• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar proluton veya pregesteron iğnesi olanlar, benim iğneyi olduktan sonra kalkıyorum hemen. Eşofmanımın popo kısmı, hep yağ olmuş yani ilaç hep dışarı çıkmış. Böyle sorun yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
Hemem kalkmayıp elinle ovalayabilirsin.

Ben yarım saat öncesine kadar hiçbir sey hissetmiyordum şu an hafif batmalar var. Valla bilmiyom ki inşallah iyi anlaşır rahimle embriyolar😁
Allahhhh nolcak bakalım🥰 ama belirti aramamak lazım yanıltıcı olabılıyo bence hiç belirti olmayp pozitif olan cok kişi var. Daha da cok gun var ya😅

Arkadaşlar proluton veya pregesteron iğnesi olanlar, benim iğneyi olduktan sonra kalkıyorum hemen. Eşofmanımın popo kısmı, hep yağ olmuş yani ilaç hep dışarı çıkmış. Böyle sorun yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
Bi 15-20 saniye bastır canım alkollü pamukla. Hemen kalkma. Ben hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım. Ama benim de kalçam mosmor oldu. Sanırım hemşireler hızlı vuruyor, sertleşti bir de. Sabah akşam progestan yaptırdım 5 günde 1 de proluton.

Hemem kalkmayıp elinle ovalayabilirsin.
Teşekkür ederim cevap için, acele etmeyeyim kalkmak için o halde :)
Bi 15-20 saniye bastır canım alkollü pamukla. Hemen kalkma. Ben hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım. Ama benim de kalçam mosmor oldu. Sanırım hemşireler hızlı vuruyor, sertleşti bir de. Sabah akşam progestan yaptırdım 5 günde 1 de proluton.
Teşekkür ederim cevap için, benim de sertleşti ve morardı. Söylediklerini uygulayacağım :)

Teşekkür ederim cevap için, acele etmeyeyim kalkmak için o halde :)

Teşekkür ederim cevap için, benim de sertleşti ve morardı. Söylediklerini uygulayacağım :)
Ovalama ama sadece bastır canım, koficim hemşire ovalarsan kanamayı dağıtırsın daha çok morarır demişti. Bir de sonrasında evde alkollü ya da kolonyalı pamuk koy dediler morluklar için de. Rica ederim ne demek🤗

Bende tavmergendeydim. Ayşin hocayla çalıştım. Siz merkezdeki doktorla mi dışarıdan doktorla mi çalıştınız? Bir de embriyologlari ve laboratuvarları iyi mi gerçekten, bilginiz var mı
Benim doktorum dışarıdan işlemler merkezde yapılıyor ilk denemen bu yüzden pek bir tecrübem yok. Doktorum o merkezi dedi bizde okeyledik

Tamm 8 kötü değil ki canım. Az deyince ben 3 4 sandım. Benim de 8 taneyle 5. Güne gidildi. 3'te bozulmaya basliyorsa spermden. Bana düşmez tabii ama kendindense eşine yogunlaşın bence
Off hiç detayları bilmiyoruz ki. Devlette apar topar yapıp hiç bişey demediler. Gerçekten çok sag ol canım 😘 diğer cevap veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Eşim için iyi bir urolog bulucam demek ki, umarım güzel sonuçlar alırız 🤲🤲 bende hep benim yumurtam mi kötü diye kahroldum ya

İzmirde rahat bulursun. Bak biz normalde İstanbulda oturuyorduk şimdi eşimin görevi nedeniyle urfadayız urfada tabiki iyi merkez yok tüp bebek hastanesi daha geçen yıl açıldı. Biz de antepte bulduk güneydoğunun şartları daha zor ama bulduk. Eşimden kaç tane sperm örneği aldılar bir türlü onay görmedi doktor. En son opu günü doktor laboratuvarı uyardı teseye almayalım çok dikkatli çalışın dedi. Allah razı olsun doktordan🙏🏻 bulundu spermler 24 yumurta 15 işlem geçirdi 7 döllenme 3 tane 5. Gün embriyo tek transfer pozitif görünüyor şimdilik . İlk denemem izdi. Laboratuvar ve doktor çok önemli çok araştırın olmadı çevre ilden bakın biz 2 saatlik yola gittik her muayenede urfadan antepe
Ya işte objektif kimden bilgi alıcaz onu bilmiyorum. Herkes çalıştığın laboratuvar için iyi der tabii ki. Galiba ben önce iyi bir urolog bulup eşime randevu almam lazım

Back
X