Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Senin dilin ne söylir şener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki
3 saat falan giremedim unv ev arkadaslarimla goruntulu konusmaya dalmisiz bende 2 gundur vurunuyorum 4 kez oldu prolutex i benim yakmadi simdilik dun igneyi cikarirken kanadi birazcikbugunde mutfakta gobegim tezgaha degdikce biraz acidi ama oyle cok degil

O kadarı bana bişey yapmaz ya edoş bide kan sulandırıcı vuruyor. Belki ayni yerlere denk geliyordur. Kıyamam Neyse geçicek bu günler de kızlar

O kadarı bana bişey yapmaz ya edoş bide kan sulandırıcı vuruyor. Belki ayni yerlere denk geliyordur. Kıyamam Neyse geçicek bu günler de kızlar
Daha fazlasini bilemiyorumm daha zor dusununce transfer sonrasinada teste kadar 35 kez igne girmis olacak gobege giren igneler olsun sonucu guzel olsunda

Senin dilin ne söylir şener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki
Ya belki benim göbek hassaslaşmıştır ondan acıyodur o kadar
Valla kalcadan vurulsaydim ben de eve ayarlayacaktim birini. Ama iş başa düştü yine göbekten başkasına vurduramam. Dövme gibi işte daha ne istiyosun
Hakikaten biri dövmüş gibi valla
Bide onunla kafamı bulandırmiyim şimdi. Aile hekimimiz delirdiğimi düşünmesin
Aynen hiç bulandırma canım, istersen transferden önce sorarsın doktoruna rahat eder için böyle böyle deliriyoruz işte rakamlara türlü anlamlar yüklüyoruz ve bizi bizden başka kimse bu kadar anlamıyor.

Merhaba kızlar , bir sorum olucak opu’dan sonra bir sonraki reglimi bekleniyor hep , yoksa opsiyonelmi? Hemsirem aciklama yapti ama bu detay hic konusulmadi da sizden bilgi rica etsem

Nasil yani canim estrofem Tsh mi yükseltiyormus. Ben ilac kullaniyorum zaten bunun icin her gün ac karna.

Gerek görmediyse vardır bir bildiği ben glifor da kullanıyordum uzunca bir zamandır. İnsilin direncin vardı. Ama transfer sonrası doktor bıraktırdı gliforu.
Bende transfer sürecinde kullanmaya başladım insülin ilacı matofini 12.haftaya kadar kesme dedi ne yapsam biledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…