- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.481
Di mi pozitifleri gorunce oluyo işte benımde olur diyosunkızlar pozitif sonuçları yazmak benii çok mutlu ediyorrr inşallah diğer bekleyen arkadaşlarımın ve benimde pozitif sonuclarını paylaşmak nasip olurşuan çok motiveyim
Evet bi de ben doktorda dınledim rahım 5. Gun emb tanıyomuş falan 3. Gunu tanımıyomuş pek falan ama etrafımda o kadar cok 3. Gun emb hamıle kalan var ki ikiz bile var hatta gecen ay 3. Gunlerin coğu pozitif oldu bu ayda oyle gbi duruyoİnşallah kuzum ben de bir önceki adeti ilaçla oldum bende kist vardı, Allahtan sende yokmuşadetin gelsin sonra da gelsin bebiş
Allah razı olsun canım ben de seni duamda unutmayacağım çok sağolinternete girip bakarsan her yerde 5.gün daha iyi yazıyor ve 3.gün embriyosu olan bizler biraz üzülüyoruz endişeleniyoruz ama hiç bakma onlara, doktoruna güven
aynen bende oyle oluyorum bır umut oluyor 3. tedavı surecı olunca ınsanın endişesi artıyor rapor hakkımda bıtıyorDi mi pozitifleri gorunce oluyo işte benımde olur diyosun
Aynen bende oyle canm.. dünyanın sonu degil seninde dedıgın gibi tadını cıkar bu zamanın cunku, hıc bir sekılde sonu yok bu islerin kanda pozıtıf gorsen, kese yı gormek ıcın bekleyeceksin.. Sonra kalp atisi, yanı bu böyle uzar gıderİlk şoku atlattım canım. Hayatın sonu değil. Her şeyin hikmetini bilemeyiz. Negatif ya da pozitif artık, sonuca hazırım.
Endişe etme canım endişe ettıkce olumsuzluğu cagrıyosun olucak de umudunu hiç yitirmeaynen bende oyle oluyorum bır umut oluyor 3. tedavı surecı olunca ınsanın endişesi artıyor rapor hakkımda bıtıyor
ınsallah bu sefer olacak umudumu kaybetmıyorum bu sefer farklı bır umut var ınsallah :)Endişe etme canım endişe ettıkce olumsuzluğu cagrıyosun olucak de umudunu hiç yitirme
Hmm ben de deniyim bu taktiği belki işe yararSeninki gecikmez inşallah mevsimsel de olabilir ama benimki çok inat etti zaten düzensiz en son gelmezsen gelme dedim geldi
Olmuş bu iş yavrum hayırlı bereketli olsun tebrikerYaa bişey diyim mi çok haklısın sennnben tarihleri karıştırmışım 31 ekimde çatlatma iğnesi oldum çünkü benn akşam gidip tekrar bakayım
Kuzum bende kist olmuş ondan zor oldum sanırım ya moralim bozulduHmm ben de deniyim bu taktiği belki işe yarar
Adacayi iç canım söktursun yada kekik çayı iç. Ayağını sıcak tut.Hmm ben de deniyim bu taktiği belki işe yarar
Seldoş Allah aşkına yakını mı kalmış. Haşlak sularla duş alıyorum sökülsün diye yine de bana mısın demedi terbiyesiz. Şimdiden kendini hamile mi saniyor neCanim ben de kullanmistim. Ilaç bittikten 11 gun sonra gelmişti. Haberin ola çok yakında gelecek yaramaz
Yerinde olsam ben de farklı olmazdım herhaldeİnşallah yarın da koyulaşır kuzum
İnşallah canım benimtestleri önüme koydum sürekli bakıyorum, gerçek olduklarına inanamıyorum sanki
Sersinler yatağa hasta bezini, beni de özgür bıraksınlar yaaBen 4kez ameliyat oldugum için sonda,sürgü hepsini kullandım hiç farketmez yani yatağa bile yaparım
Erken daha salma kendini canım benimKızlar eşim evde yokken eczneye gidip predictor erken gebelik testi alıp yaptım ben az önce. Maalesef sonuç negatif. Çok üzüldüm. Eşime söylemeyeceğim tabii. Ama resmen ruh halim çöktü
Biz bekliyoruz o da cevap veriyor ; ÇOK BEKLERSIN diyeaynen benimkide öyle kız her ay gelmesin diye beklediğim bu döngüyü gelsin diye dört gözle bekliyorum
Kız ped taşır mı o kadar sıvıyı? Sonra suratımızı gizleyip çıkmayalım merkezdenYetişkin pedleri var ya acaba ondan mı taksam diye düşünüyorum ben de.Yani normalde tutarım ama o an ne yaşarım hiç belli olmaz.
Ben bişey de olmadım. Bildiğin gıcıklık yapıyor işteKuzum bende kist olmuş ondan zor oldum sanırım ya moralim bozuldu
Adaçayını da deneyelim bakalımAdacayi iç canım söktursun yada kekik çayı iç. Ayağını sıcak tut.
O adet gelecekAdaçayını da deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?