• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi 😬 koyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum

Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Sabahki ilk idrarınla mı yaptın canım ben de bugün alıcam yarın sabah yapmayı düşünüyorum

Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi 😬 koyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum

Daha cok erken ama baya burdayim diyor hayirli olsun canim😍

Benim çatlatma ignesi etkisi de 10. Gün geçiyodu genelde. Bence olacak kızlar geliyo bebişlerr🙏🏻♥️ Testleri yarın sabah tekrarlayın bakalım🥰
Yaaa öyle mi diyorsun inşallah inşallah 😍❤️❤️
Canım var görünüyor büyük ihtimal çatlatmanın etkisi geçmiştir. Yarin bir daha yap bebis seninledir inşallah 🙏🏻 💕
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah yaa :KK36: 😘😘

. bariz koyulaşmış hayırlı olsun inşallah yarın daha koyu çıkar❤️
İnşallah canım çok teşekkür ederim 😍😘😘
Varrr ben görüyorum çok tebrik ederim 🥰🥰
Çok teşekkür ederim canım inşallah çatlatma etkisi değildir bakalım 😍
Ooo evet öncekine göre baya çıkmııışş 🥳🥳 var vaaarr :halay:
İyi ki o testi de atmamışım kuzum görmemiştim o çizgiyi 😍 inşallah vardr ya 30 aydır ilk çift çizgim bu :KK42::KK42: 🥰
Daha cok erken ama baya burdayim diyor hayirli olsun canim😍
Sağol canım inşallah vardır yarın belli olacak artık 😍

Bilmiyorum canım hiç ne doktoru olduğunu 😊 inşallah öyledir canım bugun 2 tane gebelik testi aldım 😂 daha 4. Günn sanırım 😂😂
Bende indirimden sipariş verdim internetten erken gebelik testi..pazartesi gelirse yapayım diyorum zaten Perşembe kan testi günüm..sonra vazgeçiyorum korkuyorum negatif görürsem diye ya çok iğrenç bir psikoloji 😂😩

Kizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
eczhnm eczhnm aysunceylan aysunceylan
@Historia @Mrvyvz4832
@Gunes3452 Manolyatek Manolyatek
@Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
Kizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti

Eklentiler

• 4B500D02-06EE-418D-9864-8EEB560E9E70.webp
    4B500D02-06EE-418D-9864-8EEB560E9E70.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
Bende yatamıyoruz düz uzatıp ayaklarımı aşırı bı gerginlik hissi oluyor bebişlere bişey olacak die aklım cikiyor..devamlı dizlerimi kırıyorum..sağ yada sola dönük yatıyorum ozaman çok rahat ediyorum.transfer saymazsak 6.gunum bugün..ve dün geceden beri aşırı sıcak basmalarim oluyor anlık..inşallah güzel haberlerin müjdecisi olur bu yaşadıklarım🙏🙏🙏
Valla öyle gibi geldi bana da canim hadi insallahh 😍😍

Canım nasılsa kimseyi vaktinde almıyorlar transfere merkeze varmaya yakın 2 barsak iç yetiyo o kadar su, abartmazsan suyu hiç bişey olmaz 😘😘
Benim biraz psikolojik canm. Wc'ye gidemeyecegimi bilince psikolojik olarak direkt sıkışıyorum. Şehirler arası yolcuk yaparken o sabah asla sivi tüketmem. Ona rağmen evden cikmadan 3 kere giderim. Otogarda giderim. Yine de yarim saate darlanırım 🤓

Evet koyulaşmış 😍😍😍

Back
X