Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hayirli olsun canim masallah gorundu bebis

Sağol canım hayırlısı olsun

Ayy cok sevindim cok sukur tutundu allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ben demistim bu gruptaki herkrsten guzel haberler gelecek cok inanmistim buna oyle de oluyor allahin izniyle

Rabbim daim etsin hayırlı olsun

Allah tamamına erdirsin inşaallah canım hayırlısıyla büyüsün

Ayyy çok sevindim hayırlısıyla kavuşun inşallah. Bize de dua edin 2 kaldıı

Bu heyecanlı koşturmanın içinde anlamıyoruz ama ben kendimi dünden beri çok tükenmiş hissediyorum. Olmadı baştan başlıyoruz. Halbuki çok kadın korunmanın türlü yollarını arıyor. Maddi manevi tükendik. Ben bugün yuşa hazretlerine gidip onun adının hatrına Allah'a yalvarıcam dua edicem hepimiz için. Allah kucağımızı doldurur inşallah. Başka türlü içim soğumayacak. İyi gelir diye düşünüyorum

Olmuş bu olmuşssssss tebriklerrrrrr
Ya gerçekten mi çok teşekkür ederim, ay aklımdan binbir türlü düşünce geçiyor, inşallah sağlıklı olur dediğin gibi Senin de yeni tedavin su gibi gelsin geçsin mutlu haberler al inşallah

Hayırlı olsun canım ne güzel dinlendirme yapmamış dr'un. Beklemene gerek kalmicak. Sonradan opu oldun bizlerden ömce transferin. Oh miss

Harikaa ya valla çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahh bol bol pozitif haberleri alalım bôyle çok sükür
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah senin de yakında güzel haberini almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…