- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.461
Kızlar eşim evde yokken eczneye gidip predictor erken gebelik testi alıp yaptım ben az önce. Maalesef sonuç negatif. Çok üzüldüm. Eşime söylemeyeceğim tabii. Ama resmen ruh halim çöktü6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm @aysunceylan
H Historia @Mrvyvz4832
@Gunes3452 @Manolyatek
@Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
Yetişkin pedleri var ya acaba ondan mı taksam diye düşünüyorum ben de.Yani normalde tutarım ama o an ne yaşarım hiç belli olmaz.Ne yalan söyliyim ben bunu düşünmüyor degilimdaha rahat sanki
Sanki var gibiKızlar ellerim titriyor gözyaşlarımdan zor yazıyorum var mı ben mi yanlış görüyorum
Kan testi olmadan hemen üzülme dur bakalım.Kızlar eşim evde yokken eczneye gidip predictor erken gebelik testi alıp yaptım ben az önce. Maalesef sonuç negatif. Çok üzüldüm. Eşime söylemeyeceğim tabii. Ama resmen ruh halim çöktü
İnşallah kuzum ben de bir önceki adeti ilaçla oldum bende kist vardı, Allahtan sende yokmuşhenüz olmadım canım ilaç kullanıyorum şuan yarında kullanacağım inşallah bıraktıktan sonra gelecek :/
İnsan dört gözle bekleyince öyle oluyor kuzum anlıyorum seni ve bu anın tadını çıkar Allahın izniyle bebeğin seninle kalacak dualarım seninle hepimizle
Allah razı olsun canım ben de seni duamda unutmayacağım çok sağoleczhnm ya birde 3.gğn embriyosu imiş seninki de benimde 3.gün embriyosu transfer olacak bana da hepimize umut olursun inşallah
Yok canim hicbir sey kullanmadimHiç hormon kullandın mı canım? Adetımın 21. Gunu lucrin vurulmuştum benımde bu adetımde çiğer gbi şeyler vardı lucrıne bagladım
Bu kadar stres yapmana gerek yok transferinden yarım saat ince 5 barsak su ıc o sıkısıklık yeter cok sıkısmaya gerek yok ki stres olmamanız cok rahat olmanız gerekiyorYetişkin pedleri var ya acaba ondan mı taksam diye düşünüyorum ben de.Yani normalde tutarım ama o an ne yaşarım hiç belli olmaz.
Normal test mi yapsan yarını bekleyip, erken testlere hatalı çıkarıyor diye okumuştum canım amaKızlar eşim evde yokken eczneye gidip predictor erken gebelik testi alıp yaptım ben az önce. Maalesef sonuç negatif. Çok üzüldüm. Eşime söylemeyeceğim tabii. Ama resmen ruh halim çöktü
Kacıncı gun embriyosu canm bugun kacıncı gununKızlar eşim evde yokken eczneye gidip predictor erken gebelik testi alıp yaptım ben az önce. Maalesef sonuç negatif. Çok üzüldüm. Eşime söylemeyeceğim tabii. Ama resmen ruh halim çöktü
5. gün embriyosu canım. İki embriyo transfer edilmişti. Transfer gününü saymazsak 7. gün bugünKacıncı gun embriyosu canm bugun kacıncı gunun
Normal test de yaptım erken gebelik testi de. İkisi de negatif canımNormal test mi yapsan yarını bekleyip, erken testlere hatalı çıkarıyor diye okumuştum canım ama
5. gün embriyosu canım. İki embriyo transfer edilmişti. Transfer gününü saymazsak 7. gün bugün
Normal test de yaptım erken gebelik testi de. İkisi de negatif canım
Cok erken canm daha bak bu hatayı bende yaptım İlkinde cok uzuldum.. yapmayın bu testleri bekleyin, 3 gunun kalmıs kanda ogreneceksın nasıl olsa uzme kendini5. gün embriyosu canım. İki embriyo transfer edilmişti. Transfer gününü saymazsak 7. gün bugün
Üzülmek sonucu değiştirmeyecek zaten. Test günü kesin belli olur. Allah büyük. Ben üstüme düşeni yaptım gerisini O’ na bıraktımKan testi olmadan hemen üzülme dur bakalım.
bekleyeceğim canım. yapacak bir şey yok. Bir an çok kötü oldum sadece. Hayatın sonu da değil negatif olursa da. Allah’ın takdirisenasu1 nun 7.günde negatif çıkmıştı 8de pozitif çıktı canım, biraz daha bekle istersen
Peki senin sonradan pozitif mi oldu?Cok erken canm daha bak bu hatayı bende yaptım İlkinde cok uzuldum.. yapmayın bu testleri bekleyin, 3 gunun kalmıs kanda ogreneceksın nasıl olsa uzme kendini
Sendende Allah razı olsun kuzumİnşallah kuzum ben de bir önceki adeti ilaçla oldum bende kist vardı, Allahtan sende yokmuşadetin gelsin sonra da gelsin bebiş
Allah razı olsun canım ben de seni duamda unutmayacağım çok sağolinternete girip bakarsan her yerde 5.gün daha iyi yazıyor ve 3.gün embriyosu olan bizler biraz üzülüyoruz endişeleniyoruz ama hiç bakma onlara, doktoruna güven
Seni üzmek kesınlıkle istememPeki senin sonradan pozitif mi oldu?
Ayyyy inşallah kuzum isteyen herkese nasip olsun İnşallahİlk kez canım
benim hikayem şöyle, 30 aydır deniyoruz hiç hamile kalmadım. Rahmimde septum vardı, 2 klomen tedavisi 1 negatif aşılamam var normal kadın doğum doktorunda.
2.5 yılın sonunda temmuzda septumu aldırdım, iyileşme süreciyle geçti iki ay. Bu ay aşılamaya başlamıştık fakat çok yumurta oluşunca doktor iptal etmeyelim bu yumurtalar boşa gitmesin dedi ve tüp bebeğe geçtik. 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı, ne olduğunu biz bile anlayamadan bu sürece girmiş oldum yani
3 5 farketmiyor kuzum daha önce de bunu konuşmuştuk sanırım nasip olacaksa oluyor inşallah sana da olacak
İlk şoku atlattım canım. Hayatın sonu değil. Her şeyin hikmetini bilemeyiz. Negatif ya da pozitif artık, sonuca hazırım.Seni üzmek kesınlıkle istemem
Benimki sonradan da negatıf oldu
Benimki oyle oldu diye seninki de oyle olacak degil.. Henuz cok erken bekle 1 gün bile cok onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?