Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sen de bizdensin aslım hep yaz ay Eski dostluklar gibisi, değer kıymet bilmek gibisi mi var, bugün çok mutlu ettiniz yanımda oldunuz iyi ki varsınız canım kızlar

Hahaaayok benim ki o kadar degil cicek alir arada severim de çok aslinda romantiktir ama belli etmeyi sevmiyor ama bazi konularda ruhsuz

Canımmm iyiyiz artık baya ağırlaştım sen nasılsın iyi misin? Evettt sürekli alışveriş modundayım herşeyleri hazır kuzularımın ufak tefek eksikleri hariç tabi
Kuzum benim kendi ofisim olduğu için izin durumum pek yok, ama doktorum bu ay sonuna kadar izin verdi çalışmama. 28.haftayı doldurmuş olacağız inşallah ondan sonra istirahat erken gelmesinler diye

İyiyim canım sen nasılsın?? Nasıl ikizlerimiz evet canım bugün kesinleşti oğlumuz oluyo Allah nasip ederse. Evet biraz konuda bağımsız daldık olaya ama biz de tüple hamile kaldık. Allah hepinize sağlıkla nasip etsin inşallah topiğinize daldık kusura bakmayın istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah

Bana da 2 adet 5.gün emb transfer ettiler inşallah benimkide sizinki gibi tutar sizde sağlıkla kucagınıza alın inşallah amin peki tek mi çift mi yutmuş?belirti varmıydı
Canım benim daha test günüm var bilmiyorum ki tuttu mu tutmadımı..transfer günü hariç 7.gunum bugün..salı günü idrarda test yapmayı planlıyorum Perşembe günüde kan verecegim

Benimde eklemiş
Benımde eklermısınız

Ne güzel canım çoğunu bitirdin azı kaldı inşallah. Çok az kalmış 2 haftaya istirahattesin
Ben de iyiyim şükür haftaiçi okul-ev ,haftasonu da öyle memlekete falan gidiyoruz geçip gidiyor zaman takmayınca vakit daha hızlı geçiyormuş

Oyyy yerim onu İkizler iyi teyzesi büyüyorlar maşallah bir sağdan bir soldan sürekli vurma halindeler
Aynen allah gruptaki herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah

Canım benim daha test günüm var bilmiyorum ki tuttu mu tutmadımı..transfer günü hariç 7.gunum bugün..salı günü idrarda test yapmayı planlıyorum Perşembe günüde kan verecegim
Benimde çar günü kan testi günü inşallah peş peşe alırız haberleri Allah söletti belkide belirti varmı sende günlerimiz aynı ya ondan soruyorum

Oyyy yerim onu İkizler iyi teyzesi büyüyorlar maşallah bir sağdan bir soldan sürekli vurma halindeler
Aynen allah gruptaki herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Ayyy maşallah kacıncı gün embriyolarıydı şimdi bende de 2 tane var merakla sonuç bekliyorımm

Benimde çar günü kan testi günü inşallah peş peşe alırız haberleri Allah söletti belkide belirti varmı sende günlerimiz aynı ya ondan soruyorum
Aaa aynımı günlerimiz süper:) goguslerde hassasiyet devamlı bişey yeme hissi ve ara ara bunaliyorum sıcak basıyor ara ara bel ağrısı kasıklarda sancı hissi ama regli günüm pazartesi Allah korusun regli belirtileri bunlar aynı zamanda da oyuzden çok tetikteyim kendimi kaptirmakta istemiyorum kuzum

Kuzu benim eşim doktor ayni soruyu ben de sordum diyo ki yumurta toplama isi cok zor bir suru bicak darbesi aliyosun o kadar yara aliyo ki icerisi o yuzden yasak iliski dedi
Canım ben anestesizi olmadan toplattim yumurtaları. 8 tane olduğu için çok ağrılı ve acili olmadı ama benim ağrım eşiğimde yüksektir yumurta toplanırken çok hafif batmalar olmuştu ama onun öncesinde yumurtaliklar sargı bezi ve tenturdiyot ile siliniyor o zorlamisti beni ancak anesteziyi zor atan bir bünyem olduğu için ben ayık olmaktan memnun kalmıştım

Doktorun sana iğne verdi mi progeston bana hala günde 3 iğne verdi kan sulandırıcı bide bağışıklık için

Onu geçen transferimde olmustum evet o baya agrı yapıyor maalesef bu sefer doktorum göbekten iğne verdi her gün göbekten yapıyorum ben bir de vajinal tablet var günde 4tane ondan atıyorum
Ay bende siz gibi bol bol progeston fitil ve iğne vuruluyorum bu hormonlardan mıdır nedir bilmem dokunsan ağlayacak moddayim

Doktorun sana iğne verdi mi progeston bana hala günde 3 iğne verdi kan sulandırıcı bide bağışıklık için
Cnm 2 iğne ve estorfem kullanıyorum progestani fitil olarak kullanıyorum bende günde 3 defa okadar kan sulandırıcı ilk 3 gün CORASPİN verdi..pembe bı lekelenmem oldu 3.gun gecesi ..ertesi gün kesti corapini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…