Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok az kahverengi leke vardı abla o kadar. Değer sanki 11. Güne göre düşük mü bana mı öyle geldi
Ahsencim değerin düşük değil inşallah katlanarak sağlıkla artar da miniklerin sana ufak bi şaka yapmış olur. Burada iki embriyo konan kişilerde bazen tek embriyo düşüp böyle şeylere sebep olabiliyormuş diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Önemli olan doktorun ne dediği canım.

Durumunu anlatmadın mı? Tüp bebek yaptırdım. Test günüm diye
Anlattım abla aşırı derecede sıkıntı çıkarırlar oysaki özel hastaneydi iğnemi bile yapmadılar zorla yaptırdım neymiş kağıtta sabah akşam 1 yazıyormuş

Anladım canım doktor da hiç bşeyi demedi değer güzel pazartesi tekrar kan vereceksin dedi bakalım hayrılısı

Eevt abla yarın sabah mı versem aksam mi versem acaba bi aynı merkezde mi versem kararsız kaldım. Gittiğm yerde direk gebelik tahlili yapmıyorlar muayne istiyorlar
Ben olsa akşam verirdim kuzum, muayene olmuştum zaten dersin artışa bakmamız gerek doktorum istiyor dersin

Anladım canım doktor da hiç bşeyi demedi değer güzel pazartesi tekrar kan vereceksin dedi bakalım hayrılısı
O zaman yarına kadar dinlen güzelce, aklından istesen de çıkmaz biliyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama şöyle düşün bedenim hamile olmaya hazırmış, demek ki hamile kalabiliyormuşum sağlıklıysa benimle kalsınlar diye dua et güzel haberlerini alalım inşallah

Öyle yapıyorm canım buna da hamdolsun dün hastaneye gitmeden ağlama bastırdı kendi kendime sakinleşmeye çalıştım öyle de oldu hastaneye girdiğim de tamamen rahattım değerin zaten 50 üzeri geleceğinden o kadar emindim ki. O yüzden rabbim en iyisini bilir hayrılısı olsun

Zaten muayenenin de 10 gün geçerlilik süresi var yani benden tekrar muayne istememesi lazım aslında
Doktorum istedi deyip sadece kan tahlili isteyebilirsin o zaman. Doktorun yarın istemiş ama duramam dersen bugün de ver canım.

Doktor ısrarla normal olduğunu söylüyor canım korkma diye sürekli beni ikaz etti. Çok şükür öyle kanama da yok bugun çok az kahverengi leke vardı. İnşallah daha da olmaz
Ohh cok sevindim inan yaa cok üzülmüştüm mesajlarını okuyunca. Dualarım seninle

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizlerde
Ne hakkımız var ki canım varsa da helal olsun ayni yolun yolcusuyuz birbirimizi anlayıp dinlemeye umut bulmaya öyle ihtiyacımz varki.. Bir umudumz da sen olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…