor canım, ben diğer karantinada diş kanal tedavisindeydim ağrı kesici vurdurmaya gidiyodum akşamları. Bi kere polis durdurdu söyledik bir problem olmadı. Aman acil bir şey olursa filan sakın beklemeyin evde kızlarBide akıl veriyorum akşam 8'den sonra git diye. Zorla ceza yazdırtıcam millete![]()
dondurulmuşlarım vr zaten transfer sürecinde oldu ne olduysa.ailemn yanındaym 1aydır şuan transfer va hiiç gelmiyor aklımaTedaviyi yarida kestin o zaman sen
canmsnDinle dinle embriyolar dolapta seni bekliyor nasılsakendini iyi hissedince devam edersin inşaallah
Kan verdin miEvetikisi de tutunmamış miniklerimin
Boyum 1.70 kilom 51 52 arası gelip gidiyorum cok hareketlıydim onu bıraktım yag kutlem artsın siye sukur artmıştı en sonAy hadi yaa sen kaç kilosun ben 1. 60 49 um geceleri bile yiyip yatıyorum yok kilo alamıyorumbende Bi de D vitamini eksikti baya doktor onun üzerine düştü biraz tedavinin başından beri coledan damla kullanıyorum. D vitamini çok önemliymiş bebek ondan besleniyormuş
Evet gercekten kan verip beklemek cok zor ya. İnşallah bu ay bize guzel gelecekİlaçlar dana det olmam yoksa hiç yapmam test adet olup olmıcağımı beklerim kan verip o bi saati beklemek varya saçlarım ağarıyo aşırı sitrese giriyorum geçen pozitif aldığım halde ağladım bağıra bağıra resmen sinir boşalması yaşadım ya
Aynen belkide denk geldik kısmet isteAaa muhtemelen ben hastaneden cikarken sen bekleme salonundaydınaklımdan da geçirdim ha belki burdakilerle forumda mesajlaştık diye
![]()
Kaliteleri nasıldı canımEvetikisi de tutunmamış miniklerimin
Zaten. BU zayıflar genelde çok hareketli olduğu için. Ben de öyleyim aşırı hızlı hareketliyim hatta şimdi transferden sonra annem özellikle uyardı yavaş ol diye şimdi yavaşlamış modda davranmak zor geliyo yağ artsın bariBoyum 1.70 kilom 51 52 arası gelip gidiyorum cok hareketlıydim onu bıraktım yag kutlem artsın siye sukur artmıştı en son![]()
Ne parası. Hiç gerek yok gelip almanız yeterli duanız yeterDaha almadık muhtemelen pazartesi yazacak onu siz ne kadara vereceksiniz
Kan vermedim canm yarın kan günüm gitmek bile istemiyorum boşu boşunaKan verdin mi
Bende oyle valla salondan mutfaga gtmek 10 dakikamı alıyoZaten. BU zayıflar genelde çok hareketli olduğu için. Ben de öyleyim aşırı hızlı hareketliyim hatta şimdi transferden sonra annem özellikle uyardı yavaş ol diye şimdi yavaşlamış modda davranmak zor geliyo yağ artsın bari![]()
Hayır öyle bişey yapma git kan ver öyle neticeye kavuşsun. Hem olumsuz bir durum bile olsa pes etmek yok. Kaç yaşındaydın. Nerede yaptırmıştınKan vermedim canm yarın kan günüm gitmek bile istemiyorum boşu boşuna
İnşallah canımEvet gercekten kan verip beklemek cok zor ya. İnşallah bu ay bize guzel gelecek![]()
Doktorum rahmin tertemiz embriyoların çok sağlıklı demişti hatta ısrarla iki tane koydurdu 3.gün. bir tanesi 5.güne gitti ama dondurduk bizim sebepsiz zaten yaşım da 32 neden diye soruyor insan hep nedenKaliteleri nasıldı canım![]()
Ay gün geçmiyor vallaBende oyle valla salondan mutfaga gtmek 10 dakikamı alıyoboyle gun nasıl gecıcek hiç fikrim yok
![]()
32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işteHayır öyle bişey yapma git kan ver öyle neticeye kavuşsun. Hem olumsuz bir durum bile olsa pes etmek yok. Kaç yaşındaydın. Nerede yaptırmıştın