- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.081
Canım 5. Gün embriyosuna bazı doktorlar 10 bazıları 12 gün diyo test için. 10. Gün kanda kesin çıkar diye düşünüyorum.Ya ben 7 kasimd atransfer oldum banada 19 u test günün dedi doktor geç söylemedimi ya
Güzwl sonuçlar alorsın inşallah arkadaşımMerhaba kızlar bende 2.tedavimi oluyorum şuan trAnsfer sonrası beklemedeyim 5.gün embriyolarıydı dua edin bana da
Kacıncı gün embriyosu canm senınYa ben 7 kasimd atransfer oldum banada 19 u test günün dedi doktor geç söylemedimi ya
Aynen sen kan testini ne zaman verecen canmCanım 5. Gün embriyosuna bazı doktorlar 10 bazıları 12 gün diyo test için. 10. Gün kanda kesin çıkar diye düşünüyorum.
En az iki kat artış beklenir canım senin artış güzel iki. Gün. Sonra yine baktirirsnYaaa gercektenmi iyimi yani
Aynen pazartesi yine baktiricamEn az iki kat artış beklenir canım senin artış güzel iki. Gün. Sonra yine baktirirsn
Super katlanmısKizlar bugunde dayanamayip 8. Gun kan testti verdim 90 cikti .. 6.gun 22 cikmisti iyimidir bu sonuc
Ben de yarın veririm kanı büyük ihtimal. Artışı takip ederim.Aynen sen kan testini ne zaman verecen canm
Maşallah çok güzel artmış değerin canım darısı bizeAynen pazartesi yine baktiricam
Ayyyy internetten sipariş verdimki geç yapayım die ..çok heyecanlı ve bı okadarda korkuyorum Allah yardımcımız olsunTest Yapsan çıkar canım
Amin inşallah cnm benimBen de yarın veririm kanı büyük ihtimal. Artışı takip ederim.
hayırlısıyla sağlıkla artar inşallah
2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi kuzumKacıncı gün embriyosu canm senın
Amin hepimiz inşallahGüzwl sonuçlar alorsın inşallah arkadaşım
Pazartesi kesin eline ulaşicaksa bekle istersen ama sen bilirisn iki embriyo olduğu için kesin çıkarAyyyy internetten sipariş verdimki geç yapayım die ..çok heyecanlı ve bı okadarda korkuyorum Allah yardımcımız olsunpazartesi kargoyh beklemeyip yarın nöbetçi eczaneden test alsam mı yapsam mı ya
2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi kuzum
Bana da 2 adet 5.gün emb transfer ettiler inşallah benimkide sizinki gibi tutar sizde sağlıkla kucagınıza alın inşallah amin peki tek mi çift mi yutmuş?belirti varmıydı2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi kuzum
Aynı gün transfer olmuşuz güzel sonuçlar alırız inşallah bende de aynı ağrılar var.kızlar merhaba kasım 5inde 3.gün 2 tane embriyo transfer edildi bugün 9.günüm 2 gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve vajinamda da ağrılar oluyor parfüm kolkuları midemi kaldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?