• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi 😬 koyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum

Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Bence çok çok yeni var gibi tekrarla bence yarın sabah yine

Kızlar bugün transferin 9.gunu, 3.gun embriyosu. Idrar testi yaptım. Cok hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ama emin de değilim 😅😅😅 negatifse de üzülmedim, daha çok erken çıkması için 😄
İdrarı çok koymuşsun gibi geldi bana canım ekran net degil

Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi 😬 koyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum

Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Bence var gebelik simdiye kadar kalmaz catlatmanın etkısı canım

Hadi bakalım 3. Gun embrıyosu tuttu🌸 darısı bizim başımıza inşallah🥰 daha once negatif tüp bebek deneyımın var mıydı ilk mi bu?
İlk kez canım 🥰

benim hikayem şöyle, 30 aydır deniyoruz hiç hamile kalmadım. Rahmimde septum vardı, 2 klomen tedavisi 1 negatif aşılamam var normal kadın doğum doktorunda.
2.5 yılın sonunda temmuzda septumu aldırdım, iyileşme süreciyle geçti iki ay. Bu ay aşılamaya başlamıştık fakat çok yumurta oluşunca doktor iptal etmeyelim bu yumurtalar boşa gitmesin dedi ve tüp bebeğe geçtik. 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı, ne olduğunu biz bile anlayamadan bu sürece girmiş oldum yani 😘
3 5 farketmiyor kuzum daha önce de bunu konuşmuştuk sanırım nasip olacaksa oluyor inşallah sana da olacak 😍😘

:KK71::KK37:İnşallah yarın da koyulaşır kuzum

İnşallah canım benim :KK36:testleri önüme koydum sürekli bakıyorum, gerçek olduklarına inanamıyorum sanki 🥰
İnsan dört gözle bekleyince öyle oluyor kuzum anlıyorum seni ve bu anın tadını çıkar Allahın izniyle bebeğin seninle kalacak dualarım seninle hepimizle 🤲😍🥰

Back
X