- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.441
Bence çok çok yeni var gibi tekrarla bence yarın sabah yineÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Ben 4kez ameliyat oldugum için sonda,sürgü hepsini kullandım hiç farketmez yani yatağa bile yaparımNe yalan söyliyim ben bunu düşünmüyor degilimdaha rahat sanki
İdrarı çok koymuşsun gibi geldi bana canım ekran net degilKızlar bugün transferin 9.gunu, 3.gun embriyosu. Idrar testi yaptım. Cok hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ama emin de değilimnegatifse de üzülmedim, daha çok erken çıkması için
Bence var gebelik simdiye kadar kalmaz catlatmanın etkısı canımÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Kuzum test bozuk sanki dağılmış çizgiler başka testin var mı
Başka test olmaz mi evdebu sefer çok aldım ama çok erken daha. Bir kaç gün daha bekler gene yaparım
Evet ya ayarı tutturamamisimİdrarı çok koymuşsun gibi geldi bana canım ekran net degil
Sabah ilk idrarla yap canım çok damlatmaEvet ya ayarı tutturamamisimartık diğer testi daha düzgün yaparım
Hiç hormon kullandın mı canım? Adetımın 21. Gunu lucrin vurulmuştum benımde bu adetımde çiğer gbi şeyler vardı lucrıne bagladımHayir tatlim yumurta toplamadan 8 gun sonra kanamam oldu bu ondan sonraki adetim
Kurudukça daha da koyulaştı canım var sanırım çok şükürBence var gebelik simdiye kadar kalmaz catlatmanın etkısı canım
Hadi bakalım 3. Gun embrıyosu tuttuKurudukça daha da koyulaştı canım var sanırım çok şükür
İnşallah kuzum kuruyunca daha koyulaştı bakalım yarın nasıl olacakBence çok çok yeni var gibi tekrarla bence yarın sabah yine
aynen öyle valla
canım hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla gelsin bebişin inşallahYaaa öyle mi diyorsun inşallah inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah yaa
Hayırlı olsuun kuzummm çok sevindim sağlıkla gelsin bebişinKizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti
İlk kez canımHadi bakalım 3. Gun embrıyosu tuttudarısı bizim başımıza inşallah daha once negatif tüp bebek deneyımın var mıydı ilk mi bu?
aynen benimkide öyle kız her ay gelmesin diye beklediğim bu döngüyü gelsin diye dört gözle bekliyorumOlmuyor olmuyorher ay gelme diye dört göz beklersen ben de şimdi gıcıklık yaparım sana diyo resmen
Çok sağol canım benim inşallahcanım hayırlı uğurlu olsunnn sağlıkla gelsin bebişin inşallah
henüz olmadım canım ilaç kullanıyorum şuan yarında kullanacağım inşallah bıraktıktan sonra gelecek :/Çok sağol canım benim inşallahsen adet oldun mu
İnsan dört gözle bekleyince öyle oluyor kuzum anlıyorum seni ve bu anın tadını çıkar Allahın izniyle bebeğin seninle kalacak dualarım seninle hepimizleİnşallah yarın da koyulaşır kuzum
İnşallah canım benimtestleri önüme koydum sürekli bakıyorum, gerçek olduklarına inanamıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?