- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.141
Canım çok saol kalbimiz etiketAyyyy sizi stalkladım resmenKriel canım hayırlı uğurlu olsuuuun sağlıkla devam etsin inşallah bekleyen herkese nasip etsin.
Fuliiii dondurulmuşa korun git anacım az gidiyosun zateeennetice de bizde kontrole gidiyoruz . Dikkat edip Allah a emanet.
Kızlar sizi de çok öpüyorum etiket yaptmadı şuan anlamadım niye aslimuuu
Bu nasıl duadir allahım. Benim ki benden romantiklik bekliyor. Paşam yapmıyor amaHep odun bi kocam olsun diye dua ederdim bekarken. Yumuşak olmasın, romantik olmasın. Rabbim de ne kadar ettiğim dua varsa kabul etmişduada çok aceleci olmayın
Kacıncı denemen. Pazartesı yapabılırsın.8 canım :)
İkşnci denemem canım carsamba test günüm carsamba kan vericem :)ama bugün cok fazla bel ağrısı adet ağrısı gibi agrım var sizde de var mıKacıncı denemen. Pazartesı yapabılırsın.
Ayyyyyyyy koptum resmenNeyse kendimi teselli ettiğim noktalar var. Mesela sigara içerken sigara paketini çorabına sıkıştırmazdı
Bu nasıl duadir allahım. Benim ki benden romantiklik bekliyor. Paşam yapmıyor amaeşimin romantiklik anlayışı tarladan buğday basagi toplayıp gelmek. Adama da bir şey diyemiyorum ben çiçek sevmiyorum
Şuan seni anladımİlkinde 5.gün negatifi görüp ilaçları doğru düzgün kullanmamıstım
Çarsamba test günün ise bekle evet. Ins güzel haber alırsın. Benımde asırı bel agrım var karın agrım var. Gögüs hasasıyetım var. Adet belırtılerı ama hamilelik belırtısıde olabılır bu.İkşnci denemem canım carsamba test günüm carsamba kan vericem :)ama bugün cok fazla bel ağrısı adet ağrısı gibi agrım var sizde de var mı
Sana da kuzuya yapar gibi yapmış öyle anladımbende iyle düşündüm de insaflı çıktı koyunlara yapmıştım ben diyor koyunlara yaptığın gibi bana yap dedim cesaretlendirmek için ama oda insan başka köyün başka dedi anlamadı benim ne kadar mecburluk çektiğimi
Amin canım benim aminnnAyyyy sizi stalkladım resmenKriel canım hayırlı uğurlu olsuuuun sağlıkla devam etsin inşallah bekleyen herkese nasip etsin.
Fuliiii dondurulmuşa korun git anacım az gidiyosun zateeennetice de bizde kontrole gidiyoruz . Dikkat edip Allah a emanet.
Kader ortağım benim hepsi aynı mı bilmem ama bizimkiler aynı anlaşılanErkekler hep mi boyle yaa
Ya almış gelmişti ben de hiç tepki yok. 1 hafta sonra copte gördü. Sevmedigimi bir daha anladı. Daha sonra saksı çiçeği almaya başladı onlari çok seviyorum ama ölüyorlar. Artık onu da alma diyorum. Sen en iyisi tatlı al hayat diyorumBende yiyecek Bi şey getir cicek soluyor diyorum ama cicek getirse belki heycanlanirim.bilmiyorum nasıl bir duygu
Göğüs hassasiyeti gelip geçiyor benim sürekli mi senin canım? Mesela 3 gün önce başladı cok şiddetliydi sonra hafifledi dün gece yine baya şiddetliydi hatta böyle acı saplanır gibi göğsüme bugün yine geçtiÇarsamba test günün ise bekle evet. Ins güzel haber alırsın. Benımde asırı bel agrım var karın agrım var. Gögüs hasasıyetım var. Adet belırtılerı ama hamilelik belırtısıde olabılır bu.
KuzumAyyyy sizi stalkladım resmenKriel canım hayırlı uğurlu olsuuuun sağlıkla devam etsin inşallah bekleyen herkese nasip etsin.
Benim ki bi kere çiçek aldı. Onda da eve geldi elinde bim poşetiBu nasıl duadir allahım. Benim ki benden romantiklik bekliyor. Paşam yapmıyor amaeşimin romantiklik anlayışı tarladan buğday basagi toplayıp gelmek. Adama da bir şey diyemiyorum ben çiçek sevmiyorum
Züğürt tesellisiAyyyyyyyy koptum resmen
Aaaa o konuda kimse eline su dökemez. Beni dışarı çıkarmaz yemeğe. Ama eve söyler. Gelsin kebaplar gitsin ekmek kadayıfları. Ben çok severim tatlı. Alır gelir sağolsunYa almış gelmişti ben de hiç tepki yok. 1 hafta sonra copte gördü. Sevmedigimi bir daha anladı. Daha sonra saksı çiçeği almaya başladı onlari çok seviyorum ama ölüyorlar. Artık onu da alma diyorum. Sen en iyisi tatlı al hayat diyorum
Beni de memnun etmek zormus beeee
Ben de d alayım o zaman yanıma.. Dediğin gibi en kötü onun güveniyle belki rahatlarımBence yanimizda gübendigimiz bişey olsa kuzu gibi yatariz
Ya keşke beni de bezleseler ama öyle Bi seçenek sunacaklar mi bilmiyorum ki.. Yapsalar hemen isterim valla.. Çünkü psikolojik olarak geliyo sanırım.Ben kullandım, önce ördek getirdiler kalçanı ağrıtıyor. Bez istermisin bezliyelim mi dediler iyi ki de demişler. Hayır idrarını yapıyorsun bitmiyor ki her 5 dakikada bir geliyor. Çünkü çok kasıyorsun tutuyorsun kendini o yüzden hemen yaptım bitti olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?