Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar climara bant kullanan varmı aranızda başım kaldı bu bantla dertte ya ilk defa bu transferimde yazsı nereye yapıştırıyonuz kalkıyo içi boşluk oluyo
Ben kullanıyorum bir tane omuzuma bir tane koluma kolun üst kısmına yapıştırdıktan sonra iyice ov hiç çıkmıyor hatta değiştirirken zor kalkıyor SGK karşılıyor mu biliyor musun ben hep kendim aldım.

İlk kutuyu reçetteyle aldım ama yetmezki üç. Günde bir değiş dedi doktor ikinci kutu parayla aile hekimide yazabiliyo bilgin olsun bu arada omzun neresi canım sırt tarafına doğrumu arakayamı baya sıkımtıya soktu bu beni çıkıyo

Evet arkaya sütyenin ipine denk gelmeyecek şekilde birinin yapması lazım yoksa elin yetişmez.ben bir gün kolumdakini bir gün omuzumdakini değiştiriyorum maliyetli oluyor yazdırayım o zaman sagol canım

Inşallah birşey yoktur canım tez vakitte olursunuz transfer. İlk önce kötü hissettim ama sonradan atlattım her zamanki halimiz işte sen adet oldun mu kuzum?
Çok açık pembe lekem geldi nihayet gece başlar. Salı gününe de randevu alırım artik

Hoşgeldin evine ya canım bu kalçadan iğne yaparken, enjeksiyonu dibine kadar mı sokuyosun, bide vurduğun yerin önemi var mı? Yani yanlış yere vurmak diye bişey var mı?

Ben yarın kesin olarak açılışı yapmış oluyorum. 2, 3 güne gelin arkamdan
Takılın peşime
İlacım bugün bitti salı çarşamba gelir insallaj yani kesin gelmesi lazım cumaya randevu aldim çünkü pembiss123 nerdesin kız sıraya gir

Hoşgeldin evine ya canım bu kalçadan iğne yaparken, enjeksiyonu dibine kadar mı sokuyosun, bide vurduğun yerin önemi var mı? Yani yanlış yere vurmak diye bişey var mı?
Hosbuldum canım teşekkür ederim evet dibine kadar sokuyorsun vurduğun yer önemli çünkü sinirlere gelmemesi lazım Allah korusun kötü şeyler olabilir benim vurulduğum yerler belli o yüzden ona bakarak gösterdim eşime sağlık ocağı da hastanede bana uzak her gün gidip gelme şansım yok vurana cesaret lazım ve bilgi vurulanin da kendini kasmamasi lazım bu arada ilacı yavaş bıraktıkları zaman daha az acı oluyor ama vuranlar bi anda vurmaya çalıştığı için topaklaniyor sertleşip acıyor vurulan yerler benim hep morarmış nokta şeklinde yani keşke anlatabilsem görsel olarak iğneler eğer sağ tarafa vuruluyorsa sağ kalçayı dörde bölüp sağ üst köşenin ortasına vuruyorsun eğer sol tarafa vurulacaksa sol kalçayı dörde bölüp sol üst köşenin ortasına vuruyorsun sinirlerden uzak olması için bu böyle öğretildi bize

Bana aile hekiminin hemşiresi ust yan bacakta da vurabilirsiniz demişlerdi kendim vurdum 1 kere ama kqlcadaki aci ne ki 1 gun basamadım üzerine sonra. 2 video izledik eşimin eline verdim vurdedim kalcadwn vurdu sobra tup bebek doktorum bi kızdı banasen ne yapıyorsun diye ama bece oluyordu

Kas ici iste ama kalça daha az hissediliyor bacak beni korkutur hep doktorun korkmasinin sebebi bilmeyen birinin elinde oluşundan mecburi kalıyorsun da gerçekten iyi öğrenmek lazım eşim çok korkakdir kan görünce bayılır ama mecburi yapmak zorunda kaldı bak saatim geçiyor acımıyor vur sen dedim dedim sonunda vurdu baktı ben tepki vermiyorum rahatladı yavaş bırak ilacı dedim hiç hissetmedim valla

Yok yok bacağa sakin yapmayin yaptirmayin cok acayip bişey...ama kalca bence kolay doktoru dinlemem bir daha yaptırırım esime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…