• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Senin dilin ne söylir 😂😂😂 şener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca 😁 yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki 😓
3 saat falan giremedim unv ev arkadaslarimla goruntulu konusmaya dalmisiz😂😂 bende 2 gundur vurunuyorum 4 kez oldu prolutex i benim yakmadi simdilik dun igneyi cikarirken kanadi birazcik😊bugunde mutfakta gobegim tezgaha degdikce biraz acidi ama oyle cok degil🤣🤣

3 saat falan giremedim unv ev arkadaslarimla goruntulu konusmaya dalmisiz😂😂 bende 2 gundur vurunuyorum 4 kez oldu prolutex i benim yakmadi simdilik dun igneyi cikarirken kanadi birazcik😊bugunde mutfakta gobegim tezgaha degdikce biraz acidi ama oyle cok degil🤣🤣
O kadarı bana bişey yapmaz ya 😏 edoş bide kan sulandırıcı vuruyor. Belki ayni yerlere denk geliyordur. Kıyamam 😞 Neyse geçicek bu günler de kızlar

O kadarı bana bişey yapmaz ya 😏 edoş bide kan sulandırıcı vuruyor. Belki ayni yerlere denk geliyordur. Kıyamam 😞 Neyse geçicek bu günler de kızlar
Daha fazlasini bilemiyorumm daha zor🤨 dusununce transfer sonrasinada teste kadar 35 kez igne girmis olacak gobege giren igneler olsun sonucu guzel olsunda🤣🤣

Senin dilin ne söylir 😂😂😂 şener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca 😁 yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki 😓
Ya belki benim göbek hassaslaşmıştır ondan acıyodur o kadar 🤭
Valla kalcadan vurulsaydim ben de eve ayarlayacaktim birini. Ama iş başa düştü yine 😁 göbekten başkasına vurduramam. Dövme gibi işte daha ne istiyosun 😅
Hakikaten biri dövmüş gibi valla😂
Bide onunla kafamı bulandırmiyim şimdi. Aile hekimimiz delirdiğimi düşünmesin 😁
Aynen hiç bulandırma canım, istersen transferden önce sorarsın doktoruna rahat eder için🤗 böyle böyle deliriyoruz işte rakamlara türlü anlamlar yüklüyoruz ve bizi bizden başka kimse bu kadar anlamıyor.

Merhaba kızlar , bir sorum olucak opu’dan sonra bir sonraki reglimi bekleniyor hep , yoksa opsiyonelmi? Hemsirem aciklama yapti ama bu detay hic konusulmadi da sizden bilgi rica etsem 🍀

Ama canım öyle bişey olsa dr'lar demez mi bakalım diye? Tutanların nasil tutuyor madem yükseltiyorsa? Şansa bırakılacak şey değil sonuçta. Sen ilaç kullanıyor muydun tsh icin? Niye boşuna olsun canım ? 3 . Denemem hiç duymadım öyle bişey
Nasil yani canim estrofem Tsh mi yükseltiyormus. Ben ilac kullaniyorum zaten bunun icin her gün ac karna.

Back
X