• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Anladım cnm ben hiç gebe kalamadım dediğin gibi belki öyleyse bile o da bir aşamadır..
Ewet bizim için değil ama doktor için önemli bir gelişme vitamin takviyesi yaptı bana mesela sonra iki ay adet görmexen tranaferimi yaptı lıcrin vurulup yaşına hatta kilona höre bile değişiyo bu durumlar

32 yaşındayım, İzmir deyim ilk denememdi ama çok umut bağlamışım meğer ilk günler ondan çok daha fazla yıktı beni. İdrarda hiç çıkmayınca.. ben bileyim hiç bir sorunumuz yok çift koyuldu falan. Ama nasip işte
Kan testi yapmadan adını koyma canım. İdrar pozitif olsa bile güvenme. Bozuk olabiliyor.

Olabilir canım senin kaçıncı günün belirtin var mı? Benim transfer sonrası 3.günüm sadece cok nadir bacaklarımda çekilme oluyor başka hiç bir belirtim yok:KK43:
Merhaba.. 17 kasimda 2 embriyo transferi olmustum.. ama benim belirtim yok sadece bazen kasiklarimda hafiif sizlama disinda. Goguslerde hassasiyet var ama ilaclardan o biliyörum... belirti olmamasi normalmi ya.. tutmamis gibi hissediyorumm..

Merhaba.. 17 kasimda 2 embriyo transferi olmustum.. ama benim belirtim yok sadece bazen kasiklarimda hafiif sizlama disinda. Goguslerde hassasiyet var ama ilaclardan o biliyörum... belirti olmamasi normalmi ya.. tutmamis gibi hissediyorumm..
Canım bu arkadaşımız hesabını kapatmış sanırım onun gebelik yoktu çokk üzüldü uzaklaşmak istedi. Daha test gününü baya var senin de bence hiç belirti arama

Benim bugun transfer haric 5.gunum. 4cu gun cift embriyo. Gercekren zaman gecmiyor ya ne zaman test yapsam cikar acaba utanmasam yarin kanntestine falan gidicem:d

Ayni gun transferimiz benimde belirtim yok hic hemde

Benim bugun transfer haric 5.gunum. 4cu gun cift embriyo. Gercekren zaman gecmiyor ya ne zaman test yapsam cikar acaba utanmasam yarin kanntestine falan gidicem:d
Seninle ayniyiz benimde 4. Gun embriyosu 2 tane transfer oldum. Belirtin varmi ya benm sadece kasiklarmda arada sızı oluyr baska bsey 'yok :(

Back
X