• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Heyecandan ölüyorum 🥰🥰 var mı kızlar?
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin🧿🧿🤰💕 sağlıklı gebelik sürecin olsun peki doktoruna haber verdin mi normalde kacindaydi kan testi tarihin ne zaman vereceksin şimdi?? Aynı günde transfer olduk sizinle inşallah benim minigimde bana tutunmuştur🥰🥰 ben 8. Gün yapmayı düşünüyorum en erken..cesaret edemiyorum tek embriyo benim🙏

Kriel Kriel ikizler geliyor ikizleeeerrrrrr :anneadayı::anneadayı:
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler 🙏🏼🙏🏼 Görüyorsun ki seni takibi bırakmadım🤣
Canım çok mutlu ettin♥️ Çok sağol kuzum benim çok şükür bugünleri görmeyi nasip etti Allah, sağlıkla ilerlesin inşallah🙏🏻 En kısa zamanda sana da nasip olsun canım benim🙏🏻

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin🧿🧿🤰💕 sağlıklı gebelik sürecin olsun peki doktoruna haber verdin mi normalde kacindaydi kan testi tarihin ne zaman vereceksin şimdi?? Aynı günde transfer olduk sizinle inşallah benim minigimde bana tutunmuştur🥰🥰 ben 8. Gün yapmayı düşünüyorum en erken..cesaret edemiyorum tek embriyo benim🙏
Bence de tek embriyo daha net cıkar 8. Gün. Tedaviye başladıgımızdan beri bi yanımız hep sabrediyorr, az daha dayan. Doktorum perşembe kan testi istedi. Ona şuan haber vermedim kan yaptırınca haber veririm.

Kriel Kriel evet canım benim doktorumda Perşembe günü 19 unda işte kan testi🥰🥰🤰 hayırlı olsun aynı zamanda 21 inde tekrar istediler merkezden🧿🧿 çok şükür ya inşallah bu topicte bol bol pozitif haberleri alacağız hep birlikte herkese dua ediyorum🙏🙏💕 çok mutlu oldum ikizlere geliyoo🐣🐣
Ben de hep dua ediyorumm sıraylaa verelim pozitif haberleri inşallaah🙏🏻 Çok sağol canım benim.
kan testini de hayırlısıyla verelim güzelce artsın değerlerimiz inşallah🥰🥰

Aaa süper bi haber eee çok yaklaşmışsın:spor:
Her şey normalse bu ay başlıyorsun öyleyse değil mi?
Bu süreçte hiç doktorumla görüşmedim canım kontrole gel demişti. O yüzden gittiğimde belli olucak. Bir sıkıntı yoksa baslarim diye düşünüyorum 😁 sen naptin bakalım bu süreçte 🥰

Bu süreçte hiç doktorumla görüşmedim canım kontrole gel demişti. O yüzden gittiğimde belli olucak. Bir sıkıntı yoksa baslarim diye düşünüyorum 😁 sen naptin bakalım bu süreçte 🥰
Hadi o zaman hayırlısı olsun diyelim canım😊 ben hiçbir şey yapmıyorum iş güç devam. Bursadayım burda vakalar anormal düzeyde, hastaneler tıklım tıklım, özeller bile öyle. Durum böyle olunca tedaviyi eşimle ertelemeye karar verdik bahara kadar. Şu yoğunluğun bi azalması daha iyi olacak

Hadi o zaman hayırlısı olsun diyelim canım😊 ben hiçbir şey yapmıyorum iş güç devam. Bursadayım burda vakalar anormal düzeyde, hastaneler tıklım tıklım, özeller bile öyle. Durum böyle olunca tedaviyi eşimle ertelemeye karar verdik bahara kadar. Şu yoğunluğun bi azalması daha iyi olacak
Evet canım bizim burada vakalr aynı malesef ben de korkuyorum aslında ama dondurulmuş transfer de çok gidilmiyor diye avutuyorum kendimi 😁 geçen yil martta bende tüp bebeğe baslicktim korona çıkınca hazirana kalmıştı. Bncede en iyisi senin için ertelemek olur fazla hastaneye gidiliyor çünkü belki beklerken surpriz olur 🙏🏻🥰

Kızlar Merhaba! 17ekimde opu oldum Sat 29ekimdi 17gün oldu dün kasık ağrısı çektim bugünde kan geldi.sizce sebebi ne olabilir? kaç gündür de akıntım vrdı!enfeksiyon yada baska birşey bilgisi olan varmı ?

Back
X