Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sabahki ilk idrarınla mı yaptın canım ben de bugün alıcam yarın sabah yapmayı düşünüyorum

Daha cok erken ama baya burdayim diyor hayirli olsun canim

Benim çatlatma ignesi etkisi de 10. Gün geçiyodu genelde. Bence olacak kızlar geliyo bebişlerr Testleri yarın sabah tekrarlayın bakalım
Yaaa öyle mi diyorsun inşallah inşallah
Canım var görünüyor büyük ihtimal çatlatmanın etkisi geçmiştir. Yarin bir daha yap bebis seninledir inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah yaa

. bariz koyulaşmış hayırlı olsun inşallah yarın daha koyu çıkar
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Varrr ben görüyorum çok tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım inşallah çatlatma etkisi değildir bakalım
Ooo evet öncekine göre baya çıkmııışş var vaaarr
İyi ki o testi de atmamışım kuzum görmemiştim o çizgiyi inşallah vardr ya 30 aydır ilk çift çizgim bu
Daha cok erken ama baya burdayim diyor hayirli olsun canim
Sağol canım inşallah vardır yarın belli olacak artık

Bilmiyorum canım hiç ne doktoru olduğunu inşallah öyledir canım bugun 2 tane gebelik testi aldım daha 4. Günn sanırım
Bende indirimden sipariş verdim internetten erken gebelik testi..pazartesi gelirse yapayım diyorum zaten Perşembe kan testi günüm..sonra vazgeçiyorum korkuyorum negatif görürsem diye ya çok iğrenç bir psikoloji

Kizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
Kizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti

Eklentiler

• 4B500D02-06EE-418D-9864-8EEB560E9E70.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
Valla öyle gibi geldi bana da canim hadi insallahh

Canım nasılsa kimseyi vaktinde almıyorlar transfere merkeze varmaya yakın 2 barsak iç yetiyo o kadar su, abartmazsan suyu hiç bişey olmaz
Benim biraz psikolojik canm. Wc'ye gidemeyecegimi bilince psikolojik olarak direkt sıkışıyorum. Şehirler arası yolcuk yaparken o sabah asla sivi tüketmem. Ona rağmen evden cikmadan 3 kere giderim. Otogarda giderim. Yine de yarim saate darlanırım

Evet koyulaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…