- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.381
Durumunu anlatmadın mı? Tüp bebek yaptırdım. Test günüm diyeEevt abla yarın sabah mı versem aksam mi versem acaba bi aynı merkezde mi versem kararsız kaldım. Gittiğm yerde direk gebelik tahlili yapmıyorlar muayne istiyorlar
Anladım abla güzelce artsın değer inşallah3. Gün embriyosu canım. 2 gün daha geç tutunuyo 5. Gün embriyosundan. Gayet yüksek
Ahsencim değerin düşük değil inşallah katlanarak sağlıkla artar da miniklerin sana ufak bi şaka yapmış olur. Burada iki embriyo konan kişilerde bazen tek embriyo düşüp böyle şeylere sebep olabiliyormuş diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Önemli olan doktorun ne dediği canım.Çok az kahverengi leke vardı abla o kadar. Değer sanki 11. Güne göre düşük mü bana mı öyle geldi
Anlattım abla aşırı derecede sıkıntı çıkarırlar oysaki özel hastaneydi iğnemi bile yapmadılar zorla yaptırdım neymiş kağıtta sabah akşam 1 yazıyormuşDurumunu anlatmadın mı? Tüp bebek yaptırdım. Test günüm diye
Çok sağol aşkım ya dilerim bu sefer sonuna kadar sağlıkla gider bu işHüpp diye içine çek embriyoyuDilerim tüm beklemelerine, umut ettiklerine, yaşadıklarına öyle bi değsin ki inşallah sen bile şaşırasın
Anladım canım doktor da hiç bşeyi demedi değer güzel pazartesi tekrar kan vereceksin dedi bakalım hayrılısıAhsencim değerin düşük değil inşallah katlanarak sağlıkla artar da miniklerin sana ufak bi şaka yapmış olur. Burada iki embriyo konan kişilerde bazen tek embriyo düşüp böyle şeylere sebep olabiliyormuş diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Önemli olan doktorun ne dediği canım.
Delilere bak senAnlattım abla aşırı derecede sıkıntı çıkarırlar oysaki özel hastaneydi iğnemi bile yapmadılar zorla yaptırdım neymiş kağıtta sabah akşam 1 yazıyormuş
Karnım kazındı ona kalktım ablaDelilere bak sensanki keyif aliyosun. Geceden beri ayaktasın. Uyusana biraz dinlen canim.
Ben olsa akşam verirdim kuzum, muayene olmuştum zaten dersin artışa bakmamız gerek doktorum istiyor dersinEevt abla yarın sabah mı versem aksam mi versem acaba bi aynı merkezde mi versem kararsız kaldım. Gittiğm yerde direk gebelik tahlili yapmıyorlar muayne istiyorlar
Zaten muayenenin de 10 gün geçerlilik süresi var yani benden tekrar muayne istememesi lazım aslındaBen olsa akşam verirdim kuzum, muayene olmuştum zaten dersin artışa bakmamız gerek doktorum istiyor dersin
O zaman yarına kadar dinlen güzelce, aklından istesen de çıkmaz biliyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama şöyle düşün bedenim hamile olmaya hazırmış, demek ki hamile kalabiliyormuşum sağlıklıysa benimle kalsınlar diye dua etAnladım canım doktor da hiç bşeyi demedi değer güzel pazartesi tekrar kan vereceksin dedi bakalım hayrılısı
Öyle yapıyorm canım buna da hamdolsun dün hastaneye gitmeden ağlama bastırdı kendi kendime sakinleşmeye çalıştım öyle de oldu hastaneye girdiğim de tamamen rahattım değerin zaten 50 üzeri geleceğinden o kadar emindim ki. O yüzden rabbim en iyisini bilir hayrılısı olsunO zaman yarına kadar dinlen güzelce, aklından istesen de çıkmaz biliyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama şöyle düşün bedenim hamile olmaya hazırmış, demek ki hamile kalabiliyormuşum sağlıklıysa benimle kalsınlar diye dua etgüzel haberlerini alalım inşallah
Doktorum istedi deyip sadece kan tahlili isteyebilirsin o zaman. Doktorun yarın istemiş ama duramam dersen bugün de ver canım.Zaten muayenenin de 10 gün geçerlilik süresi var yani benden tekrar muayne istememesi lazım aslında
Canım doktor ne dedi neden kanaman olmuş? Şimdi durdu mu inşallah nasılsın?İnşAllah abla Allah razı olsun haberdar edeceğim sizi
Yok duracağım canım bugun iğne için normal hasteneye gidersem belki orada veririmDoktorum istedi deyip sadece kan tahlili isteyebilirsin o zaman. Doktorun yarın istemiş ama duramam dersen bugün de ver canım.
Doktor ısrarla normal olduğunu söylüyor canım korkma diye sürekli beni ikaz etti. Çok şükür öyle kanama da yok bugun çok az kahverengi leke vardı. İnşallah daha da olmazCanım doktor ne dedi neden kanaman olmuş? Şimdi durdu mu inşallah nasılsın?
Ohh cok sevindim inan yaa cok üzülmüştüm mesajlarını okuyunca. Dualarım seninleDoktor ısrarla normal olduğunu söylüyor canım korkma diye sürekli beni ikaz etti. Çok şükür öyle kanama da yok bugun çok az kahverengi leke vardı. İnşallah daha da olmaz
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizlerdeOhh cok sevindim inan yaa cok üzülmüştüm mesajlarını okuyunca. Dualarım seninle
Ne hakkımız var ki canım varsa da helal olsun ayni yolun yolcusuyuz birbirimizi anlayıp dinlemeye umut bulmaya öyle ihtiyacımz varki.. Bir umudumz da sen olursun inşallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizlerde
İnşAllah canım Allah razı olsunNe hakkımız var ki canım varsa da helal olsun ayni yolun yolcusuyuz birbirimizi anlayıp dinlemeye umut bulmaya öyle ihtiyacımz varki.. Bir umudumz da sen olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?