- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.981
Hamilelik olmadığına göre bizde hiç yasamiyor bnce bünyem spermi kabul etmiyorYok kız 5 gün yaşamıyor. En fazla 72 saat. 3 gün yani.
Canım en fazla ikiz ya da ucuz hamile kalirsinKizlar simdi size bisey anlatcam ve sorcam. Simdi benim igne tedavimin 6. günüydü. Yani adet sonrasi 9. gündü dün ve esimle birlikte olduk. Bana sordu yasak degil demi diye yok dedim yumurta toplanmadan 3 gün önce basliyo yasak. Söyle ki ben yurtdisindayim, bana verdikleri kagitta almanca yaziyor hersey. Ben yanlis anlamisim halbuki kac kere okudum. Bugün tekrar okudum meger yazan suymus: tedavi basladiktan yumurta toplama islemi sonrasi 3 gün dahil iliski, cogul gebelik tehlikesinden dolayi yasak. Yani simdi nederseniz deyin yaptigima aptallik deyin ihmalkarlik Deyin ama yani kontrolümden cikti. Doktora da sormak aklima gelmedi. O da biz bisey demedi. Kagitta da öyle büyük ve kalin harfle falan yazmiyordu.. anlicaginiz simdi ne olcak? Pazartesi 2. ultrason randevum var. Doktora söylesem bana kizcak kesin okumadin mi diye. Bisey olur mu ki ya
Aynen ya ben de yasak için şöyle düşünüyorum. 8 yıl olmamış şimdi mi olucakHamilelik olmadığına göre bizde hiç yasamiyor bnce bünyem spermi kabul etmiyor
Anladim canim Ben öyle okumustum dogrudur. Neyse umarim bisey olmazYok kız 5 gün yaşamıyor. En fazla 72 saat. 3 gün yani.
Anladim canim bunu konusmustun yani doktorunla. Evet zaten kagitta da tehlike olarak onu yaziyor ama zaten sikinti da orda. Yani Ben isterim cok ikiz ücüz bebeler ama kaybetmeye gücüm yok artikCanım en fazla ikiz ya da ucuz hamile kalirsin(en kötü senaryoyu yazdim) doktorumda bana öyle demişti. Çoğul gebelik olabilir diye
Yumurta toplama ıslemı baslamadan 3 gun once yasak basılıyor canm tam olarak dogru olanı YapmıssınKizlar simdi size bisey anlatcam ve sorcam. Simdi benim igne tedavimin 6. günüydü. Yani adet sonrasi 9. gündü dün ve esimle birlikte olduk. Bana sordu yasak degil demi diye yok dedim yumurta toplanmadan 3 gün önce basliyo yasak. Söyle ki ben yurtdisindayim, bana verdikleri kagitta almanca yaziyor hersey. Ben yanlis anlamisim halbuki kac kere okudum. Bugün tekrar okudum meger yazan suymus: tedavi basladiktan yumurta toplama islemi sonrasi 3 gün dahil iliski, cogul gebelik tehlikesinden dolayi yasak. Yani simdi nederseniz deyin yaptigima aptallik deyin ihmalkarlik Deyin ama yani kontrolümden cikti. Doktora da sormak aklima gelmedi. O da biz bisey demedi. Kagitta da öyle büyük ve kalin harfle falan yazmiyordu.. anlicaginiz simdi ne olcak? Pazartesi 2. ultrason randevum var. Doktora söylesem bana kizcak kesin okumadin mi diye. Bisey olur mu ki ya
Hi evet benimle aynı gün sizinkisi9 kasım canım
Sanirim öyle benimki deHamilelik olmadığına göre bizde hiç yasamiyor bnce bünyem spermi kabul etmiyor
Bilmeyerek dogru olani mi anlamisimYumurta toplama ıslemı baslamadan 3 gun once yasak basılıyor canm tam olarak dogru olanı Yapmıssın
Teşekkür ederim canım benim kayda değer bir gelişme olursa mutlaka haberdar ederimOptimussprime Sen de gelişmelerinden bizleri haberdar et canım biz de seni merak ediyoruz baharı beklerken bebişin kendi gelir sana inşallah
Amiiinnnnİnsallah canım transfer hazırlığına başlayınca haber veririm mutlakagüzel haberler vermek nasip olsun birbirimize
Bence de psikolojik ama işte oluyor demek ki herkes aynı şeyi dediğine göreWc konusu bende de tam bir muamma. Mesane pedi ne kadar tutar bilmiyorum. Ama bisey bulucam muhakkak. Yanimda öyle bisey olsa, tutarim da kendimi. Kurtulmak icin alternatif var ya. Herşey psikolojik işte.
Şöyle soyleyeyım yanlıs bilgide vermek istemiyorum tabi, benimki aynen senin ki gibi oldu. Doktorumun onerısı bu sekıldeydı, yumurta toplama ıslemı oldugu gun, esınden de sperm alıyorlar 3 gunluk perhiz olmus oluyor. Sen hangi ülkedesın acaba..Bilmeyerek dogru olani mi anlamisimay cok güldüm. Esime de diyorum ki yook daha yasak degilyumurta toplamadan 3 gün evvel yasak basliyo isin komik yani henüz toplama günü de belli degil yani net. Ama tahminim var tabi hemen hemen olarak güne dair
Aynen canim onun 4-5 gün dolu olmasi gerekiyormus. Ben avusturya dayim canimŞöyle soyleyeyım yanlıs bilgide vermek istemiyorum tabi, benimki aynen senin ki gibi oldu. Doktorumun onerısı bu sekıldeydı, yumurta toplama ıslemı oldugu gun, esınden de sperm alıyorlar 3 gunluk perhiz olmus oluyor. Sen hangi ülkedesın acaba..
Ağrı bazen oluyor bazen olmuyor ama benim de morardı hepKizlar kan sulandirici kullananlar, hepiniz igne seklinde mi kullaniyorsunuz. Ben ilk kez kullanmaya basladim dünden beri. ProteinS cok atmis o yüzden baslicaz ve hamilelik boyunca hep vurulcaksin dedi. Sizde de ayni sekilde mi. Bi de vururken cok agri yapiyor bu normal mi aciyor baya
Adi ne acaba kullandiginin canimAğrı bazen oluyor bazen olmuyor ama benim de morardı hep
Normql canim morarma sertlik vs oluyorAdi ne acaba kullandiginin canim
Oksapar canım benim ki günde 1 taneAdi ne acaba kullandiginin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?