Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende yumurta toplamadan çıktım 6 tane dedi daha doğrusu 5 6 tane dedi demekki biri ii değildi. dedim hocam nasıl bilmiyorum kaç tanesi olgun yarın ararlar sizi dedi morelim bozuldu en azından 3 tanesi de ii çıksa dondurucam doktorun bi tahmini olamaz mı sizce olur inş dedi

Aynen bende sizin gibiyim oğlum kardeş çok istiyor bende istiyorum ama onun ısrsrlaru sonucu başladık. Siz mi çift embriyo istediniz

Yaparsın yaparsın bide şöyle dene. Tam kendini yana doğru kaydırırken uzun nefes al, diyaframdan. Yani alt kısımdan. Ciğerden değil
Bi de öyle deneyim ben ameliyat ve opularda sedyeden sedye geçerken kendimce çok dikkat ettiğimi düşünüyordum ama o hasta bakicilar sanki çok hunharca geçiyormuşum gibi tepkiler vermişlerdi şimdi yine öyle geçersem diye korkuyorum. Bi o Bi de şu tuvalet konusu.. Beni en çok düşündüren iki konu..

Wc konusu bende de tam bir muamma. Mesane pedi ne kadar tutar bilmiyorum. Ama bisey bulucam muhakkak. Yanimda öyle bisey olsa, tutarim da kendimi. Kurtulmak icin alternatif var ya. Herşey psikolojik işte.

Güzel haber var mı kızlar?
Bana qlairista diye ilaç verdi doktor E2 çok yüksek çıkmış kistin erimesi gerekiyormuş bu ayda kaldı benim ilk etapta üzüldüm ama hayırlısı artık.
İlaçtan kullanan var mı hiç ilk defa duydum bu ilacı

Benim doktorum da hiç yatmıyosun dedi. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle seni odaya götürcekler, önce tuvalete gir sonra giyin otur beni bekle gelecem bilgi vermeye dedi geldigimde yatıyor
Sende mi yurtdışındasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Biz niye bu kadar korkuyormuşuz senin doktorda yatırmamış. Birşey daha ilişki var mıydı?

Canım 4. Gün üstümü değişirken hissettim göğüs ağrısını, uçları acımıyo yanlarından bastırınca ağrıyo. Uzanıp dinlenirken hissediyodum karın agrısını da.
Ya insallah benim de pozitif çıkar normal adet günüme 2 gün kaldı bugün belim falan ağrıyor ondan sanırım

Sende mi yurtdışındasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Biz niye bu kadar korkuyormuşuz senin doktorda yatırmamış. Birşey daha ilişki var mıydı?
Yok canım Adanada doktorum. Sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap, yat dinlen ara ara evde yürü yine yat mesela.
Transfer gününe kadar ilişki serbestti canım transferle beraber yasakladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…