- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.121
Taze değil fanım dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün 8.günAynısı ilk transferimde bana olmuştu. İki gün sürmüştü
Ben gece titremeyle uyanmıştım hemen kat kat giyindim ustume battaniye örttüm ekstra bu transferde olmadı henuz
Kacıncı günün bugun kacın gün emriyosu birde taze transfermiydi acaba cok soru oldu sorry
Neyse kendimi teselli ettiğim noktalar var. Mesela sigara içerken sigara paketini çorabına sıkıştırmazdıBende romantik bir insan değilimdir öyle aşkım bebegimleri sevmem ama yani bu kadar odunuda hayal etmemistim tabi ortası yok
Yarın sabah test yapicak mısınTaze değil fanım dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün 8.günSenin ilk transfer negatif mi olmustu ben de negatif hissediyorum ya göğüs hassasiyeti ,acısı vardı 3 gündür bugün baya azaldı
Yok canım yapmıcam ben carsamba kan vericem direkt :)Yarın sabah test yapicak mısın
Maşallah ne sabır varmış sende takdir ettimYok canım yapmıcam ben carsamba kan vericem direkt :)
İlkinde 5.gün negatifi görüp ilaçları doğru düzgün kullanmamıstımMaşallah ne sabır varmış sende takdir ettim
Omurilik var ya canım ondan ötürü bacaklara giden sinirler var o yüzden öyle dedim ☺ insanın anatomik yapısı işte.. Ben mecburluktan yaptırıyorum malesefHmm anladım canım popoda da sinir mi varmışneyse bana yakın sağlık ocağı gider vurdururum. Eşime emanet edemicem tatlı canımı
Ne kocalar var eli hafif. Benim ki mızrak gibi saplar valla
Valla ben de sevmem ama insan tepkiye karşı tepki verirBende romantik bir insan değilimdir öyle aşkım bebegimleri sevmem ama yani bu kadar odunuda hayal etmemistim tabi ortası yok
Erkekler hep mi boyle yaaAtın bakalım göbecikleribiz burda böyle şeylere heyecanlaniyoruz ya fazla kaptırmışım kendimi. Banyodan bi fırladım eşimin yanına. Zıplaya zıplaya heeeeyyy benim lekem gelmiş inanabiliyor musun? dedim eşime. Ilk kez mi geliyor dedi gidicez işte dr'a diyorum tamam gideriz diyo böyle bir ruhsuzluk ömrümde görmedim. Insan bari o zıplamalardan utanmiyim diye sevinmiş gibi yapar
Evet bende var ya kuzumYok canim. Sen de var mi?
Çok sevindim hadi inşallah güzel haberlerle dönÇok açık pembe lekem geldi nihayetgece başlar. Salı gününe de randevu alırım artik
Ama benım bıldıgım o titreme hamilelik belirtisi canım ben suna eminim benim bebegim son anda kanda düştüTaze değil fanım dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün 8.günSenin ilk transfer negatif mi olmustu ben de negatif hissediyorum ya göğüs hassasiyeti ,acısı vardı 3 gündür bugün baya azaldı
Allah razı olsun canım benimAmin canım amin inşallaaah
bütün dualarım sizlerden de pozitif haber almak için
Canım bilmiyorum ki hiç ümitlenmek istemiyorum adet agrım var bugün cok fazla normal adetime az kaldı o yüzdenAma benım bıldıgım o titreme hamilelik belirtisi canım ben suna eminim benim bebegim son anda kanda düştü
Umudunu asla kaybetme canm Allah im ınsallah kucagını doldurur. Burda sen ve senin gibi bekleyen bizlerin Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın.Canım bilmiyorum ki hiç ümitlenmek istemiyorum adet agrım var bugün cok fazla normal adetime az kaldı o yüzden
Heyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Hadi o zaman hayırlısı olsun diyelim canımben hiçbir şey yapmıyorum iş güç devam. Bursadayım burda vakalar anormal düzeyde, hastaneler tıklım tıklım, özeller bile öyle. Durum böyle olunca tedaviyi eşimle ertelemeye karar verdik bahara kadar. Şu yoğunluğun bi azalması daha iyi olacak
Evet canım bizim burada vakalr aynı malesef ben de korkuyorum aslında ama dondurulmuş transfer de çok gidilmiyor diye avutuyorum kendimigeçen yil martta bende tüp bebeğe baslicktim korona çıkınca hazirana kalmıştı. Bncede en iyisi senin için ertelemek olur fazla hastaneye gidiliyor çünkü belki beklerken surpriz olur
Canımın içiYa nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin İkizlerime ikiz arkadaşları geliyor inşallah
Amin canımm insallah ☺Umudunu asla kaybetme canm Allah im ınsallah kucagını doldurur. Burda sen ve senin gibi bekleyen bizlerin Rabbım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Kacıncı günündesın canımCanım bilmiyorum ki hiç ümitlenmek istemiyorum adet agrım var bugün cok fazla normal adetime az kaldı o yüzden
8 canım :)Kacıncı günündesın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?