- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.421
Ay hadi yaa sen kaç kilosun ben 1. 60 49 um geceleri bile yiyip yatıyorum yok kilo alamıyorumBende aynı ya kilo alamıyorum valla tedavı için kilo alım diye zeytinyağı içtim bol bol yağlanma olsun biraz diye biraz almıştım 1 kilo falan sanki yine verdimama kilo almak istıyorum zayıflıkta tutmuyomuş bebek
Daha almadık muhtemelen pazartesi yazacak onu siz ne kadara vereceksiniz7 Li satılıyor evet. Eğer hala almadaysanız bende var. 1 tanesini kullandık içinden dolapta öyle duruyor
Öyle deme bende de hiç leke olmadı ama tuttu bugün 2. Kanı vermeye gidicemYok ya cesaretim yok leke felen yok bende tutmadı sanırım
Evet değer ondan farkediyor kuzum 5.gun embriyosu ve çift embriyo transfer edildi..ben transfer günü hariç 12.gun kan testi verdimBide senin değerine göre benım ne kdar düşük çıkmış maşallah canım acaba kaçıncı gün embriyosu olduğundan da farkeder mi değer
Hadi hayırlısı canımÖyle deme bende de hiç leke olmadı ama tuttu bugün 2. Kanı vermeye gidicem
Anladım canım hayrlısı olsun lekelenme için tekrar doktara haber verdin mi ne dediEvet değer ondan farkediyor kuzum 5.gun embriyosu ve çift embriyo transfer edildi..ben transfer günü hariç 12.gun kan testi verdim
Ahsen ben de sana yazıcaktım tebrik ederim bak işte hamilesin hadi rahat nefes al birazHadi hayırlısı canıminşallah ikiye katlamıştır
Allah razı olsun canım inşallah yarın tekrar kan vereceğim doktor öyle söylediAhsen ben de sana yazıcaktım tebrik ederim bak işte hamilesin hadi rahat nefes al birazsağlıcakla da kucağına al inşallh tekrar test yapcak mısın
Hadi bakalım 2 ye katlasın inşallah. Değerin güzelAllah razı olsun canım inşallah yarın tekrar kan vereceğim doktor öyle söyledi
İnşAllah canım Allah razı olsunHadi bakalım 2 ye katlasın inşallah. Değerin güzel
Niye olmasın canım belki değer düşük lekelenme falan olmuş muydu sendeİdrarda negatif.. kanda yarın pozitif görme ihtimalim yok değil mi...
İnşallah canım benimde pozitif olır swninde kat kat artarÖyle deme bende de hiç leke olmadı ama tuttu bugün 2. Kanı vermeye gidicem
Amin cnm Allah'ın izniyle inşallah pozitifi göreceksinİnşallah canım benimde pozitif olır swninde kat kat artar
Canım yasak var ya nasıl verdin kan testiÇok az kahverengi leke vardı abla o kadar. Değer sanki 11. Güne göre düşük mü bana mı öyle geldi
İlaçlar dana det olmam yoksa hiç yapmam test adet olup olmıcağımı beklerim kan verip o bi saati beklemek varya saçlarım ağarıyo aşırı sitrese giriyorum geçen pozitif aldığım halde ağladım bağıra bağıra resmen sinir boşalması yaşadım yaBende hiç bişey yapmıcam en iyisi bencede canım hatta gunundede yapamıcam gbi gelıyosonucu gormeden mutlu mesut yasim hahha kendimi pozitife alıstrdım sanki bıraz ondan korkuyorum
İNŞALLAHAmin cnm Allah'ın izniyle inşallah pozitifi göreceksin
Canım evden arabayla çıktık direkt özel birr hastaneye girdik kimse bşey demedi hastane de olan da vardı yani bilmiyorum bişey diyen olmadı. Allah razı olsun canımCanım yasak var ya nasıl verdin kan testi
Bu arada tebrik ederim Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah
LEKelenme olmadı ama 12. Gün mutlaka çıkması gerekirdi yarın kana falan gitmek bile istemiyorumNiye olmasın canım belki değer düşük lekelenme falan olmuş muydu sende
Bugün benim 10. Günüm erken gebelik testi yaptım 8.günün akşamı silik çıktı dayanamadım şu an kan testi yapmak istiyorum ama eşim gidemeyiz yasak diyor birazda sinirlendirdi beni ne bilim bisey olmaz sinirlenip ağlayinca belirtmek istiyorum testi yapmaya gidemedik diye sinirlenmedim başka şeylereCanım evden arabayla çıktık direkt özel birr hastaneye girdik kimse bşey demedi hastane de olan da vardı yani bilmiyorum bişey diyen olmadı. Allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?