- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.361
Allah razı olsun canım inşallah öyle olurCok sukur canim gözünaydib inslalah 2 gun sonra artarak devam eder![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım inşallah öyle olurCok sukur canim gözünaydib inslalah 2 gun sonra artarak devam eder![]()
Maşallah canım çok güzel88.53 çıktı kızlar sonuç
Canım Allah razı olsun inşallah ikiye de katlarMaşallah canım çok güzel
Seni çok tebrik ederim.umarım herşey gönlünce olsun şimdi sıkıca sarıl onlara ve bir rahat uyku çek88.53 çıktı kızlar sonuç
Bende acıbadem maslakAcıbadem maslak
Gayet iyi miniğim88.53 çıktı kızlar sonuç
Allah yardımcın olsun kardeşimSilik çıkan idrar testim bu gün sıfırlanmış. Yarın kan verme günümdü yıkıldım.
Canım Allah razı olsun yarın tekrar kan vericem inşallah yükselirSeni çok tebrik ederim.umarım herşey gönlünce olsun şimdi sıkıca sarıl onlara ve bir rahat uyku çek![]()
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim çok az kahverengi leke vardı
Çok şükür canım o da geçer. Sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah kuzucumTeşekkür ederim canım çok şükür iyiyim çok az kahverengi leke vardı
Çok az kahverengi leke vardı abla o kadar. Değer sanki 11. Güne göre düşük mü bana mı öyle geldiGayet iyi miniğimkanama durimu ne oldu? Kesildi mi?
Değer nasıl sizce dün 11. Günümdü düşük müÇok şükür canım o da geçer. Sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah kuzucum![]()
Hüpp diye içine çek embriyoyuÖyle zannediyorum spelulum takıldıktan sonra elektrik süpürgesi gibi içerden bir vakumlama olucak benimbeklemekten bütün bünyem sıkıldı da
![]()
Ahsennn seni beklerken uyuyakalmışım. Çok sevindim sonucun çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah88.53 çıktı kızlar sonuç
Yarın güzel artması önemli kuzuDeğer nasıl sizce dün 11. Günümdü düşük mü![]()
Allah razı olsun daha iyiyim canım inşallah yarın da kan verdiğimde daha da büyümüş olurlarAhsennn seni beklerken uyuyakalmışım. Çok sevindim sonucun çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllahdaha iyisin değil mi Şimdi?
Eevt abla yarın sabah mı versem aksam mi versem acaba bi aynı merkezde mi versem kararsız kaldım. Gittiğm yerde direk gebelik tahlili yapmıyorlar muayne istiyorlarYarın güzel artması önemli kuzu![]()
3. Gün embriyosu canım. 2 gün daha geç tutunuyo 5. Gün embriyosundan. Gayet yüksekÇok az kahverengi leke vardı abla o kadar. Değer sanki 11. Güne göre düşük mü bana mı öyle geldi