- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi pembiss123
- #5.941

Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?
Darisi sana olsun en yakın zmanda canımKriel ikizler geliyor ikizleeeerrrrrr
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsünlerGörüyorsun ki seni takibi bırakmadım
![]()
Canım çok mutlu ettinKriel ikizler geliyor ikizleeeerrrrrr
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsünlerGörüyorsun ki seni takibi bırakmadım
![]()
Ve de sanaaDarisi sana olsun en yakın zmanda canım![]()
Sağol fulim sana bana isteyen herkese olsun inşallahDarisi sana olsun en yakın zmanda canım![]()
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin RabbimCanım çok mutlu ettinÇok sağol kuzum benim çok şükür bugünleri görmeyi nasip etti Allah, sağlıkla ilerlesin inşallah
En kısa zamanda sana da nasip olsun canım benim
![]()
Bence de tek embriyo daha net cıkar 8. Gün. Tedaviye başladıgımızdan beri bi yanımız hep sabrediyorr, az daha dayan. Doktorum perşembe kan testi istedi. Ona şuan haber vermedim kan yaptırınca haber veririm.Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinsağlıklı gebelik sürecin olsun peki doktoruna haber verdin mi normalde kacindaydi kan testi tarihin ne zaman vereceksin şimdi?? Aynı günde transfer olduk sizinle inşallah benim minigimde bana tutunmuştur
ben 8. Gün yapmayı düşünüyorum en erken..cesaret edemiyorum tek embriyo benim
![]()
Önümüzdeki hafta adet olmayı bekliyorum canım adet olunca gıdıcem doktora gerisi Allah kerimSağol fulim sana bana isteyen herkese olsun inşallahsenin kontrol de yaklaştı sanki yanlış mıyım? Ne alemdesin?
Canım benimki 3.gün çıkmaz diye düşünüyorum yapmak istiyorum amaİnşallah canımO zaman sende yarın mı idrara bakacaksın?
İnşallah sorunsuz başlıcak transfer hazırlığın canımÖnümüzdeki hafta adet olmayı bekliyorum canım adet olunca gıdıcem doktora gerisi Allah kerim![]()
Ben de hep dua ediyorumm sıraylaa verelim pozitif haberleri inşallaahKriel evet canım benim doktorumda Perşembe günü 19 unda işte kan testi
hayırlı olsun aynı zamanda 21 inde tekrar istediler merkezden
çok şükür ya inşallah bu topicte bol bol pozitif haberleri alacağız hep birlikte herkese dua ediyorum
çok mutlu oldum ikizlere geliyoo
![]()
Aaa süper bi haber eee çok yaklaşmışsınÖnümüzdeki hafta adet olmayı bekliyorum canım adet olunca gıdıcem doktora gerisi Allah kerim![]()
Bu süreçte hiç doktorumla görüşmedim canım kontrole gel demişti. O yüzden gittiğimde belli olucak. Bir sıkıntı yoksa baslarim diye düşünüyorumAaa süper bi haber eee çok yaklaşmışsın
Her şey normalse bu ay başlıyorsun öyleyse değil mi?
Evet biz istedik,4 tane dondurulmus vardi ,2 sini transfer istedik.negatif olursa tekrar denemeyi dusunmuyorum cunku.Aynen bende sizin gibiyim oğlum kardeş çok istiyor bende istiyorum ama onun ısrsrlaru sonucu başladık. Siz mi çift embriyo istediniz
Hadi o zaman hayırlısı olsun diyelim canımBu süreçte hiç doktorumla görüşmedim canım kontrole gel demişti. O yüzden gittiğimde belli olucak. Bir sıkıntı yoksa baslarim diye düşünüyorumsen naptin bakalım bu süreçte
![]()
Evet canım bizim burada vakalr aynı malesef ben de korkuyorum aslında ama dondurulmuş transfer de çok gidilmiyor diye avutuyorum kendimiHadi o zaman hayırlısı olsun diyelim canımben hiçbir şey yapmıyorum iş güç devam. Bursadayım burda vakalar anormal düzeyde, hastaneler tıklım tıklım, özeller bile öyle. Durum böyle olunca tedaviyi eşimle ertelemeye karar verdik bahara kadar. Şu yoğunluğun bi azalması daha iyi olacak
Canımın içiHeyecandan ölüyorumvar mı kızlar?