Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım çok saol kalbimiz etiket

Hep odun bi kocam olsun diye dua ederdim bekarken. Yumuşak olmasın, romantik olmasın. Rabbim de ne kadar ettiğim dua varsa kabul etmiş duada çok aceleci olmayın
Bu nasıl duadir allahım. Benim ki benden romantiklik bekliyor. Paşam yapmıyor ama eşimin romantiklik anlayışı tarladan buğday basagi toplayıp gelmek. Adama da bir şey diyemiyorum ben çiçek sevmiyorum

Bu nasıl duadir allahım. Benim ki benden romantiklik bekliyor. Paşam yapmıyor ama eşimin romantiklik anlayışı tarladan buğday basagi toplayıp gelmek. Adama da bir şey diyemiyorum ben çiçek sevmiyorum
Bende yiyecek Bi şey getir cicek soluyor diyorum ama cicek getirse belki heycanlanirim.bilmiyorum nasıl bir duygu

İkşnci denemem canım carsamba test günüm carsamba kan vericem :)ama bugün cok fazla bel ağrısı adet ağrısı gibi agrım var sizde de var mı
Çarsamba test günün ise bekle evet. Ins güzel haber alırsın. Benımde asırı bel agrım var karın agrım var. Gögüs hasasıyetım var. Adet belırtılerı ama hamilelik belırtısıde olabılır bu.

Sana da kuzuya yapar gibi yapmış öyle anladım

Amin canım benim aminnn Hep stalklasanaa sen bizi çok şükür canım bugünleri gördük. Bekleyenlere darısı

Bende yiyecek Bi şey getir cicek soluyor diyorum ama cicek getirse belki heycanlanirim.bilmiyorum nasıl bir duygu
Ya almış gelmişti ben de hiç tepki yok. 1 hafta sonra copte gördü. Sevmedigimi bir daha anladı. Daha sonra saksı çiçeği almaya başladı onlari çok seviyorum ama ölüyorlar. Artık onu da alma diyorum. Sen en iyisi tatlı al hayat diyorum
Beni de memnun etmek zormus beeee

Göğüs hassasiyeti gelip geçiyor benim sürekli mi senin canım? Mesela 3 gün önce başladı cok şiddetliydi sonra hafifledi dün gece yine baya şiddetliydi hatta böyle acı saplanır gibi göğsüme bugün yine geçti

Kuzum Ben de çok öpüyorum seni İnşallah iyisindir bebişin de iyidir cinsiyet belli mi
Topiktekiler de dicek gruba ne oluyor Sonuçta ben de tüple hamile kaldım ve hepiniz için dua edicem Eski dostluklar bir şekilde devam ediyor

Benim ki bi kere çiçek aldı. Onda da eve geldi elinde bim poşeti poşete koymuş kimse görmesin diye o da sabahın köründe kapıyı çaldı. Hiç beklemiyordum. Üstümde picamalar tek göz kapali. Algılayamadım bi 5 dakka baktım poşete

Aaaa o konuda kimse eline su dökemez. Beni dışarı çıkarmaz yemeğe. Ama eve söyler. Gelsin kebaplar gitsin ekmek kadayıfları. Ben çok severim tatlı. Alır gelir sağolsun

Bence yanimizda gübendigimiz bişey olsa kuzu gibi yatariz
Ben de d alayım o zaman yanıma.. Dediğin gibi en kötü onun güveniyle belki rahatlarım

Ya keşke beni de bezleseler ama öyle Bi seçenek sunacaklar mi bilmiyorum ki.. Yapsalar hemen isterim valla.. Çünkü psikolojik olarak geliyo sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…