Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Taze değil fanım dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün 8.gün Senin ilk transfer negatif mi olmustu ben de negatif hissediyorum ya göğüs hassasiyeti ,acısı vardı 3 gündür bugün baya azaldı

Taze değil fanım dondurulmuş 5.gün embriyosu bugün 8.gün Senin ilk transfer negatif mi olmustu ben de negatif hissediyorum ya göğüs hassasiyeti ,acısı vardı 3 gündür bugün baya azaldı
Yarın sabah test yapicak mısın

Hmm anladım canım popoda da sinir mi varmış neyse bana yakın sağlık ocağı gider vurdururum. Eşime emanet edemicem tatlı canımı
Omurilik var ya canım ondan ötürü bacaklara giden sinirler var o yüzden öyle dedim ☺ insanın anatomik yapısı işte.. Ben mecburluktan yaptırıyorum malesef

Erkekler hep mi boyle yaa

Ama benım bıldıgım o titreme hamilelik belirtisi canım ben suna eminim benim bebegim son anda kanda düştü

Ama benım bıldıgım o titreme hamilelik belirtisi canım ben suna eminim benim bebegim son anda kanda düştü
Canım bilmiyorum ki hiç ümitlenmek istemiyorum adet agrım var bugün cok fazla normal adetime az kaldı o yüzden

Heyecandan ölüyorum var mı kızlar?

Canımın içi Ya nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin İkizlerime ikiz arkadaşları geliyor inşallah

Ayyyy sizi stalkladım resmen Kriel canım hayırlı uğurlu olsuuuun sağlıkla devam etsin inşallah bekleyen herkese nasip etsin.
Fuliiii dondurulmuşa korun git anacım az gidiyosun zateeen netice de bizde kontrole gidiyoruz . Dikkat edip Allah a emanet.
Kızlar sizi de çok öpüyorum etiket yaptmadı şuan anlamadım niye aslimuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…