• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kaç zamandır onu konuşuyor arkadaşlar. Ben de onlardanduydum burda. Yükseltiyo dediler.
Ben de simdi okudum sizde ama vardir doktorlarin bir bildigi kan sonuclrina göre ayarliyorlardir. Ben baya güveniyorum acikcasi. Suan hic biseyi sorgulamiyorum yaptiklari. Daha önce olumlu sonuc aldigim icin gözüm kapali güveniyorum suan

Ay onu bilmiyor muydun benim bi arkadaşım demişti onu ben de abime sormuştum yengemin hamileliğinde kirpikleri karıştı mı diye😂 o neymiş demişti. sonucu alınca aradım diyo ki kırpıştı mı kirpikler🤭 zaten kirpiklerim kısa nereye karışıcaksa🙈
Daha transfer olmadan birbirine girmiş benimkiler. Hayırdır inşaallah 😳 🤣🤣🤣

Bende transfer sürecinde kullanmaya başladım insülin ilacı matofini 12.haftaya kadar kesme dedi ne yapsam biledim
Bana doktor söylemişti gebelikte de çok içilebilen bir ilaç o zaten İnsilin tavan yapıyor o de geliyor demişti sıkıntı yapma. Ben pozitifi görüyüm tekrar başlarım içmeye büyük ihtimal🤗
İnşAllah canım kan sonucunu görürüz biraz sonra 🤰
Hadi bunla geçmiş olsun canım🤲👼

Ben de simdi okudum sizde ama vardir doktorlarin bir bildigi kan sonuclrina göre ayarliyorlardir. Ben baya güveniyorum acikcasi. Suan hic biseyi sorgulamiyorum yaptiklari. Daha önce olumlu sonuc aldigim icin gözüm kapali güveniyorum suan
Benim dr'um da en başında istedi sadece. Öyle bişey olsa takip etmez mi hiç? Ama burdaki arkadaşlar da yaşadıklarını yazıyor tabii ki. Bi kafam karışmıştı ama sonra netleşti.

Peki canm kızlarım bu 4.gün emriyosu-5.gün emriyosu nedir... ya doktorum gonal baslatti ve drek tüp bebege giristik bir basarisiz asilamam var.. biraz arastiriptami giriseydim bilemedim🤓

Peki canm kızlarım bu 4.gün emriyosu-5.gün emriyosu nedir... ya doktorum gonal baslatti ve drek tüp bebege giristik bir basarisiz asilamam var.. biraz arastiriptami giriseydim bilemedim🤓
Vardir herseyde bi hayir hayirli olsun insalalh tedavin🤗yumurtlarin toplandiktan sonra dolleniyor yumurta toplanilan gun sayilmiyor dollenen embriyo 5.gune kadar yasarsa tutma ihtimali daha yuksek oluyo ama nasip tabiki 5.gun taze transfer olmayacaksa donduruluyo.. bazen de az embriyo olusuyo mesela 2 3 onu 5.gune gidip riske atmak istemiyorlar 3.gün transfer edebiliyorlar .. 3.gun veya 5.gun olup hamile kalan cok insan var veya 5 olup tutmayan 3 tutan vs 🤗🤗

Canim yumurtalar toplandiktan sonra spermle döllenmeye basladigi Andan iitibaren Embryo olusuyor. Yani bölünmeye basliyor gittikce hücreleri cogalip yapisi karmasikliyor. 5. güne kadar dayanabilen embriyolar oluyor bazilari 3. güne kadar bazilri 4. güne kadar bölünüp cogalmaya devam ediyor. Ve belli bi asamaya geldiginde de transfer e ya da dondurulmaya hazir Hale geliyor. Biraz arastirsan iyi olur tabi senin icin daha net anlarsin

Vardir herseyde bi hayir hayirli olsun insalalh tedavin🤗yumurtlarin toplandiktan sonra dolleniyor yumurta toplanilan gun sayilmiyor dollenen embriyo 5.gune kadar yasarsa tutma ihtimali daha yuksek oluyo ama nasip tabiki 5.gun taze transfer olmayacaksa donduruluyo.. bazen de az embriyo olusuyo mesela 2 3 onu 5.gune gidip riske atmak istemiyorlar 3.gün transfer edebiliyorlar .. 3.gun veya 5.gun olup hamile kalan cok insan var veya 5 olup tutmayan 3 tutan vs 🤗🤗
Çok tesekkur ederim , ayyy nekadar heycanli bir surecmis ya🧡
Amin, hepimiz için en hayirlisi neyse o olsun 🙏🏻🙏🏻
Bugun ignemide vuruldum, topige kisa bir göz gezdirdimde daha çok igneler dönücek bu surecte belli oldu 😂 olsun bakalım skinti yok 🧚🏼‍♂️

Çok tesekkur ederim , ayyy nekadar heycanli bir surecmis ya🧡
Amin, hepimiz için en hayirlisi neyse o olsun 🙏🏻🙏🏻
Bugun ignemide vuruldum, topige kisa bir göz gezdirdimde daha çok igneler dönücek bu surecte belli oldu 😂 olsun bakalım skinti yok 🧚🏼‍♂️
Yolun basindasin simdilik stressiz ignelerini vurun saatlerine dikkat et iğneden baya bi kurtulamiyoriz😊😊inslalah guzelce kaliteli yumurtalarin oluşur 🤗🤗

Back
X