- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.001
Anladim canim benimki Lovenox diye bisey sanirim o burda üretiliyor farkliOksapar canım benim ki günde 1 tane
Hamilelik boyunca bunu nasil vurcaz ya baya zor olcakNo
Normql canim morarma sertlik vs oluyor
İçerikleri hep aynı canım aşağı yukarıAnladim canim benimki Lovenox diye bisey sanirim o burda üretiliyor farkli
Aynenİçerikleri hep aynı canım aşağı yukarı
Amin canımAnladim canim bunu konusmustun yani doktorunla. Evet zaten kagitta da tehlike olarak onu yaziyor ama zaten sikinti da orda. Yani Ben isterim cok ikiz ücüz bebeler ama kaybetmeye gücüm yok artiko yüzden korkuyorum rabbim saglikli olcaksa versin hepimize insallah
yok cnm 5gün regl oldum.bugünkü gelen avuc içi kdr ve regl agrısı gibi değil rahimde kramp ve kasılmalar oldu tuhaf birşeydi.kramp girio sürekliAdet kanı gibi sürekli mi? Ilaçlar kimyamızı bozuyor. Tam adet olamadıysan yine adet oluyor olabilirsin. Dün gece sana söylemiştim sanki
Alisiyor insanHamilelik boyunca bunu nasil vurcaz ya baya zor olcak
Bence yanimizda gübendigimiz bişey olsa kuzu gibi yatarizBence de psikolojik ama işte oluyor demek ki herkes aynı şeyi dediğine göremesane pedini ben de araştırcam
Inşaallah adet kanamasıdır da devami gelir. Çünkü geç yada erken olan duydum. Kötü bişey olmasında. Dün ki ruh halin değiştiyse adettir ama büyük ihtimal. Başka ne olabilir ki??yok cnm 5gün regl oldum.bugünkü gelen avuc içi kdr ve regl agrısı gibi değil rahimde kramp ve kasılmalar oldu tuhaf birşeydi.kramp girio sürekli
Benim devlet hastanesinde almadılar canım kan, acilde gebelik bakmıyoruz deyipAcil bir durum değil ya emin olamadım
Sonucu ne zamana çıkar acaba
Ben kullandım, önce ördek getirdiler kalçanı ağrıtıyor. Bez istermisin bezliyelim mi dediler iyi ki de demişler. Hayır idrarını yapıyorsun bitmiyor ki her 5 dakikada bir geliyor. Çünkü çok kasıyorsun tutuyorsun kendini o yüzden hemen yaptım bitti olmuyor.Bence de psikolojik ama işte oluyor demek ki herkes aynı şeyi dediğine göremesane pedini ben de araştırcam
Sen testı ne zaman yapmayı dusunuyosun canım. Benım ttansferde 9 kasım ama 3.gün embiryosuTransfer günü choriomon 5000 kullanan oldumu kızlar
Ayın 19und dedı doktorSen testı ne zaman yapmayı dusunuyosun canım. Benım ttansferde 9 kasım ama 3.gün embiryosu
Benim de 9 Kasım 3. Gün embriyosu. Pazartesi günü idrar testi yapıcam evde Siz ne zaman düşünüyorsunuzSen testı ne zaman yapmayı dusunuyosun canım. Benım ttansferde 9 kasım ama 3.gün embiryosu
Sonuç çıktı mıBenim devlet hastanesinde almadılar canım kan, acilde gebelik bakmıyoruz deyipÖzele gitmek zorunda kaldım
Maşallah çok yeni daha canımÇıktı canım 29
Amin inşallah canım benimAslımmNe güzell dedin öyle, Amin İnşallah sağlıklaa ilerler de sağlıkla alırız kucaklarımıza çok sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?