Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım en fazla ikiz ya da ucuz hamile kalirsin(en kötü senaryoyu yazdim) doktorumda bana öyle demişti. Çoğul gebelik olabilir diye

Canım en fazla ikiz ya da ucuz hamile kalirsin(en kötü senaryoyu yazdim) doktorumda bana öyle demişti. Çoğul gebelik olabilir diye
Anladim canim bunu konusmustun yani doktorunla. Evet zaten kagitta da tehlike olarak onu yaziyor ama zaten sikinti da orda. Yani Ben isterim cok ikiz ücüz bebeler ama kaybetmeye gücüm yok artik o yüzden korkuyorum rabbim saglikli olcaksa versin hepimize insallah

Yumurta toplama ıslemı baslamadan 3 gun once yasak basılıyor canm tam olarak dogru olanı Yapmıssın

Yumurta toplama ıslemı baslamadan 3 gun once yasak basılıyor canm tam olarak dogru olanı Yapmıssın
Bilmeyerek dogru olani mi anlamisim ay cok güldüm. Esime de diyorum ki yook daha yasak degilyumurta toplamadan 3 gün evvel yasak basliyo isin komik yani henüz toplama günü de belli degil yani net. Ama tahminim var tabi hemen hemen olarak güne dair

Optimussprime Sen de gelişmelerinden bizleri haberdar et canım biz de seni merak ediyoruz baharı beklerken bebişin kendi gelir sana inşallah
Teşekkür ederim canım benim kayda değer bir gelişme olursa mutlaka haberdar ederim
Sizi takip ediyor olacağım hep ben zaten

Wc konusu bende de tam bir muamma. Mesane pedi ne kadar tutar bilmiyorum. Ama bisey bulucam muhakkak. Yanimda öyle bisey olsa, tutarim da kendimi. Kurtulmak icin alternatif var ya. Herşey psikolojik işte.
Bence de psikolojik ama işte oluyor demek ki herkes aynı şeyi dediğine göre mesane pedini ben de araştırcam

Şöyle soyleyeyım yanlıs bilgide vermek istemiyorum tabi, benimki aynen senin ki gibi oldu. Doktorumun onerısı bu sekıldeydı, yumurta toplama ıslemı oldugu gun, esınden de sperm alıyorlar 3 gunluk perhiz olmus oluyor. Sen hangi ülkedesın acaba..

Kizlar kan sulandirici kullananlar, hepiniz igne seklinde mi kullaniyorsunuz. Ben ilk kez kullanmaya basladim dünden beri. ProteinS cok atmis o yüzden baslicaz ve hamilelik boyunca hep vurulcaksin dedi. Sizde de ayni sekilde mi. Bi de vururken cok agri yapiyor bu normal mi aciyor baya

Aynen canim onun 4-5 gün dolu olmasi gerekiyormus. Ben avusturya dayim canim

Ağrı bazen oluyor bazen olmuyor ama benim de morardı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…