- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.341
Ben de simdi okudum sizde ama vardir doktorlarin bir bildigi kan sonuclrina göre ayarliyorlardir. Ben baya güveniyorum acikcasi. Suan hic biseyi sorgulamiyorum yaptiklari. Daha önce olumlu sonuc aldigim icin gözüm kapali güveniyorum suanKaç zamandır onu konuşuyor arkadaşlar. Ben de onlardanduydum burda. Yükseltiyo dediler.
İnşAllah öyle olur yarın yine iğnem varMoral çok önemli, kendini rahatlatacak birşeylerle uğraş. Yarına kadar geçer kan sanırım. Bende kahverengi olan öyle olmuştu.
Daha transfer olmadan birbirine girmiş benimkiler. Hayırdır inşaallahAy onu bilmiyor muydun benim bi arkadaşım demişti onu ben de abime sormuştum yengemin hamileliğinde kirpikleri karıştı mı diyeo neymiş demişti. sonucu alınca aradım diyo ki kırpıştı mı kirpikler zaten kirpiklerim kısa nereye karışıcaksa
Bana doktor söylemişti gebelikte de çok içilebilen bir ilaç o zaten İnsilin tavan yapıyor o de geliyor demişti sıkıntı yapma. Ben pozitifi görüyüm tekrar başlarım içmeye büyük ihtimalBende transfer sürecinde kullanmaya başladım insülin ilacı matofini 12.haftaya kadar kesme dedi ne yapsam biledim
Hadi bunla geçmiş olsun canımİnşAllah canım kan sonucunu görürüz biraz sonra
Senin vücut baştan hazır bebeği kabul etmeye demek ki canımDaha transfer olmadan birbirine girmiş benimkiler. Hayırdır inşaallah
Benim dr'um da en başında istedi sadece. Öyle bişey olsa takip etmez mi hiç? Ama burdaki arkadaşlar da yaşadıklarını yazıyor tabii ki. Bi kafam karışmıştı ama sonra netleşti.Ben de simdi okudum sizde ama vardir doktorlarin bir bildigi kan sonuclrina göre ayarliyorlardir. Ben baya güveniyorum acikcasi. Suan hic biseyi sorgulamiyorum yaptiklari. Daha önce olumlu sonuc aldigim icin gözüm kapali güveniyorum suan
Öyle zannediyorum spelulum takıldıktan sonra elektrik süpürgesi gibi içerden bir vakumlama olucak benimSenin vücut baştan hazır bebeği kabul etmeye demek ki canım
Yuuhuuu beybi, bu çok iyiymiş izlerim ben artik aynada , hersabah kirpikleri tek tek saymayanda ne bileyimEvet hergün yeni bişey çıkıyo. Geçen gün kirpik karışmasınım hamilelik belirtis olduğunu öğrendim mesela
Tabii canım çok eski bir yöntem bu. Taaaa antik çağlardan yaaYuuhuuu beybi, bu çok iyiymiş izlerim ben artik aynada , hersabah kirpikleri tek tek saymayanda ne bileyim
İşte bünye meselesi demekki. Hiç ortası olmuyor ya hep ya hiçIste herkesin bunyesi ayri bende azicik dikkat etmesim cok rahat kilo alam bi insanim bende siskinlik ve odem yapiyo malesef
UYUMADIM SEMİ BEKLİYORUM CANIM SONUÇ KAÇ SAATE ÇIKIYORMUŞGeldım abla kan verdim daha çıkmadı bekliyorm
Vardir herseyde bi hayir hayirli olsun insalalh tedavinPeki canm kızlarım bu 4.gün emriyosu-5.gün emriyosu nedir... ya doktorum gonal baslatti ve drek tüp bebege giristik bir basarisiz asilamam var.. biraz arastiriptami giriseydim bilemedim
Canim yumurtalar toplandiktan sonra spermle döllenmeye basladigi Andan iitibaren Embryo olusuyor. Yani bölünmeye basliyor gittikce hücreleri cogalip yapisi karmasikliyor. 5. güne kadar dayanabilen embriyolar oluyor bazilari 3. güne kadar bazilri 4. güne kadar bölünüp cogalmaya devam ediyor. Ve belli bi asamaya geldiginde de transfer e ya da dondurulmaya hazir Hale geliyor. Biraz arastirsan iyi olur tabi senin icin daha net anlarsinPeki canm kızlarım bu 4.gün emriyosu-5.gün emriyosu nedir... ya doktorum gonal baslatti ve drek tüp bebege giristik bir basarisiz asilamam var.. biraz arastiriptami giriseydim bilemedim
Çok tesekkur ederim , ayyy nekadar heycanli bir surecmis yaVardir herseyde bi hayir hayirli olsun insalalh tedavinyumurtlarin toplandiktan sonra dolleniyor yumurta toplanilan gun sayilmiyor dollenen embriyo 5.gune kadar yasarsa tutma ihtimali daha yuksek oluyo ama nasip tabiki 5.gun taze transfer olmayacaksa donduruluyo.. bazen de az embriyo olusuyo mesela 2 3 onu 5.gune gidip riske atmak istemiyorlar 3.gün transfer edebiliyorlar .. 3.gun veya 5.gun olup hamile kalan cok insan var veya 5 olup tutmayan 3 tutan vs
Yolun basindasin simdilik stressiz ignelerini vurun saatlerine dikkat et iğneden baya bi kurtulamiyorizÇok tesekkur ederim , ayyy nekadar heycanli bir surecmis ya
Amin, hepimiz için en hayirlisi neyse o olsun
Bugun ignemide vuruldum, topige kisa bir göz gezdirdimde daha çok igneler dönücek bu surecte belli olduolsun bakalım skinti yok
İnşallah canm benim , merakla bekliycem bendeYolun basindasin simdilik stressiz ignelerini vurun saatlerine dikkat et iğneden baya bi kurtulamiyorizinslalah guzelce kaliteli yumurtalarin oluşur
Cok sukur canim gözünaydib inslalah 2 gun sonra artarak devam eder88.53 çıktı kızlar sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?