- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #9.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 saat falan giremedim unv ev arkadaslarimla goruntulu konusmaya dalmisizSenin dilin ne söylirşener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca
yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki
![]()
Canım aynen doktor gerek görmemişti işte gittim iğneyi vurdurdum kan verdim geldimAslında bunu sana söylemiştim kahverengi geldiğinde. Doktorun gerek görmedi. İnşallah birşey olmaz canım. Yarın testinde belli olur. Hazır gitmişken yine ver.
O kadarı bana bişey yapmaz ya3 saat falan giremedim unv ev arkadaslarimla goruntulu konusmaya dalmisizbende 2 gundur vurunuyorum 4 kez oldu prolutex i benim yakmadi simdilik dun igneyi cikarirken kanadi birazcik
bugunde mutfakta gobegim tezgaha degdikce biraz acidi ama oyle cok degil
![]()
TsklerHesap detayları yazan yere basın bilgilerinizin yazdigi sayfada alt taraflara doğru bebeğinizin muhtemel doğum tarihi yazan yere tarih girin değişiklikleri kaydedin bu kadar :)
Geldım abla kan verdim daha çıkmadı bekliyormAhsen555 dönmedin mi daha? Ne durumdasın aşkım?
Iğne vurdurdun. Durdu mu kanama?Geldım abla kan verdim daha çıkmadı bekliyorm
Şuan biraz leke var pembeIğne vurdurdun. Durdu mu kanama?
Daha fazlasini bilemiyorumm daha zorO kadarı bana bişey yapmaz yaedoş bide kan sulandırıcı vuruyor. Belki ayni yerlere denk geliyordur. Kıyamam
Neyse geçicek bu günler de kızlar
Ya belki benim göbek hassaslaşmıştır ondan acıyodur o kadarSenin dilin ne söylirşener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca
yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki
![]()
Hakikaten biri dövmüş gibi vallaValla kalcadan vurulsaydim ben de eve ayarlayacaktim birini. Ama iş başa düştü yinegöbekten başkasına vurduramam. Dövme gibi işte daha ne istiyosun
![]()
Aynen hiç bulandırma canım, istersen transferden önce sorarsın doktoruna rahat eder içinBide onunla kafamı bulandırmiyim şimdi. Aile hekimimiz delirdiğimi düşünmesin![]()
Ayakta durma uzan ayaklar yukarıda unutma canimŞuan biraz leke var pembe
Öyle yapayım abla şimdiAyakta durma uzan ayaklar yukarıda unutma canim
35 kez giricek hmm içime su serptin ya valla sağol eksik olmaDaha fazlasini bilemiyorumm daha zordusununce transfer sonrasinada teste kadar 35 kez igne girmis olacak gobege giren igneler olsun sonucu guzel olsunda
![]()
Yap hep yat ayaklarin altinda yastik. Bişey olmayacak inşaallahÖyle yapayım abla şimdi
Geçmiş olsun canım, bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallahŞuan biraz leke var pembe
Geçmiş olsun canım, bu kadarlık olsun inşallahŞuan biraz leke var pembe
Nasil yani canim estrofem Tsh mi yükseltiyormus. Ben ilac kullaniyorum zaten bunun icin her gün ac karna.Ama canım öyle bişey olsa dr'lar demez mi bakalım diye? Tutanların nasil tutuyor madem yükseltiyorsa? Şansa bırakılacak şey değil sonuçta. Sen ilaç kullanıyor muydun tsh icin? Niye boşuna olsun canım ? 3 . Denemem hiç duymadım öyle bişey
Bende transfer sürecinde kullanmaya başladım insülin ilacı matofini 12.haftaya kadar kesme dedi ne yapsam biledimGerek görmediyse vardır bir bildiği ben glifor da kullanıyordum uzunca bir zamandır. İnsilin direncin vardı. Ama transfer sonrası doktor bıraktırdı gliforu.