- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.921
İnşallah canımSabah sabah çok mutlu oldum kızları bunları görünce allahım bana da nasip nolur
Amin inşallah canım çok sağolSenin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah canım
Aynen bende sizin gibiyim oğlum kardeş çok istiyor bende istiyorum ama onun ısrsrlaru sonucu başladık. Siz mi çift embriyo istedinizHerkese merhaba,umarim hepinizin kucaklari bebelerinizle dolar. Bende dun transfer oldum,dondurulmus cift 5. Gun embriyolari.7 yasinda oglum var,oda dondurulmustu. Kardes istegine dayanamadim yine denemeye karar verdim.hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
Belirtın varmıydı canım. Kusura bakma soruyorum ama. Cok emek verıyoruz. Rabbım bosa cıkarmasınÇıkmaz henüz boş yere moralini bozma yapma bence.
8. Gün falan yap ilk
Bi de öyle deneyimYaparsın yaparsınbide şöyle dene. Tam kendini yana doğru kaydırırken uzun nefes al, diyaframdan. Yani alt kısımdan. Ciğerden değil
Elbette vaaaarHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Wc konusu bende de tam bir muamma. Mesane pedi ne kadar tutar bilmiyorum. Ama bisey bulucam muhakkak. Yanimda öyle bisey olsa, tutarim da kendimi. Kurtulmak icin alternatif var ya. Herşey psikolojik işte.Bi de öyle deneyimben ameliyat ve opularda sedyeden sedye geçerken kendimce çok dikkat ettiğimi düşünüyordum ama o hasta bakicilar sanki çok hunharca geçiyormuşum gibi tepkiler vermişlerdi şimdi yine öyle geçersem diye korkuyorum. Bi o Bi de şu tuvalet konusu.. Beni en çok düşündüren iki konu..
Bende alayım ozaman kefir hergun ıcıyormusunKefir kesinlikle başımın tacı kendisi
Canm senın de var bence.. Allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin ben 8. Gunu yapmistim tek cızgı cıkmıs ti ilk transferde senın bariz bellıAmin inşallah canım çok sağolDarısı tüm bekleyenlere olsun
Karın ve gögüs agrısıydı belirtilerim canım.Belirtın varmıydı canım. Kusura bakma soruyorum ama. Cok emek verıyoruz. Rabbım bosa cıkarmasın
Sende mi yurtdışındasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim doktorum da hiç yatmıyosun dedi. Transferi yaptıktan sonra sedyeyle seni odaya götürcekler, önce tuvalete gir sonra giyin otur beni bekle gelecem bilgi vermeye dedi geldigimde yatıyor
Amin canım inşallah Allah razı olsunCanm senın de var bence.. Allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin ben 8. Gunu yapmistim tek cızgı cıkmıs ti ilk transferde senın bariz bellı
Ya insallah benim de pozitif çıkar normal adet günüme 2 gün kaldı bugün belim falan ağrıyor ondan sanırımCanım 4. Gün üstümü değişirken hissettim göğüs ağrısını, uçları acımıyo yanlarından bastırınca ağrıyo. Uzanıp dinlenirken hissediyodum karın agrısını da.
Yok canım Adanada doktorum. Sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap, yat dinlen ara ara evde yürü yine yat mesela.Sende mi yurtdışındasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBiz niye bu kadar korkuyormuşuz senin doktorda yatırmamış. Birşey daha ilişki var mıydı?
İnşallah güzel haberleri verirsin bizeYa insallah benim de pozitif çıkar normal adet günüme 2 gün kaldı bugün belim falan ağrıyor ondan sanırım
Bana da duphaston verdi birde folbiol size başka ilaç verdi miben duphaston kullanacağım
Evet sabahları kalkar kalkmaz aç karna bi sb içiyorumBende alayım ozaman kefir hergun ıcıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?