- 25 Ocak 2019
- 266
- 334
- 33
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.401
Sabahki ilk idrarınla mı yaptın canım ben de bugün alıcam yarın sabah yapmayı düşünüyorumÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Üçüncü gün için birsey diyemem canım ama benim 6. Gün blast embriyolar erken yerleşiyorBenim 3. Gün embıryosu transfer aksamı kanamam oldu benımde. Doktor normal olur dedı ama. Yerlesme olacagını düşünmedım.
4.günKaçıncı gün bugün?
Ben kan vermiştim. İdrar testi beni memnun etmediKızlar bugün transferin 9.gunu, 3.gun embriyosu. Idrar testi yaptım. Cok hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ama emin de değilimnegatifse de üzülmedim, daha çok erken çıkması için
Daha cok erken ama baya burdayim diyor hayirli olsun canimÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
Ben yapmayacağim6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm aysunceylan
@Historia @Mrvyvz4832
@Gunes3452Manolyatek
@Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
Yaaa öyle mi diyorsun inşallah inşallahBenim çatlatma ignesi etkisi de 10. Gün geçiyodu genelde. Bence olacak kızlar geliyo bebişlerrTestleri yarın sabah tekrarlayın bakalım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah yaaCanım var görünüyor büyük ihtimal çatlatmanın etkisi geçmiştir. Yarin bir daha yap bebis seninledir inşallah
Ben kan vermeye cesaret edemicem ya, gününe kadar bekleyeyim arada da idrar testiyle oylanirim dedimBen kan vermiştim. İdrar testi beni memnun etmedi
Canım bence de senin sonuç pozitif, Allah tamamını erdirsin inşallahYaaa öyle mi diyorsun inşallah inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah yaa
İnşallah canım çok teşekkür ederim. bariz koyulaşmış hayırlı olsun inşallah yarın daha koyu çıkar
Çok teşekkür ederim canım inşallah çatlatma etkisi değildir bakalımVarrr ben görüyorum çok tebrik ederim
İyi ki o testi de atmamışım kuzum görmemiştim o çizgiyiOoo evet öncekine göre baya çıkmııışşvar vaaarr
Sağol canım inşallah vardır yarın belli olacak artıkDaha cok erken ama baya burdayim diyor hayirli olsun canim
Bende indirimden sipariş verdim internetten erken gebelik testi..pazartesi gelirse yapayım diyorum zaten Perşembe kan testi günüm..sonra vazgeçiyorum korkuyorum negatif görürsem diye ya çok iğrenç bir psikolojiBilmiyorum canım hiç ne doktoru olduğunuinşallah öyledir canım bugun 2 tane gebelik testi aldım daha 4. Günn sanırım
Kizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
Kizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm aysunceylan
@Historia @Mrvyvz4832
@Gunes3452Manolyatek
@Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
Valla öyle gibi geldi bana da canim hadi insallahhBende yatamıyoruz düz uzatıp ayaklarımı aşırı bı gerginlik hissi oluyor bebişlere bişey olacak die aklım cikiyor..devamlı dizlerimi kırıyorum..sağ yada sola dönük yatıyorum ozaman çok rahat ediyorum.transfer saymazsak 6.gunum bugün..ve dün geceden beri aşırı sıcak basmalarim oluyor anlık..inşallah güzel haberlerin müjdecisi olur bu yaşadıklarım
tebrik ederm transfer gününü de saydınız mıKizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti
Yumurta toplandıktan sonraki ilk adetin demi eğer öyleyse bu çok iyi birşey hemşire bana öyle demiştiHanimlar benim kanamam daha da artti hem de pihtili pihtili geliyo endiselenmeye basladim ben
Siz de de oyle olanlariniz oldu mu bilgi verebilir misiniz bana
Bence şuan da uçabilirsinBugün 7.gün canım ve taze embriyo keşke dondurulmuş olsaydı havalara uçardım hemen
Olmuyor olmuyor
Benim biraz psikolojik canm. Wc'ye gidemeyecegimi bilince psikolojik olarak direkt sıkışıyorum. Şehirler arası yolcuk yaparken o sabah asla sivi tüketmem. Ona rağmen evden cikmadan 3 kere giderim. Otogarda giderim. Yine de yarim saate darlanırımCanım nasılsa kimseyi vaktinde almıyorlar transfere merkeze varmaya yakın 2 barsak iç yetiyo o kadar su, abartmazsan suyu hiç bişey olmaz
Canım bende opudan sonra regl günüm geçti tarlusal kullandım bitti 6.gün lekelenme başladı iki gün sonrada adet gördüm. Ama benim zaten düzensizdirKullandım biteli 5 gün oldu. Kafaya taktı illa gününde gelicek galiba
Evet koyulaşmışÜstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldikoyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?