• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bugün benim 10. Günüm erken gebelik testi yaptım 8.günün akşamı silik çıktı dayanamadım şu an kan testi yapmak istiyorum ama eşim gidemeyiz yasak diyor birazda sinirlendirdi beni ne bilim bisey olmaz sinirlenip ağlayinca belirtmek istiyorum testi yapmaya gidemedik diye sinirlenmedim başka şeylere
Yarın gidersin canım olmaz mı hem daha da büyümüş olur değer

Bugün benim 10. Günüm erken gebelik testi yaptım 8.günün akşamı silik çıktı dayanamadım şu an kan testi yapmak istiyorum ama eşim gidemeyiz yasak diyor birazda sinirlendirdi beni ne bilim bisey olmaz sinirlenip ağlayinca belirtmek istiyorum testi yapmaya gidemedik diye sinirlenmedim başka şeylere
Yasak bitti canım giidp verin bence kanı 🙏🏻😁💕

merhaba herkese, ben de bu ay ikinci tüp bebek denememi yapacağımı sanarken bir ay daha bekleyeceğimi öğrendim bugün. aralık ayındaki adetimle başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. 1 ay cyclo progynova kullanmam gerekiyormuş
Ben de opudan sonraki adetimde kullanmistim onu. Doktor hormonları sıfırlamak icin demişti. Kontrollere gittigimde de yumurtlama falan hicbir sey yoktu. Progesteron da 0.09 çıkmıştı cyclo-pregynova ile. Sonrasında baska ilaçlarla yavas yavas rahim kalınlığını arttırıp progesteronu yükseltiyorlar ama yumurtlama olmuyor transfer olacagin ay.

Back
X