- 24 Eylül 2020
- 105
- 144
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.421
Umutlandırmak istemem ama var gibi görünüyor canım. Ben bir düşük brşde kimyasal yaşadım. Kimyasal da hiç koyulaşmıyordu seninki koyulaşmış birdeÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Bi 4 gün daha sıkıver dişini bakalım
Hayiiiir bana o kadar gecikebilir deme lütfeeeeenCanım bende opudan sonra regl günüm geçti tarlusal kullandım bitti 6.gün lekelenme başladı iki gün sonrada adet gördüm. Ama benim zaten düzensizdir
Seninki gecikmez inşallah mevsimsel de olabilir ama benimki çok inat etti zaten düzensiz en son gelmezsen gelme dedim geldiHayiiiir bana o kadar gecikebilir deme lütfeeeeenrazıyım gününde gelsin bari
Kacinci gun yarinİnşallah canım çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım inşallah çatlatma etkisi değildir bakalım
İyi ki o testi de atmamışım kuzum görmemiştim o çizgiyiinşallah vardr ya 30 aydır ilk çift çizgim bu
Sağol canım inşallah vardır yarın belli olacak artık
Yaa bişey diyim mi çok haklısın sennnBence şuan da uçabilirsincatlatma iğnesinin üstünden 10 gün geçmiş. Etkisi kalir mi ki
Umarım öyledir bakalımBi 4 gün daha sıkıver dişini bakalımyerlesmedir inşaallah
Hayir tatlim yumurta toplamadan 8 gun sonra kanamam oldu bu ondan sonraki adetimYumurta toplandıktan sonraki ilk adetin demi eğer öyleyse bu çok iyi birşey hemşire bana öyle demişti
Canim ben de kullanmistim. Ilaç bittikten 11 gun sonra gelmişti. Haberin ola çok yakında gelecek yaramazKullandım biteli 5 gün oldu. Kafaya taktı illa gününde gelicek galiba
Çok güzelKizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti
Kuzum test bozuk sanki dağılmış çizgiler başka testin var mıKızlar bugün transferin 9.gunu, 3.gun embriyosu. Idrar testi yaptım. Cok hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ama emin de değilimnegatifse de üzülmedim, daha çok erken çıkması için
Evet canım ilk idrar bu, Miratech öneririm bulabilirsen daha önce hiç yalancı çizgi çıkarmadı banaSabahki ilk idrarınla mı yaptın canım ben de bugün alıcam yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Amin kuzum Allah razı olsunCanım bence de senin sonuç pozitif, Allah tamamını erdirsin inşallah
Çok güzel koyulaşmış canım, sağlıkla ilerlesinKizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti
Negatiften sonra ne zaman adet oldunuz doktor bana çok fazla olur pıhtı şeklinde korkma na gerek yok dediCanım ben daha önceki tutmayan transferimde araştırma yapmıştım beni neler bekliyor diye, senin gibi adet olanlar çokmuş. Pıhtı atanlar. Bende olmadı. Adetimde de çok bir gecikme olmadı.
Hımm doktora sormanda yarar olabilir belkide önemli bir şeydir.Hayir tatlim yumurta toplamadan 8 gun sonra kanamam oldu bu ondan sonraki adetim
Evet koyulaşmış
İnşallah canım benimUmutlandırmak istemem ama var gibi görünüyor canım. Ben bir düşük brşde kimyasal yaşadım. Kimyasal da hiç koyulaşmıyordu seninki koyulaşmış birdeinşallah sıkıca tutunur minnoşun
Aynen tatlım sen benimle aynı değil misin işteYaa bişey diyim mi çok haklısın sennnben tarihleri karıştırmışım 31 ekimde çatlatma iğnesi oldum çünkü benn akşam gidip tekrar bakayım
Yarın 8.gün canım transfer hariçKacinci gun yarin
Ya ben transferden sonra senin 12.gün zannetimAynen tatlım sen benimle aynı değil misin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?