- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 44
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.961
Canım sen 10 kasım da transfer olmadin mi?Benden 1 gün önce transfer olmuştun
10 kasım da oldum canımCanım sen 10 kasım da transfer olmadin mi?
Tebrik ederim kuzumHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
AslımmCanımın içiYa nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin İkizlerime ikiz arkadaşları geliyor inşallah
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallaahTebrik ederim kuzum
Sağlıkla ilerlesin inşallahhh
Kendini yalnız hissetme. Bakalım biz de neler var neler yokGüzel haber var mı kızlar?
Bana qlairista diye ilaç verdi doktor E2 çok yüksek çıkmış kistin erimesi gerekiyormuş bu ayda kaldı benimilk etapta üzüldüm ama hayırlısı artık.
İlaçtan kullanan var mı hiç ilk defa duydum bu ilacı
Hep dualarımdasınız
Tedavide olduğun için daha yumyrtaların çatlamamıştır. Çatlamadığına göre de bişey olmaz merak etme canım. Ama şu süreçte artık mesafe koyunKizlar simdi size bisey anlatcam ve sorcam. Simdi benim igne tedavimin 6. günüydü. Yani adet sonrasi 9. gündü dün ve esimle birlikte olduk. Bana sordu yasak degil demi diye yok dedim yumurta toplanmadan 3 gün önce basliyo yasak. Söyle ki ben yurtdisindayim, bana verdikleri kagitta almanca yaziyor hersey. Ben yanlis anlamisim halbuki kac kere okudum. Bugün tekrar okudum meger yazan suymus: tedavi basladiktan yumurta toplama islemi sonrasi 3 gün dahil iliski, cogul gebelik tehlikesinden dolayi yasak. Yani simdi nederseniz deyin yaptigima aptallik deyin ihmalkarlik Deyin ama yani kontrolümden cikti. Doktora da sormak aklima gelmedi. O da biz bisey demedi. Kagitta da öyle büyük ve kalin harfle falan yazmiyordu.. anlicaginiz simdi ne olcak? Pazartesi 2. ultrason randevum var. Doktora söylesem bana kizcak kesin okumadin mi diye. Bisey olur mu ki ya
Canım ilişki sırasında bi ağrın kanaman vs olmadıysa bence bişecik olmazz. Sen yine gidince söyle doktoruna için rahat olsun.Kizlar simdi size bisey anlatcam ve sorcam. Simdi benim igne tedavimin 6. günüydü. Yani adet sonrasi 9. gündü dün ve esimle birlikte olduk. Bana sordu yasak degil demi diye yok dedim yumurta toplanmadan 3 gün önce basliyo yasak. Söyle ki ben yurtdisindayim, bana verdikleri kagitta almanca yaziyor hersey. Ben yanlis anlamisim halbuki kac kere okudum. Bugün tekrar okudum meger yazan suymus: tedavi basladiktan yumurta toplama islemi sonrasi 3 gün dahil iliski, cogul gebelik tehlikesinden dolayi yasak. Yani simdi nederseniz deyin yaptigima aptallik deyin ihmalkarlik Deyin ama yani kontrolümden cikti. Doktora da sormak aklima gelmedi. O da biz bisey demedi. Kagitta da öyle büyük ve kalin harfle falan yazmiyordu.. anlicaginiz simdi ne olcak? Pazartesi 2. ultrason randevum var. Doktora söylesem bana kizcak kesin okumadin mi diye. Bisey olur mu ki ya
Ay iyi bari biraz icim rahatladi. Su catlatma igneleri en son olanlar mi. Pazar pazartesi Ek olarak yeni bi igne verdi de. Eger olsa sanirim tehlike hala var. Cünkü sperm vücutta 3-5 güne kdar yasiyorsa tehlikeliTedavide olduğun için daha yumyrtaların çatlamamıştır. Çatlamadığına göre de bişey olmaz merak etme canım. Ama şu süreçte artık mesafe koyungerçi hiç yasak koymayan dr'lar da var. Ben benim dr.un önerdiğini söylüyorum. Tedavinin basından beri yasak bize.
Yok olmadi kanamacok sükür ama normal zamandakinden farkli bi hafif acima oldu gibi gecti sonra. Tesekkür ederim canimCanım ilişki sırasında bi ağrın kanaman vs olmadıysa bence bişecik olmazz. Sen yine gidince söyle doktoruna için rahat olsun.
Canm senın transfer ayın kacında olduCanım ilişki sırasında bi ağrın kanaman vs olmadıysa bence bişecik olmazz. Sen yine gidince söyle doktoruna için rahat olsun.
Daha önce de oldu tedavi 3 sene evvel ama hatirlamiyorum ki hic ne dediler o zaman dediler mi yaziyor muydu hicbir fikrim yok. Aynen artik Mesafeliyim ona karsi hihTedavide olduğun için daha yumyrtaların çatlamamıştır. Çatlamadığına göre de bişey olmaz merak etme canım. Ama şu süreçte artık mesafe koyungerçi hiç yasak koymayan dr'lar da var. Ben benim dr.un önerdiğini söylüyorum. Tedavinin basından beri yasak bize.
Adet kanı gibi sürekli mi? Ilaçlar kimyamızı bozuyor. Tam adet olamadıysan yine adet oluyor olabilirsin. Dün gece sana söylemiştim sankiKızlar Merhaba! 17ekimde opu oldum Sat 29ekimdi 17gün oldu dün kasık ağrısı çektim bugünde kan geldi.sizce sebebi ne olabilir? kaç gündür de akıntım vrdı!enfeksiyon yada baska birşey bilgisi olan varmı ?
Ya aktif şekilde çalışıyor olmasam hadi neyse diyeceğim dikkat ederim şöyle böyle ama tüm koşullar olumsuz yani şuan. Acelem de yok çok şükür O yüzden bir süre erteleyeceğim. Bahara daha iyi olur şuankinden en azından napimEvet canım bizim burada vakalr aynı malesef ben de korkuyorum aslında ama dondurulmuş transfer de çok gidilmiyor diye avutuyorum kendimigeçen yil martta bende tüp bebeğe baslicktim korona çıkınca hazirana kalmıştı. Bncede en iyisi senin için ertelemek olur fazla hastaneye gidiliyor çünkü belki beklerken surpriz olur
İnsallah canım transfer hazırlığına başlayınca haber veririm mutlakaYa aktif şekilde çalışıyor olmasam hadi neyse diyeceğim dikkat ederim şöyle böyle ama tüm koşullar olumsuz yani şuan. Acelem de yok çok şükür O yüzden bir süre erteleyeceğim. Bahara daha iyi olur şuankinden en azından napimİnşallah sürpriz olur gerek kalmaz nasip bu işler
Eğer bu ay içinde başlarsan ya da ne zaman olursa beni de etiketle olur mu merak ediyorum seni
Yok kız 5 gün yaşamıyor. En fazla 72 saat. 3 gün yani.Ay iyi bari biraz icim rahatladi. Su catlatma igneleri en son olanlar mi. Pazar pazartesi Ek olarak yeni bi igne verdi de. Eger olsa sanirim tehlike hala var. Cünkü sperm vücutta 3-5 güne kdar yasiyorsa tehlikeli
9 kasım canımCanm senın transfer ayın kacında oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?