• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar sabah test yaptım bugün 9. günüm😊 Aslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı🙈 ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım🤗🥰

Pozitif alanları hep okuyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗
Hayirli olsun canim masallah gorundu bebis

Canım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 3.gun embriyosu 9 ve 11.gun yaptım çıkmadı. Belki idrara geç karışıyordur diye umut ediyorum ama biraz moral bozukluğu da oldu. Keske hic yapmasaydım dedim 🥴 eğer negatiften etkilenmem dersen yap ama kafaya takarsan bence yapma

Canım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 3.gun embriyosu 9 ve 11.gun yaptım çıkmadı. Belki idrara geç karışıyordur diye umut ediyorum ama biraz moral bozukluğu da oldu. Keske hic yapmasaydım dedim 🥴 eğer negatiften etkilenmem dersen yap ama kafaya takarsan bence yapma
Sağol canım hayırlısı olsun 🌸

Merhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktı 🙈 sonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik 😥😭
Ayy cok sevindim cok sukur tutundu allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ben demistim bu gruptaki herkrsten guzel haberler gelecek cok inanmistim buna oyle de oluyor allahin izniyle 😍

Merhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktı 🙈 sonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik 😥😭
Rabbim daim etsin hayırlı olsun 😊♥️

Kızlar sabah test yaptım bugün 9. günüm😊 Aslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı🙈 ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım🤗🥰

Pozitif alanları hep okuyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤗
Allah tamamına erdirsin inşaallah canım hayırlısıyla büyüsün ♥️

Ayyy çok sevindim hayırlısıyla kavuşun inşallah. Bize de dua edin 2 kaldıı

Bu heyecanlı koşturmanın içinde anlamıyoruz ama ben kendimi dünden beri çok tükenmiş hissediyorum. Olmadı baştan başlıyoruz. Halbuki çok kadın korunmanın türlü yollarını arıyor. Maddi manevi tükendik. Ben bugün yuşa hazretlerine gidip onun adının hatrına Allah'a yalvarıcam dua edicem hepimiz için. Allah kucağımızı doldurur inşallah. Başka türlü içim soğumayacak. İyi gelir diye düşünüyorum 🙏

Olmuş bu olmuşssssss tebriklerrrrrr
Ya gerçekten mi😍 çok teşekkür ederim, ay aklımdan binbir türlü düşünce geçiyor, inşallah sağlıklı olur dediğin gibi❤️ Senin de yeni tedavin su gibi gelsin geçsin mutlu haberler al inşallah

Cuma gunu opu oldum. 14 yumurta toplandi 12si dollenmeye uygun ama 9 tanesi dollenmis dediler daha dogrusu ne dediler onude heyecandan anlamadim dinlyemedjm bile😂 kisaca 14 de 9 dollenmis. Pzt tekrar arayacagiz transfer gunu icin dediler 5.gun giderse carsmba taze transfer olcak. İlk denemem zaman gecmiyor gercekten ins hepimiz guzel sonuclar aliriz❤️
Hayırlı olsun canım ne güzel dinlendirme yapmamış dr'un. Beklemene gerek kalmicak. Sonradan opu oldun bizlerden ömce transferin. Oh miss 😎

Harikaa ya valla çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahh 💕💕💕🧿 bol bol pozitif haberleri alalım bôyle çok sükür
Çok teşekkür ederim canım ❤️ amin inşallah senin de yakında güzel haberini almak nasip olsun🥰😍

Back
X