Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

yok cnm 5gün regl oldum.bugünkü gelen avuc içi kdr ve regl agrısı gibi değil rahimde kramp ve kasılmalar oldu tuhaf birşeydi.kramp girio sürekli
Inşaallah adet kanamasıdır da devami gelir. Çünkü geç yada erken olan duydum. Kötü bişey olmasında. Dün ki ruh halin değiştiyse adettir ama büyük ihtimal. Başka ne olabilir ki??

Bence de psikolojik ama işte oluyor demek ki herkes aynı şeyi dediğine göre mesane pedini ben de araştırcam
Ben kullandım, önce ördek getirdiler kalçanı ağrıtıyor. Bez istermisin bezliyelim mi dediler iyi ki de demişler. Hayır idrarını yapıyorsun bitmiyor ki her 5 dakikada bir geliyor. Çünkü çok kasıyorsun tutuyorsun kendini o yüzden hemen yaptım bitti olmuyor.

Aslımm Ne güzell dedin öyle, Amin İnşallah sağlıklaa ilerler de sağlıkla alırız kucaklarımıza çok sağol canım benim
Amin inşallah canım benim Sırayla hepinizi gebe görmeden doğurmam inşallah hep duamdı bu Gönülden ettim görünürde değil çok şükür seninki tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…