- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.061
Eşin biliyor mu dikkat etsin orta kısımdan uzak olması lazım insan sinirleri vücudun orta kısımlarından yayılır ☺Yok yok bacağa sakin yapmayin yaptirmayincok acayip bişey...ama kalca bence kolay doktoru dinlemem bir daha yaptırırım esime :))
Bana 20 Kasım test günü verdiler pazartesi günü başlarım artık kısmetseBende persembe filan düşünüyorum ama. Bilemiyorum korkuyorum cozgıyı göremem dıye
Güzel artmış canımKizlar bugunde dayanamayip 8. Gun kan testti verdim 90 cikti .. 6.gun 22 cikmisti iyimidir bu sonuc
Yok yapmayacağım bekliyecegim kuzumSabah ilk idrarla yapabilirsin canım elinde test varsa
Pazartesı yapabilirsın canımBenim de transfer 9 kasım 5. Gün embriyosu. Yapsam mi acaba ben
O zaman parti zamaniÇok açık pembe lekem geldi nihayetgece başlar. Salı gününe de randevu alırım artik
Selda belirrın fılan varmı canımYok yapmayacağım bekliyecegim kuzum
Hadi gözün aydin canim yarin sokulse pazartesi yada sali gidersinÇok açık pembe lekem geldi nihayetgece başlar. Salı gününe de randevu alırım artik
Belim de hafiften agri var. Bir de yemek yedikyen sonra mide bulantim oluyorSelda belirrın fılan varmı canım
Bir de akintim fazlalastiSelda belirrın fılan varmı canım
Maşallah rabbim bizlerede nasip etsinKizlar bugunde dayanamayip 8. Gun kan testti verdim 90 cikti .. 6.gun 22 cikmisti iyimidir bu sonuc
Evet canım rahim içinde yer çekimi yok diyodu bi arkadaşım da
Ya ben 7 kasimd atransfer oldum banada 19 u test günün dedi doktor geç söylemedimi yaAyın 19und dedı doktor
5 gün embriyosu benım
Benimde pazartesi adet günüm..transfer günü hariç 7.gunum bugün pazartesi 9.gun oluyor ..bende de ara ara sancı varBenim de bugün cok agrım var ya
Test Yapsan çıkar canımYa ben 7 kasimd atransfer oldum banada 19 u test günün dedi doktor geç söylemedimi ya
Yaaa gercektenmi iyimi yaniGüzel artmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?