- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.321
Hayirli olsun canim masallah gorundu bebisKızlar sabah test yaptım bugün 9. günümAslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım
Pozitif alanları hep okuyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 3.gun embriyosu 9 ve 11.gun yaptım çıkmadı. Belki idrara geç karışıyordur diye umut ediyorum ama biraz moral bozukluğu da oldu. Keske hic yapmasaydım dedimeğer negatiften etkilenmem dersen yap ama kafaya takarsan bence yapma
Sağol canım hayırlısı olsunCanım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 3.gun embriyosu 9 ve 11.gun yaptım çıkmadı. Belki idrara geç karışıyordur diye umut ediyorum ama biraz moral bozukluğu da oldu. Keske hic yapmasaydım dedimeğer negatiften etkilenmem dersen yap ama kafaya takarsan bence yapma
Ayy cok sevindim cok sukur tutundu allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ben demistim bu gruptaki herkrsten guzel haberler gelecek cok inanmistim buna oyle de oluyor allahin izniyleMerhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktısonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik
Rabbim daim etsin hayırlı olsunMerhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktısonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik
Allah tamamına erdirsin inşaallah canım hayırlısıyla büyüsünKızlar sabah test yaptım bugün 9. günümAslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım
Pozitif alanları hep okuyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bi arkadaşım var şu an 5 ay bitti 6.ci ayına girecek oda diyordu boşluk hissediyordum diye bence olumlu düşünBenim de içimde Bi boşluk var hayır olsun korkuyorum açıkçası
TRansfer gününü saymazsan yarin 7. Gün. O da sabah idrariyla yapicaksin 7 gün diye sayma 6. Gün dolu dolu. Çok erken negatif cikarsa üzülme sonra canimEvet erken ama denemek istiyorum
Ayyy çok sevindim hayırlısıyla kavuşun inşallah. Bize de dua edin 2 kaldııMerhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktısonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik
Igneyi yamultarak cekerseniz, iğne vurduğunuz yeri ovarsanız morarır beybiler.Benim 5 dakika aciyor sadece, ama morluklar 1 haftaya yakın kaliyor ve göbeğimi mor görmek üzüyor beni
Fiyat aynıydı da ondan sordum. Belki başka dr'a gidersin diye.Ay amannnn yok yokkkk
Kadin bana menopoza girmis muamelesi yaptı yok bacim yok...ankara memorial e baslayacagim gibi iste Aygül hoca ile görüştüm
Bakalım kime kısmet olucak. Ben yırttım en sona kalmam herhaldeSon zurnayi kim öttürüyor bakalım
28Yumurta sayın guzel canım yaş kaç?
Ya gerçekten miOlmuş bu olmuşssssss tebriklerrrrrr
Hayırlı olsun canım ne güzel dinlendirme yapmamış dr'un. Beklemene gerek kalmicak. Sonradan opu oldun bizlerden ömce transferin. Oh missCuma gunu opu oldum. 14 yumurta toplandi 12si dollenmeye uygun ama 9 tanesi dollenmis dediler daha dogrusu ne dediler onude heyecandan anlamadim dinlyemedjm bilekisaca 14 de 9 dollenmis. Pzt tekrar arayacagiz transfer gunu icin dediler 5.gun giderse carsmba taze transfer olcak. İlk denemem zaman gecmiyor gercekten ins hepimiz guzel sonuclar aliriz
Teşekkürler canım sana da hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinHayirli olsun canim masallah gorundu bebis
Çok teşekkür ederim canım aminAllah tamamına erdirsin inşaallah canım hayırlısıyla büyüsün
Evet başladı bugün nihayet salıya randevu aldimÇok teşekkür ederim canım aminsenin de güzel haberlerini bekliyoruz Söküldü mü adetin?
Çok teşekkür ederim canımHarikaa ya valla çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahhbol bol pozitif haberleri alalım bôyle çok sükür
Ohh sonundaEvet başladı bugün nihayet salıya randevu aldiminşaallah bizlere de nasip olur bu sevinçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?