- 14 Kasım 2020
- 12
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi pembiss123
- #6.101
vallahi korkuyorum hala ara ara sancı geliyor bugun 9.gün oysakiAynı gün transfer olmuşuz güzel sonuçlar alırız inşallah bende de aynı ağrılar var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi korkuyorum hala ara ara sancı geliyor bugun 9.gün oysakiAynı gün transfer olmuşuz güzel sonuçlar alırız inşallah bende de aynı ağrılar var.
Gögüs hasasıyetın varmıBir de akintim fazlalasti
İnşallah canımBen de yarın veririm kanı büyük ihtimal. Artışı takip ederim.
hayırlısıyla sağlıkla artar inşallah![]()
Yok burun farkiyla kaçırıcam galibaO halde ay çıkmadann transfer olursun
Süper zamanlama olduİlacım bugün bitti salı çarşamba gelir insallaj yani kesin gelmesi lazım cumaya randevu aldim çünkü![]()
pembiss123 nerdesin kız sıraya gir
![]()
Benimde aynı tarihte transfer olduk hemen hemen 5. Gün embriyosu doktorum 10.gün ve 12. Gün kan testi istedi yani hem 19_hem 21 Kasım kan vereceğimm,Canım 5. Gün embriyosuna bazı doktorlar 10 bazıları 12 gün diyo test için. 10. Gün kanda kesin çıkar diye düşünüyorum.
Hmm anladım canım popoda da sinir mi varmışHosbuldum canım teşekkür ederim evet dibine kadar sokuyorsun vurduğun yer önemli çünkü sinirlere gelmemesi lazım Allah korusun kötü şeyler olabilir benim vurulduğum yerler belli o yüzden ona bakarak gösterdim eşime sağlık ocağı da hastanede bana uzak her gün gidip gelme şansım yok vurana cesaret lazım ve bilgi vurulanin da kendini kasmamasi lazım bu arada ilacı yavaş bıraktıkları zaman daha az acı oluyor ama vuranlar bi anda vurmaya çalıştığı için topaklaniyor sertleşip acıyor vurulan yerler benim hep morarmış nokta şeklinde yani keşke anlatabilsem görsel olarak iğneler eğer sağ tarafa vuruluyorsa sağ kalçayı dörde bölüp sağ üst köşenin ortasına vuruyorsun eğer sol tarafa vurulacaksa sol kalçayı dörde bölüp sol üst köşenin ortasına vuruyorsun sinirlerden uzak olması için bu böyle öğretildi bize
Yok canim. Sen de var mi?Gögüs hasasıyetın varmı
Olsun canım kırmızıı göründü ya gerisi gelirYok burun farkiyla kaçırıcam galiba![]()
Aynısı ilk transferimde bana olmuştu. İki gün sürmüştüBen cok üşüyorum kızlar ya dün geceden beri aşırı bi üşüme var bende
Atın bakalım göbecikleriO zaman parti zamani![]()
Sagol hayatım Allah razı olsunHadi gözün aydin canim yarin sokulse pazartesi yada sali gidersin![]()
Evet cıkar canm2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi kuzum
Aynen bugünleri de gördüm ya çok şükürOlsun canım kırmızıı göründü ya gerisi gelir![]()
Ne kocalar var eli hafif. Benim ki mızrak gibi saplar vallaKas ici iste ama kalça daha az hissediliyor bacak beni korkutur hep doktorun korkmasinin sebebi bilmeyen birinin elinde oluşundan mecburi kalıyorsun da gerçekten iyi öğrenmek lazım eşim çok korkakdir kan görünce bayılır ama mecburi yapmak zorunda kaldı bak saatim geçiyor acımıyor vur sen dedim dedim sonunda vurdu baktı ben tepki vermiyorum rahatladı yavaş bırak ilacı dedim hiç hissetmedim valla![]()
Test yapmadan nasıl durabiliyorsunvallahi korkuyorum hala ara ara sancı geliyor bugun 9.gün oysaki![]()
Kahve cekirdegim Sen yalnız benim.kocam mi ruhssuz zannediyorsun. Bütün kocalar aynı canim. Çoğu odun kuzum.Atın bakalım göbecikleribiz burda böyle şeylere heyecanlaniyoruz ya fazla kaptırmışım kendimi. Banyodan bi fırladım eşimin yanına. Zıplaya zıplaya heeeeyyy benim lekem gelmiş inanabiliyor musun? dedim eşime. Ilk kez mi geliyor dedi
gidicez işte dr'a diyorum tamam gideriz diyo
böyle bir ruhsuzluk ömrümde görmedim. Insan bari o zıplamalardan utanmiyim diye sevinmiş gibi yapar
![]()
Bende korkuyorum ondan hala idrar testi yapmadım bu ağrılar bebeklerimizin habercisi olur inşallah. Normalde adet olacağım zaman karnım şişerdi şimdi dümdüz bir buna güveniyorum.vallahi korkuyorum hala ara ara sancı geliyor bugun 9.gün oysaki![]()
Hep odun bi kocam olsun diye dua ederdim bekarken. Yumuşak olmasın, romantik olmasın. Rabbim de ne kadar ettiğim dua varsa kabul etmişKahve cekirdegim Sen yalnız benim.kocam mi ruhssuz zannediyorsun. Bütün kocalar aynı canim. Çoğu odun kuzum.![]()
Bende romantik bir insan değilimdir öyle aşkım bebegimleri sevmem ama yani bu kadar odunuda hayal etmemistim tabi ortası yokHep odun bi kocam olsun diye dua ederdim bekarken. Yumuşak olmasın, romantik olmasın. Rabbim de ne kadar ettiğim dua varsa kabul etmişduada çok aceleci olmayın
![]()