• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

7 gün oldu cok erken değilmi bide benim hiçbi hamileliğim idrarda çıkmıyo
Çıkmıyorsa yapma canım yoksa yarın bi erken gebelik testi yap diyecektim transferin 7. Günü ben evde test yaptım aşırı silikti kendim bile ikna olmadım o. Yüzden negatif dedim normal kaset testi

Çıkmıyorsa yapma canım yoksa yarın bi erken gebelik testi yap diyecektim transferin 7. Günü ben evde test yaptım aşırı silikti kendim bile ikna olmadım o. Yüzden negatif dedim normal kaset testi
Geçen 7. Gün erkrn gebelik testi yaptım çıkmadı cok üzülmüştüm kanda cıkmıştı ama değerim baya düşüktü demek ondan idrarda çıkmadı

Kızlar günaydın transferin 12.gunu 19 kasimdi kan vermiştim 640 ti değerim ertesi gün kan geldi bı kaç damla ve hem sabah hem öğlen doktorum bı igen yazdı hemen yaptırdık depo bı ilacmis bu vurulan..20 sinde iğneyi yaptırdım kırmızı kan damlası şeklinde lekelenme durdu kahve rengiyle döndü..ama bugün ayın 22 si ve kahverengi lekelenmem devam ediyor varmı bu tarz bişey yaşayan??

Ay estrofem kilo mu yapıyor. Ben buna sevindim zaten kilo alamıyorum 😅 tedaviye 49 kiloyla başladım 49 kiloyla bitirdim bana yaramıyor hiç bişey
Bende aynı ya kilo alamıyorum valla tedavı için kilo alım diye zeytinyağı içtim bol bol yağlanma olsun biraz diye biraz almıştım 1 kilo falan sanki yine verdim😅 ama kilo almak istıyorum zayıflıkta tutmuyomuş bebek

YapmıCam canım kendime söz verdim bu sefer 12 günden önce kan bile vermeyi düşünmüyorum kimyasal olırsa o günlerde daha iyi belli ediyo kendini çünkü
Bende hiç bişey yapmıcam en iyisi bencede canım hatta gunundede yapamıcam gbi gelıyo😅 sonucu gormeden mutlu mesut yasim hahha kendimi pozitife alıstrdım sanki bıraz ondan korkuyorum

Kızlar günaydın transferin 12.gunu 19 kasimdi kan vermiştim 640 ti değerim ertesi gün kan geldi bı kaç damla ve hem sabah hem öğlen doktorum bı igen yazdı hemen yaptırdık depo bı ilacmis bu vurulan..20 sinde iğneyi yaptırdım kırmızı kan damlası şeklinde lekelenme durdu kahve rengiyle döndü..ama bugün ayın 22 si ve kahverengi lekelenmem devam ediyor varmı bu tarz bişey yaşayan??
Benimde dün sabahtan beri var akşam biraz kırmızı geldi sonra iğne oldum geçti ama kahverengi biraz geliyor

Bide senin değerine göre benım ne kdar düşük çıkmış maşallah canım acaba kaçıncı gün embriyosu olduğundan da farkeder mi değer

Back
X