- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.401
İnşallah kuzum inşallahCanım Allah razı olsun inşallah ikiye de katlardarısı sana toteme devam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum inşallahCanım Allah razı olsun inşallah ikiye de katlardarısı sana toteme devam.
Sen test falan yaptın mı yoksaİnşallah kuzum inşallah
Yok ya cesaretim yok leke felen yok bende tutmadı sanırımSen test falan yaptın mı yoksa
Açıkcası ben lekeden daha çok korktum canım herkeste olacak diye bşey yok kaç gün oldu şimdiYok ya cesaretim yok leke felen yok bende tutmadı sanırım
Canım tebrik ederim seni hayırlı ile artsın değerin inşallah88.53 çıktı kızlar sonuç
7 gün oldu cok erken değilmi bide benim hiçbi hamileliğim idrarda çıkmıyoAçıkcası ben lekeden daha çok korktum canım herkeste olacak diye bşey yok kaç gün oldu şimdi
Çok yok gibi suan için, salıntest günüm. Ma kaset tipi ve erkenden alıp denemek istiyorum. Acaba yarın çıkarmıBelirtin var mı canım
Allah razı olsun canım rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin. Kanama yok çok şükür çok kahve leke var sildikçeCanım tebrik ederim seni hayırlı ile artsın değerin inşallah![]()
kanama ne durumda geçti mi
Çıkmıyorsa yapma canım yoksa yarın bi erken gebelik testi yap diyecektim transferin 7. Günü ben evde test yaptım aşırı silikti kendim bile ikna olmadım o. Yüzden negatif dedim normal kaset testi7 gün oldu cok erken değilmi bide benim hiçbi hamileliğim idrarda çıkmıyo
Geçen 7. Gün erkrn gebelik testi yaptım çıkmadı cok üzülmüştüm kanda cıkmıştı ama değerim baya düşüktü demek ondan idrarda çıkmadıÇıkmıyorsa yapma canım yoksa yarın bi erken gebelik testi yap diyecektim transferin 7. Günü ben evde test yaptım aşırı silikti kendim bile ikna olmadım o. Yüzden negatif dedim normal kaset testi
Düşük olduğu için çıkmamıştır bencede canımGeçen 7. Gün erkrn gebelik testi yaptım çıkmadı cok üzülmüştüm kanda cıkmıştı ama değerim baya düşüktü demek ondan idrarda çıkmadı
ama ayağa kalktığım gibi başım dönüyo biraz ümitleniyorum bu yüzden benim cok başım dönüyohamile kalımca hep aynıDüşük olduğu için çıkmamıştır bencede canım
İnşAllah hamilesin canım sen kendini biliyorsan test yapma boş yere üzülme günü gelince kan verisinA
ama ayağa kalktığım gibi başım dönüyo biraz ümitleniyorum bu yüzden benim cok başım dönüyohamile kalımca hep aynı
YapmıCam canım kendime söz verdim bu sefer 12 günden önce kan bile vermeyi düşünmüyorum kimyasal olırsa o günlerde daha iyi belli ediyo kendini çünküİnşAllah hamilesin canım sen kendini biliyorsan test yapma boş yere üzülme günü gelince kan verisin
Bende aynı ya kilo alamıyorum valla tedavı için kilo alım diye zeytinyağı içtim bol bol yağlanma olsun biraz diye biraz almıştım 1 kilo falan sanki yine verdimAy estrofem kilo mu yapıyor. Ben buna sevindim zaten kilo alamıyorumtedaviye 49 kiloyla başladım 49 kiloyla bitirdim bana yaramıyor hiç bişey
Bende hiç bişey yapmıcam en iyisi bencede canım hatta gunundede yapamıcam gbi gelıyoYapmıCam canım kendime söz verdim bu sefer 12 günden önce kan bile vermeyi düşünmüyorum kimyasal olırsa o günlerde daha iyi belli ediyo kendini çünkü
Cıkmayabılır belki canım 3. Gun gec kana karısıyomuşÇok yok gibi suan için, salıntest günüm. Ma kaset tipi ve erkenden alıp denemek istiyorum. Acaba yarın çıkarmı
Benimde dün sabahtan beri var akşam biraz kırmızı geldi sonra iğne oldum geçti ama kahverengi biraz geliyorKızlar günaydın transferin 12.gunu 19 kasimdi kan vermiştim 640 ti değerim ertesi gün kan geldi bı kaç damla ve hem sabah hem öğlen doktorum bı igen yazdı hemen yaptırdık depo bı ilacmis bu vurulan..20 sinde iğneyi yaptırdım kırmızı kan damlası şeklinde lekelenme durdu kahve rengiyle döndü..ama bugün ayın 22 si ve kahverengi lekelenmem devam ediyor varmı bu tarz bişey yaşayan??
Bide senin değerine göre benım ne kdar düşük çıkmış maşallah canım acaba kaçıncı gün embriyosu olduğundan da farkeder mi değerKızlar günaydın transferin 12.gunu 19 kasimdi kan vermiştim 640 ti değerim ertesi gün kan geldi bı kaç damla ve hem sabah hem öğlen doktorum bı igen yazdı hemen yaptırdık depo bı ilacmis bu vurulan..20 sinde iğneyi yaptırdım kırmızı kan damlası şeklinde lekelenme durdu kahve rengiyle döndü..ama bugün ayın 22 si ve kahverengi lekelenmem devam ediyor varmı bu tarz bişey yaşayan??