- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.461
Evet canım yarın atışı takip etmek için tekrar kan vereceğim inşallah hayrlısı olsun çok şükür buguneMaşallahSağlıkla artması kaldı şimdi. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
Şişiriyor resmen kortizon ilacı gibi. Bir yerime yanlışlıkla iğnr batsa sönecem sanki pufff diyeiştah mı açıyor ödem mi yapıyor acaba geçici bir kiloda olabilir.bol su tüket bari geçici bir kilo aldırımıdır bence
Yaaa okdar fena deseneŞişiriyor resmen kortizon ilacı gibi. Bir yerime yanlışlıkla iğnr batsa sönecem sanki pufff diye
Dün transfer oldum bekliyorum. Tutarsa zaten şişmeye devam ama kilo almanın en güzel hali de o olsa gerekYaaa okdar fena deseneödem dir bence iğneler bitince tekrar düzelebilir.sen hangi süreçtesin
Hayırlısını iste yarın ola hayrolaKan vermedim canm elim ayağım düştü yarın günüm zaten. 50 den üstünü gösteriyor normal test diye biliyorum. İki embriyoydu üstelik
Hayırlı olsunDün transfer oldum bekliyorum. Tutarsa zaten şişmeye devam ama kilo almanın en güzel hali de o olsa gerek
Sabah 10da yasak bitti canım. Akşam 8 de tekrar basliyacakGerçekten bitti mi
EvetHayırlısını iste yarın ola hayrola3. Gün embriyo muydu
Canım nasılsın fikrin değişti mi?Hayırlı olsunyani bebek için şişmek herkesin isteği ama ilaçtan şişmek can sıkıcı umarım verilen emek karşılık bulur.o iğneler benm kabusum
Şimdi hazırlandım çıkmak için bekliyorumSabah 10da yasak bitti canım. Akşam 8 de tekrar basliyacak
Şimdi cikacam inşallah Bana dua edinAkşam 8 de başlayacak canım şuan yok bencede yasak
Tebrikler canım.. İnşallah degerın sağlıkla katlanır88.53 çıktı kızlar sonuç
Hadi ınsallah güzel sonuclara dön aramızaSim
Şimdi cikacam inşallah Bana dua edin
Cok sevindim canım Allah tamamına erdirsinBugün benim 10. Günüm erken gebelik testi yaptım 8.günün akşamı silik çıktı dayanamadım şu an kan testi yapmak istiyorum ama eşim gidemeyiz yasak diyor birazda sinirlendirdi beni ne bilim bisey olmaz sinirlenip ağlayinca belirtmek istiyorum testi yapmaya gidemedik diye sinirlenmedim başka şeylere
Ay sahi yaa 10'la 20 arası serbestYasak bitti canım giidp verin bence kanı
Bide akıl veriyorum akşam 8'den sonra git diye. Zorla ceza yazdırtıcam milleteYasak bitti canım giidp verin bence kanı
Faturayı sana gönderirler artıkBide akıl veriyorum akşam 8'den sonra git diye. Zorla ceza yazdırtıcam millete
Nasıl oldun hale? Iyi gördüm seniHayırlı olsunyani bebek için şişmek herkesin isteği ama ilaçtan şişmek can sıkıcı umarım verilen emek karşılık bulur.o iğneler benm kabusum
yok hala ailemin yanındayım.klasik erkek yalvarmaları pişmanlıklarıyla ugrasıom.Canım nasılsın fikrin değişti mi?
Hala kabullenemedim napimFaturayı sana gönderirler artıkyanlış anlayan çok var çünkü mantıklı olan yanlış anlaşılan şekilde olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?