- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.321
Evet dusununce cok ama bi zaman sonra ilac iciyormus gibi bunye alisiyor35 kez giricek hmm içime su serptin ya valla sağol eksik olma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dusununce cok ama bi zaman sonra ilac iciyormus gibi bunye alisiyor35 kez giricek hmm içime su serptin ya valla sağol eksik olma![]()
Opsiyonel ama benim dr'umun izlediğim bi videosunda herkese öneriyor. Genelde yumurtalıkları aşırı uyarılanlara yapıyorlar. Hormonlar aşırı tavan yaptığı için. Bana mantıklı geldiği için erteleyelim diyecektim ama dr'um zatem kendisi onu uygun gördü. Rahim dinlensin, hormonlar kendine gelsin diye.Merhaba kızlar , bir sorum olucak opu’dan sonra bir sonraki reglimi bekleniyor hep , yoksa opsiyonelmi? Hemsirem aciklama yapti ama bu detay hic konusulmadi da sizden bilgi rica etsem![]()
Kaç zamandır onu konuşuyor arkadaşlar. Ben de onlardanduydum burda. Yükseltiyo dediler.Nasil yani canim estrofem Tsh mi yükseltiyormus. Ben ilac kullaniyorum zaten bunun icin her gün ac karna.
Evt canim kişiden kisiye gore degisiyor bende kullaniyorum ama estrofemle arasini 2 3 saat actim hemen arka arkaya almiyorumNasil yani canim estrofem Tsh mi yükseltiyormus. Ben ilac kullaniyorum zaten bunun icin her gün ac karna.
Tesekkur ederim cevap için , okadar çok öğrenmem gereken detay varkiOpsiyonel ama benim dr'umun izlediğim bi videosunda herkese öneriyor. Genelde yumurtalıkları aşırı uyarılanlara yapıyorlar. Hormonlar aşırı tavan yaptığı için. Bana mantıklı geldiği için erteleyelim diyecektim ama dr'um zatem kendisi onu uygun gördü. Rahim dinlensin, hormonlar kendine gelsin diye.
teşekkürler,sizlere de hayırlı olsun tedavileriniz. ben de doktora sordum ve burda da araştırdım, cyclo progynova adet düzenleyici bir ilaçmış. adet düzensziliğm yok hatta günü gününe olurum ama burdaki arkadaşlar da doktorum da ilacın bir zararının olmadığını söyledi, eylül ayındaki ilk transferimde düşük yaptım bebeğimi kaybettim,dün adet oldum, bir sonraki adetimin gününü bozmasın diye vermiş doktorum. hormonları da düzenliyormuş sanırımHayırlı olsun o ilaçlar ne icin?
Normal yatmaktan öyle yatmak daha mı iyi gelirr ablaYap hep yat ayaklarin altinda yastik. Bişey olmayacak inşaallah![]()
O niye bol su ile içiliyordur biliyor musun? Bakalım deliklerden su sızıcak mı diyeEvet dusununce cok ama bi zaman sonra ilac iciyormus gibi bunye alisiyordiger ilaclarlada hep bol su ile birlikte yaziyor her yarim saatte bi tuvalete gidiyorum inanki
![]()
İnşAllah canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım, bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallah![]()
Allah razı olsun canım çok sağolGeçmiş olsun canım, bu kadarlık olsun inşallah
Evet hergün yeni bişey çıkıyo. Geçen gün kirpik karışmasınım hamilelik belirtis olduğunu öğrendim meselaTesekkur ederim cevap için , okadar çok öğrenmem gereken detay varkizamanla artık
Aynen inanki ben zaten cok su icen biriyim su dayanmiyor esim diyor bu su niye bu kadar cabuk bitiyor 2 3 gune bi damacana bitiyorO niye bol su ile içiliyordur biliyor musun? Bakalım deliklerden su sızıcak mı diyegöbek kevgire döndü
![]()
Canim cok gecmis olsun insalalh bebeklerin seninledir dikkat et kendineNormal yatmaktan öyle yatmak daha mı iyi gelirr abla
Moral çok önemli, kendini rahatlatacak birşeylerle uğraş. Yarına kadar geçer kan sanırım. Bende kahverengi olan öyle olmuştu.Canım aynen doktor gerek görmemişti işte gittim iğneyi vurdurdum kan verdim geldim
Çok geçmiş olsunteşekkürler,sizlere de hayırlı olsun tedavileriniz. ben de doktora sordum ve burda da araştırdım, cyclo progynova adet düzenleyici bir ilaçmış. adet düzensziliğm yok hatta günü gününe olurum ama burdaki arkadaşlar da doktorum da ilacın bir zararının olmadığını söyledi, eylül ayındaki ilk transferimde düşük yaptım bebeğimi kaybettim,dün adet oldum, bir sonraki adetimin gününü bozmasın diye vermiş doktorum. hormonları da düzenliyormuş sanırım
Evet canım. Benim de böyle bi durumum olmuştu. Dr'um öyle yatmam gerektiğini söyledi.Normal yatmaktan öyle yatmak daha mı iyi gelirr abla
Fışkırıyo her yanımdan hayatım napiyim deseydinAynen inanki ben zaten cok su icen biriyim su dayanmiyor esim diyor bu su niye bu kadar cabuk bitiyor 2 3 gune bi damacana bitiyor![]()
İnşAllah canım kan sonucunu görürüz biraz sonraCanim cok gecmis olsun insalalh bebeklerin seninledir dikkat et kendine![]()
Ay onu bilmiyor muydun benim bi arkadaşım demişti onu ben de abime sormuştum yengemin hamileliğinde kirpikleri karıştı mı diyeEvet hergün yeni bişey çıkıyo. Geçen gün kirpik karışmasınım hamilelik belirtis olduğunu öğrendim mesela![]()
Tamam abla anladımEvet canım. Benim de böyle bi durumum olmuştu. Dr'um öyle yatmam gerektiğini söyledi.