- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.441
Eylül sakin ol cnm kan verdin miSilik çıkan idrar testim bu gün sıfırlanmış. Yarın kan verme günümdü yıkıldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül sakin ol cnm kan verdin miSilik çıkan idrar testim bu gün sıfırlanmış. Yarın kan verme günümdü yıkıldım.
Yarın gidersin canım olmaz mı hem daha da büyümüş olur değerBugün benim 10. Günüm erken gebelik testi yaptım 8.günün akşamı silik çıktı dayanamadım şu an kan testi yapmak istiyorum ama eşim gidemeyiz yasak diyor birazda sinirlendirdi beni ne bilim bisey olmaz sinirlenip ağlayinca belirtmek istiyorum testi yapmaya gidemedik diye sinirlenmedim başka şeylere
Yasak bitti canım giidp verin bence kanıBugün benim 10. Günüm erken gebelik testi yaptım 8.günün akşamı silik çıktı dayanamadım şu an kan testi yapmak istiyorum ama eşim gidemeyiz yasak diyor birazda sinirlendirdi beni ne bilim bisey olmaz sinirlenip ağlayinca belirtmek istiyorum testi yapmaya gidemedik diye sinirlenmedim başka şeylere
Ben de opudan sonraki adetimde kullanmistim onu. Doktor hormonları sıfırlamak icin demişti. Kontrollere gittigimde de yumurtlama falan hicbir sey yoktu. Progesteron da 0.09 çıkmıştı cyclo-pregynova ile. Sonrasında baska ilaçlarla yavas yavas rahim kalınlığını arttırıp progesteronu yükseltiyorlar ama yumurtlama olmuyor transfer olacagin ay.merhaba herkese, ben de bu ay ikinci tüp bebek denememi yapacağımı sanarken bir ay daha bekleyeceğimi öğrendim bugün. aralık ayındaki adetimle başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. 1 ay cyclo progynova kullanmam gerekiyormuş
Naptın canım iyi misin?Yarın gidersin canım olmaz mı hem daha da büyümüş olur değer
Dayanamıyorum valla bu adam da beni iyice dellendiriyorYarın gidersin canım olmaz mı hem daha da büyümüş olur değer
Gerçekten bitti miYasak bitti canım giidp verin bence kanı![]()
İyiyim canım çok şükür kanama falan yok yarın için dua ediyormNaptın canım iyi misin?
Akşam 8 de başlayacak canım şuan yok bencede yasakDayanamıyorum valla bu adam da beni iyice dellendiriyorbisey olacak korkumdan sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum
Ilac kullanmıyorum işte ondan tedirginimNiye simdiden umitsizlige kapılıyorsun canim tsh yukseklerde hamile kalan cok insan var bende en son 3.10 cikti 2.60 lardan cikmis 25 mg 50 mg cikardi doktorum carsamba tramsfer olucam inslalah
Canım tebrik ederim, inşallah sağlıkla ilerler. Benim 12. Gün 109 du. Bence iyi tatlımÇok az kahverengi leke vardı abla o kadar. Değer sanki 11. Güne göre düşük mü bana mı öyle geldi
Allah razı olsun canım bugune de çok şükürCanım tebrik ederim, inşallah sağlıkla ilerler. Benim 12. Gün 109 du. Bence iyi tatlımgiderek artıyor. Sen şimdi sevin, sevin ki daha güzel ilerlesin. her şeyi de kafana takma.
Cok şükür cok sevindimİyiyim canım çok şükür kanama falan yok yarın için dua ediyorm![]()
Dün baktırdım canım 88 çıktıCok şükür cok sevindimbugün senin için dua edecem
hcg bakıldı mı peki yarın mı kan vercen?
Aaa muhtemelen ben hastaneden cikarken sen bekleme salonundaydınBende acıbadem maslak![]()
Estrofem prolutex igne yan etkilerinde yaziyor kilo artisi diye bende o kadar kilo verdim tekrar almak istimiyorum![]()
MaşallahDün baktırdım canım 88 çıktı
Kan vermedim canm elim ayağım düştü yarın günüm zaten. 50 den üstünü gösteriyor normal test diye biliyorum. İki embriyoydu üstelikEylül sakin ol cnm kan verdin mi