• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar , bir sorum olucak opu’dan sonra bir sonraki reglimi bekleniyor hep , yoksa opsiyonelmi? Hemsirem aciklama yapti ama bu detay hic konusulmadi da sizden bilgi rica etsem 🍀
Opsiyonel ama benim dr'umun izlediğim bi videosunda herkese öneriyor. Genelde yumurtalıkları aşırı uyarılanlara yapıyorlar. Hormonlar aşırı tavan yaptığı için. Bana mantıklı geldiği için erteleyelim diyecektim ama dr'um zatem kendisi onu uygun gördü. Rahim dinlensin, hormonlar kendine gelsin diye.

Opsiyonel ama benim dr'umun izlediğim bi videosunda herkese öneriyor. Genelde yumurtalıkları aşırı uyarılanlara yapıyorlar. Hormonlar aşırı tavan yaptığı için. Bana mantıklı geldiği için erteleyelim diyecektim ama dr'um zatem kendisi onu uygun gördü. Rahim dinlensin, hormonlar kendine gelsin diye.
Tesekkur ederim cevap için , okadar çok öğrenmem gereken detay varki 🍀😂zamanla artık

Hayırlı olsun o ilaçlar ne icin?
teşekkürler,sizlere de hayırlı olsun tedavileriniz. ben de doktora sordum ve burda da araştırdım, cyclo progynova adet düzenleyici bir ilaçmış. adet düzensziliğm yok hatta günü gününe olurum ama burdaki arkadaşlar da doktorum da ilacın bir zararının olmadığını söyledi, eylül ayındaki ilk transferimde düşük yaptım bebeğimi kaybettim,dün adet oldum, bir sonraki adetimin gününü bozmasın diye vermiş doktorum. hormonları da düzenliyormuş sanırım

Evet dusununce cok ama bi zaman sonra ilac iciyormus gibi bunye alisiyor😂😂diger ilaclarlada hep bol su ile birlikte yaziyor her yarim saatte bi tuvalete gidiyorum inanki 🤣🤣
O niye bol su ile içiliyordur biliyor musun? Bakalım deliklerden su sızıcak mı diye 😅 göbek kevgire döndü 😁

teşekkürler,sizlere de hayırlı olsun tedavileriniz. ben de doktora sordum ve burda da araştırdım, cyclo progynova adet düzenleyici bir ilaçmış. adet düzensziliğm yok hatta günü gününe olurum ama burdaki arkadaşlar da doktorum da ilacın bir zararının olmadığını söyledi, eylül ayındaki ilk transferimde düşük yaptım bebeğimi kaybettim,dün adet oldum, bir sonraki adetimin gününü bozmasın diye vermiş doktorum. hormonları da düzenliyormuş sanırım
Çok geçmiş olsun 😑 bu sefer herşey yolunda gider ve 9 ay sonra kucağına alırsın bebeğini inşaallah 🤲

Evet hergün yeni bişey çıkıyo. Geçen gün kirpik karışmasınım hamilelik belirtis olduğunu öğrendim mesela 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay onu bilmiyor muydun benim bi arkadaşım demişti onu ben de abime sormuştum yengemin hamileliğinde kirpikleri karıştı mı diye😂 o neymiş demişti. sonucu alınca aradım diyo ki kırpıştı mı kirpikler🤭 zaten kirpiklerim kısa nereye karışıcaksa🙈

Back
X